2
mar
Seneste opdatering: 2/3-16 kl. 1157
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Østrig får europas strengeste asyllov

Den østrigske kansler Werner Faymann meddeler i dag Angela Merkel: Hvis du vil have flygtninge fra Grækenland, må du hente dem selv. Den nye kampagne, får Støjberg til at vinterblegne:

På nettet, på de sociale netværk, i medierne, på busser og offentlige steder kan man bl.a. se meddelelsen “Østrigs asylregler bliver nu endnu strengere”, og ikke kun på tysk. For at budskabet også når ud i 25.000 afghanere, der ansøgte om asyl i Østrig i 2015, vil kampagnen også blive vist på dari. Østrig er blevet den strengeste asylland i Europa. Det var et “tilbud om fairness, at meddele afghanerne der, sagde indenrigsministeren. Dette får de også at vide på sociale medier i Afghanistan, der er reklamer og plakater i de fem største afghanske byer. I Kabul også på busserne. Die Presse, PI. (Snaphanens oversættelse)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Sven_DK
Sven_DK
5 years ago

Der bliver snart brug for etnisk udrensning lige som i Jugoslavien i 90erne. Så må vi se hvem der er klar til at forsvare landet. Det ser ikke godt ud for Europa i nærmeste fremtid.

danevillain
danevillain
5 years ago
Reply to  Sven_DK

Det er den oprindelige befolkning i de europæiske lande, som bliver udrenset. Det har stået på længe.

jasminum
jasminum
5 years ago

Vår statsminister Erna Solberg sa i går at hun gikk inn for en omfordeling av asylsøkerne. HUN følger m.a.o. tysklands kansler Angela Merkel sin oppfordring. Vi er EØS medlem, ikke EU medlem, men hele det politiske menasjeriet er konformt og følger konsensus som i realitetens kikkert er: EUROPA skal ødelegges. Det er vilkårene vi får servert. Det nye skal tilberedes og prioriteres sosiopaters private gull-tanker. Naturligvis er det anglo-amerikanskje oligarker, som har et avskyelig menneskesyn, søkt skjult bak deres egendefinerte filantropvirksomhet. Hvorfor sier våre politikere ikke bare; “Vi europas ledere (de fleste) fører krig mot dere innbyggere”; Take it, or… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Svenska folket som arbetar tynes enda mere ut…
Igjen skal skatten højas, og migrasjonsverket Må ha 28 milliarder mere til asylmottag..sekert det dubbla innan kort tid.. friatider.se
Dette kommer inte å gå godt fordi dette er et mønster som har igjentatt seg ..forrige år og igjen i det nya.
“Når krybben er tom bits hesterna”….som jag ser fram imot…hoppas det skjer snarast…

Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago

Domino “brikkerne” falder i slowmotion…. Men de falder….. Håber fadbamsen og co. får sved på panden… Østrig burde tilføje endnu en stramning… INGEN ASYL ELLER OPHOLD TIL MÆND I DEN KAMPDYGTIGE ALDER (17-55)…! De skal blive hjemme og kæmpe for deres egne lande… Og ikke sidde og drikke kaffe i Europa, mens Russiske og Europæiske unge mænd, sendes til MENAP for at redde deres “kastanjer” ud af ilden… TAK

Anna Svensson
5 years ago

Det är OK om han flyttar dem till Vatikanen.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
5 years ago
Reply to  Anna Svensson

Set gør han ikke, men til Italien og dermed EU.

Anna Svensson
5 years ago

Det är naturligtvis helt fel!

Charles Nielsen
Charles Nielsen
5 years ago
Reply to  Anna Svensson

Jeg håber du har ret..
Men jeg tror ikke Den Korte Avis lyver på det punkt. 🙂

Anna Svensson
5 years ago

Du har säkert rätt! Jag menade att det är fel att hämta dessa individer och pracka dem på oss. Jag trodde ju inte heller en sekund att påven vill ha dem i Vatikanen. Han kan ju alternativt skicka dem till sitt hemland Argentina, fast jag har mina tvivel om de är välkomna där.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
5 years ago
Reply to  Anna Svensson

Eksporteren paven dem hjem til sit hjemland, gåt dette land meget hurtig op i røg, da Argentinerne selv er fattige. Dine tvivl er særdeles rigtige her. Et ordsprog: Hvor krybben er tom bides hestene. Sharia Frauen i Tyskland har ødelagt meget, og Tyrkiet snører hele banden. Vi skal ikke forvente at Rusland vil hjælpe os i Europa, da der er lagt sanktioner på russerne. NEJ: EU har spillet gris, og dets vælgere har stemt med hovedet under armen. Jeg forventer at England træder ud af EU, og her er jeg delvis sikker på at Danmark følger efter. Denne indvandring der… Read more »

Anna Svensson
5 years ago

Kan bara instämma. Det första viktigaste steget är att EU bryter samman och att vi sluter importera folk från muslimska länder – om det nu inte är för sent redan. Vi kommer att få ett helvete innan det kan bli bättre.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
5 years ago
Reply to  Anna Svensson

Det varmer om hjertet ved bare at vide, at man ikke står alene.

Anna Svensson
5 years ago

Nej, det gör du inte, tvärtom det finns många som tänker som du.

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
5 years ago
Reply to  Hestehandleren

I Romania har alle menn opp til 50 år fått innkallelse til militæret de to siste årene. Det er konflikt mellom Romania og Russland synes det for meg å bety. Romania trenger jaffalt ikke bekymre seg om innvandrings flom enda. Med der er folket klar på hva de ønsker og ikke ønsker av innvandring. Og de er klare for å bruke makt om nødvendig.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x