27
feb
Seneste opdatering: 27/2-16 kl. 1414
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er to gode interviews i dag. Jalving interviewer Thomas Nydahl i JP Sverige bliver aldrig et ”folkhem” igen

En svensk forfatter tager bestik af Malmø før og nu og konkluderer, at byen på den anden side af Øresund udgør selve frontlinjen i et civilisatorisk sammenbrud.

»Jeg tror, at det, jeg og andre først og fremmest tænker på, er fraværet af det, vi tidligere tog for givet: trygheden. Den gælder i både stort og småt. Ikke at skulle bekymre sig, når ens teenagedatter kommer sent hjem fra en tur i byen fredag aften, men også det faktum, at der ikke findes boliger til de unge.

»Det er en ambition, jag altid har: Litteratur skal åbne sår! Vi har i Sverige et stort behov for den slags litteratur. Sverige har så mange skeletter i skabene, at litteraturen må hjælpe til med at få dem ud. Uanset om det handler om internt svenske problemer eller andre. Først da kan man gøre noget ved dem.

Og Sunmørsposten interviewer Fjordman i Fjordman vil forby halalmat og bruk av slør i skolen (log in indtil videre, det kan blive låst op om et par dage)

Konklusjonen hans er først og fremst at all innvandring av muslimer til Europa må stoppe umiddelbart. Samtidig vil han ha en «meget begrensa innvandring fra andre kulturkretser». Han begrunner det med risikoen for at terrorister slipper inn i landet, men også med at «islamsk kultur ikke er kompatibel med vår kultur».

Hans løsning – i tillegg til at han vil forskjellsbehandle muslimer i asylpolitikken – innebærer at alle vestlige land forbyr all praktisering av sharialover. Det gjelder også halalmat og bruk av hijab.

– Det å forby hijab i skolen, betyr at de som følger sharialoven, vil være forplikta til å flytte til et annet land, sier han.Om straffeloven om hatytringer ble fulgt konsekvent, mener han dessuten at Koranen ville vært forbudt. Den er «en eneste lang hatytring mot flertallet av jordas befolkning», kommenterer han – men påpeker at han ikke selv ønsker å forby muslimenes hellige bok.

– Du har avvist menneskerettigheter som noe sekundært i møte med utfordringene med innvandring. Men er ikke slike humanistiske verdier sentrale i vår kultur og hvorfor skal vi gi disse verdiene på båten?

– Det er ingen spesielt viktig del av vår kultur å begå nasjonalt sjølmord.

Alle har sagt at «de vil bli mer som oss over tid», men de blir heller mindre som oss, jo lenger de er her, mener han.Folk med norsk bakgrunn er i ferd med å bli i mindretall i bydelene i Groruddalen i Oslo. Det samme er tilfellet i en rekke andre europeiske forsteder – mange preget av store sosiale problemer. Jensen mener utviklingen gjør at mange føler seg som fremmede i eget land.

Han bygger advarslene sine på høg befolkningsvekst, i første rekke i Afrika og muslimske land. Han trekker fram Pakistan og Bangladesh som eksempler.

– Befolkningsøkninga i disse to muslimske landene er nok til å oversvømme et lite europeisk land som Norge. Folk forstår ikke hvor stor folkeveksten er i verden, og vi kan ikke ta i mot alle disse problema, sier han.

Det som skjer i dag, er at vi blir integrert i Midtøsten og den islamske verden. Se på det som skjedde i Köln på nyttårsaften. Veldig mange av disse kvinnene som ble trakassert, stod kanskje sjøl noen måneder før og ønsket de samme muslimske mennene velkommen, sier han.

For å understreke poenget sitt peker Jensen på at den kvinnelige borgermesteren i byen etterpå rådet kvinner til å holde ukjente på en armlengdes avstand. Det er slik man gjør i Midtøsten, påpeker han.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kverulantus
Kverulantus
6 years ago

Terese Tog sista guldet,
Nu har babbisarna tagit över bassängen.
Svensk simmning dör

Kverulantus
Kverulantus
6 years ago

Sverige är förlorat.
Vi gav bort vårt land åt musselmanerna och nu tjurar vi för att ungarna inte kan bada i simhallen.
Nästa steg är att du måste trä en sopsäck över huvudet på din dotter…
Annars kan “nytillkomna” tro att det är fritt fram.
De “nyanlända” vägrar att anpassa sig till våra värderingar.
Hur kul blir det i framtiden att vara homo?
Stening är kalifatets dom.
Muhammed sa det så då är det väl sant?

OlofdeGothia
OlofdeGothia
6 years ago

Det svenska samhället kommer att förändras radikalt till det sämre om nuvarande framtida politiker kommer att tas från de politiska ungdomsförbunden.

De har en negativ och ej normal social agenda som inte ska accepteras i ett civiliserat samhälle. https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/02/27/de-politiska-ungdomsforbundens-rabiata-omegor/

Kverulantus
Kverulantus
6 years ago

Sverige är kört i botten.
Nu lånar vi pengar fär att försörja dagdrivarna….
Sjukt!!

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Kverulantus

Medan våra arbetslösa som har lite problem på arbetsmarknaden stoppas in i fas 3, där de förvaras helt meningslöst mot en ring ersättning till deltagarna. De som anordnar förvaringen kasserar dock mycket mer.

jasminum
jasminum
6 years ago

Fjordmannartikkelen er allerede stengt for ikke abbonenter (ettermiddag 27.2.)

invernes
invernes
6 years ago

Sverige fra folkhem” til et arabisk sinnssyke land ? hvordan kunne svenskene sitte rolig å se på at landet ble et arabisk Lebensraum ?

jeg tror man forstår litt mer etter å ha lyttet til denne kloke mannen, David Yeagley.

https://youtu.be/5OKUmjQZTzA

torstein
torstein
6 years ago

Takk til Fjordman! Sharia er allerede på plass på norske middagsbord som grillkylling, kyllingvinger og kyllinglår forordnet av norske kyllingslakterier fra deres konsernledelse, mot et betalt sertifikat utstedt av moskeenes imamer for å garantere ekte rituell halalvelsignet kylling.
Onde tunger vil ha det til at noe av imamenes sertifikatinntekter går til opprørsbevegelser i Syria….

GHjo
GHjo
6 years ago
Reply to  torstein

Og TINE har ordnet med bønnerom til sine ansatte muslimer,der de ligger 5 ganger i timen med baken i været,i arbeidstiden,mens de “vantro” imens må gjøre arbeidet deres.En skam og en idiotisk underkastelse.Jeg boykotter Tine-melk på grunn av dette tullet de holder på med.

torstein
torstein
6 years ago
Reply to  GHjo

Takk GHjo! Jeg trodde ikke heller at muslimer drakk melk fra de vantroes kuer som gresser fritt ute under den vantro kristne blå himmel. Kanskje det nå blir halalmelk snart å få fra fra Tine og Arla?

jasminum
jasminum
6 years ago
Reply to  torstein

En moské på Tinekartongene kunne påminne oss om deres servile underkastelse av en morderisk ideologi !..! Tips til Tine.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  jasminum

Og meget gerne lavet af grisemælk 😀

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  torstein

En omfattende boykot af alle de muslimleflende halalprodukter, der nu får lov at brede sig mere og mere pga. vore lallenaive, uvidende (okunniga), handlingslammede og groft uansvarlige politikere og det kulturfjendske og landsskadelige erhvervsliv, må vist snart komme på tale … så kan vi jo se, om deres tankeløse muslimlefleri i endeløse baner nu alligevel var så god en ide, som de gik rundt og indbildte hinanden 😉

jasminum
jasminum
6 years ago
Reply to  GHjo

Takk for det siste tipset, men de ligger da ikke 5 ganger i timen vendt mot Mekka!

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x