2
mar
Seneste opdatering: 2/3-16 kl. 0800
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nye Borgerlige vil udvise over 100.000 udlændinge på overførselsindkomst

Pernille Vermund skriver på Facebook:

Vi må have modet til at anerkende de skelsættende udfordringer, som migrationen fra de muslimske lande medfører og tage fat om nældens rod.

“Lad os annullere tildelt indfødsret for borgere, der dømmes efter straffeloven, udvise enhver udlænding eller borger med tildelt indfødsret, der dømmes efter straffeloven, hjemsende udlændinge, der ikke er i arbejde eller på anden lovlig vis sikrer egen forsørgelse, hjemsende muslimske velfærdsmigranter, når deres midlertidige opholdstilladelse udløber, stoppe al asylbehandling i Danmark og sikre, at vi kun tildeler statsborgerskab til udlændinge, der har assimileret sig i vores samfund.”

Pernille Vermund bekræfter i kommentarsporet, at Nye Borgerlige ønsker at udvise alle udlændinge på overførselsindkomst.Ifølge de senest tilgængelige tal fra Danmarks Statistik, så er der 132.774 personer med udenlandsk oprindelse på overførselsindkomst. (SU er ikke medregnet). Heraf har 108.585 oprindelse i ikke-vestlige lande. KSD blog

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Svensson
6 years ago

Denna kvinna har givit hjärntvätten ett ansikte. Så många floskler på så kort tid borde leda till att hon belönas med “Guldspaden” eller något liknande. Hon är ju nästan varje svensk journalists dröm att intervjua.

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago

Det gick ju bra att lyssna på det tills den svenska kvinnan interjyvades. Då stängde jag bara floskler svenskar vill inte jobba i vården. Förlåt idiot kärring. Bara floskler från svensk media dom andra sa ju sanningen dom utnyttjar Sverige o garva dom får ju ett fint land. Var o tog blodprov igår på Söderälje sjukhus. 20% svenskar av både personal o patienter alltid samma konstiga känsla. Det är inte min hemstad inte mitt hemland. Men enligt våra politiker är det bara början på utmaningen. Alltid bara början.

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  snaphanen

Vedervärdigt att förtala Jan Sjunnesson och Avpixlat på detta sätt. Man trodde att man utomlands vid detta laget borde veta bättre än tro på all smörja msm serverar dem.

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
6 years ago
Reply to  snaphanen

Som vanlig, ikke ett ord om realpolitikk, men kun påpekning om “hvor man hører hjemme” og “hvem man er”, fra venstresiden..

Ellers er det gledelig å se hvor fort det går nå, der stadig fler uttrykker fornuft i kommentarfelt.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x