5
mar
Seneste opdatering: 5/3-16 kl. 0903
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Meet Swedish street artist Dan Park. Some of his work is crude and some is thought provoking. Of course, Park is a leftist. I think everyone in Sweden is. To meet our next interviewee, artist named Lars Vilks, police told us to go to the Malmo train station and wait in the coffee shop until we were phoned with instructions. It was like being in a Cold War spy movie.

How Sweden has stopped its citizens discussing the refugee influx

Det er et emne The Mail tager op, der har interesseret mig længe. Det startede i 2001, da jeg opdagede at jeg ikke kunne få ét ord indført i nogen svensk avis. Jeg fik ikke engang et automatsvar, som man får hvis man bliver refuseret i en dansk. Jeg havde uden besvær skrevet i enhver dansk i 35 år, så jeg vidste det ikke skyldtes mine manglende evner.

Da jeg havde diskuteret det med velskrivende svenskere, opdagede jeg at deres og mine synspunkter slet ikke kunne publiceres. Det var første gang jeg opdagede, at svenske journalister kunne lyve lige så tosset de ville, og at ingen kunne modsige dem. Man kunne have ikke-personer og ikke-begivenheder i et europæisk naboland – eller er Sverige europæisk? Man producerede rigtige dissidenter. Der var slet og ret politisk censur, der er intet andet passende ord.

Endda blev kritikere af masseindvandringen shamet så hæmningsløst, at ingen med position og noget at miste, havde lyst til at tilføre debatten noget. Det er slemt for en offentlig samtale, at de mest kvalificerede er bange for at ytre sig, derfor ser vi stadig i dag, at svensk debat er underlig hjælpeløs og primitiv. Filosoffer, præster, historikere, sociologer osv. – der ikke har været enige med magten – har ikke kunnet skrive. Åbenlyse løgne og myter som om de “ensamkommande barn” kan leve i årevis, fordi ingen tør eller kan skrive sandheden.

Man ser det også i pressens valg af danskere – Carsten Jensen, Suzanne Brøgger og Hanne Vibeke Holst – de er enige med nomenklaturaen, men svenskerne kender ikke andre danskere fra det brede spektrum af debattører. Det har ikke generet disse danskere at ytre sig i et land, hvor mange indfødte blev forhindret. De kunne lige så godt have holdt foredrag for de indespærrede tyskere i DDR om glæden ved at rejse i den store verden.

Den svenske debatcensur udøves endnu i dag efter internettets ankomst, hvilket resulterer i et mærkelig parallelunivers, og som Daily Mail forklarer, meget store alternative medier vi slet ikke kender andre steder i Europa. Svenske journalister bruger ikke så lidt af deres produktive tid på at bagtale og nedrakke disse medier, og resten tier de ihjel. I dag ømmer  DN sig over, at Facebook ikke censurerer mere “racisme.” De har ikke haft det sjovt siden ordet blev frit, og enhver kunne undergrave deres løgne. Det er offentlig striptease, men pengene er åbenbart vigtigere end sandheden.

Disse forhold var medvirkende til at jeg helt forlod Sverige i 2004 og oprettede denne blog. Et land kan have nok så mange attraktioner, men hvis man ikke kan ytre sig frit, kan det hele være lige meget. Et land uden udstrakt ytringsfrihed, kan ikke fungere demokratisk. Det har Sverige heller ikke kunnet, og derfor er det hvor det er i dag. Jeg har skrevet det før: Jeg betragter ikke Sverige som et ægte demokrati, og disse journalister er de mest foragtelige luderkarle, jeg kender. De er de hovedskyldige i Sveriges nuværende tilstand. Ikke et sekund ville jeg leve under deres regimente.

Læs  Migrant attacks and a conspiracy to hide the truth in Europe’s most liberal country: How Sweden has stopped its citizens discussing the refugee influx

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kverulantus
Kverulantus
7 years ago

Jag såg 1864:Bröder i krig härom kvällen.
Fantastiskt bra film!
Tyvärr skulle den vara omöjlig att göra i dagens Sverige.
Tusen tack Danmark!!
Vi svenskar låter vår kultur och historia utplånas.
Allt offras till förmån för “mångkulturen”….

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago

At lytte til tavsheden er altid det mest lærerige, når man skal lodde stemningen. Er den samtykkende? Er den anspændt? Er den misbilligende? Er den afventende?
Jeg har sagt det før, og jeg bliver aldrig træt af at gentage det: Den samtykkende tavshed, der muliggjorde danske journalisters, opinionsdanneres, og politikeres uimodsagte løgne i det danske firsertiår står ikke tilbage for de svenske. Vi var bare så heldige, at vi kom frelst ud, inden nutidens folkevandringstsunami. På grund af en heldig timing.
Måske …
– – –

Historymandk
Historymandk
7 years ago

Hvorfor gide Interesserer sig for Sveriges situation? Dette her bør ikke opfattes, som en anklage eller kritik, jeg har i årevis nydt at læse Snaphanen, som en af de bedste blogs. Jeg føler mig altid mere oplyst og mere indsigtsfuld efter af have læst bloggen. Du Steen gør et fantastisk arbejde, ligesom også Kim Møller på Uriasposten. Når historien en gang skal skrives så vil du og han fremstå som nogle af de bedste og stærkeste frihedskæmpere for vore nation, måske også for Sverige, ja, hvem ved? Men,… Hvorfor prøve at hjælpe en stat/nation der nærmest har besluttet at slå… Read more »

Historymandk
Historymandk
7 years ago
Reply to  snaphanen

Tak for svaret, Steen Jeg tror, at Lars Løkkes holdning, til hele indvandringen, har meget med Venstres EU politik at gøre. Man har bundet sig til “Herning – Venstre” dvs. små og mellem store industrivirksomheder i Jylland, som er primært afhængige af “det Tyske Marked”(mener at eksporten til Tyskland er ca. 35% af al dansk eksport). Og denne økonomiske forbindelse er nærmest hellig. Den bliver hele tiden trukket af stalden, når danskerne skal trues til et eller andet angående EU. Den virker ofte, men ikke altid, se år 2000. EU- Kommissionen benytter hele tiden markedsadgangen som kølle overfor ulydige lande.… Read more »

Kverulantus
Kverulantus
7 years ago
Reply to  Historymandk

“Svenskernes politik er en idealistisk politik, der er baseret på den radikale ide om brudte med fortiden og historien, Sverige skal være nyt, smart land, en humanistisk stormagt. Større kan det ikke blive!” Helt rätt Historymandk! De flesta av oss är inte beredda att ta till oss detta “nye”. Vi hade det ganska bra här i norden. Det hade vi jobbat för. Nu skall ett fungerande samhälle slås sönder för att vi skall importera hundratusentals muslimer? Hur tänker man då? Inte alls,enligt min mening. Svenska skattebetalare straffas nu dubbelt. Sämre välfärd som de samtidigt måste betala dubbelt för….. I alla… Read more »

Hestehandleren
Hestehandleren
7 years ago
Reply to  Historymandk

#…Hvorfor gide Interesserer sig for Sveriges situation?…# Sverige har ambuteret begge ben, for at helbrede en mand der var let forkølet.. I Danmark har vi helbredt ham med placebo ( snak..! og strygen med hårene )… Når opgøret kommer… Så er det desværre min overbevisning at Svenskerne vender 180grader og fixer.. deres nation…! Mens vi danskere “drejer” en anelse og fortsætter, vores langsomme død… Hårdt tryk avler Hårdt modtryk ( Svenskere )…. Moderat tryk avler lidt modtryk, men ingen ændring… andet end retorisk ( danskere….) Jeg sætter stadig mine penge på at Svenskerne kommer til at reagere som de tidligere… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago
Reply to  Historymandk

Fordi vi ellers bliver nærmeste naboer til denne forudsigelige katastrofe? 😉

Kverulantus
Kverulantus
7 years ago
Reply to  Historymandk

Sverige är snart kört i botten.
Vi kan liknas vid ett nordiskt Libyen.
Det jag är mest ledsen för är att detta mångfaldsexperiment kommer att drabba våra nordiska grannar.
Tänk att vi kunde gå från ett av världens mest välmående land till ett utarmat iskallt nordiskt musselmanhelvete på mindre än 20 år.
Ta inte emot fler araber!
Snart är det svenskarna som flyr!

Hestehandleren
Hestehandleren
7 years ago

O.T……. Sakset fra Hodja…. #….Derfor har jeg besluttet at hjælpe Lars Hedegaard med at samle penge ind til den bøde på kr. 10.000,-, som han i dag er blevet idømt. Du kan støtte indsamlingen til Lars på mobilepay: 26123579….# Jeg har dd. overført 100,- DKR, via mobilpay… Nummeret er Pernille Vermund fra Nye Borgerlige…. Og håber at 100-200 Snaphane, Hodja og Uriaspost læsere vil følge med, husk… Det er bare 500 læsere der skal smide 20,- kr hver… Personlig, spiser jeg bare frikadeller istedet for en bøf idag… Og med bedre smag i munden.. 🙂 PS mobilepay er genialt… og… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  snaphanen

Man kan jo i hvert fald ikke nedlægge navneforbud for en efterlyst.

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  snaphanen

Man kan jo i hvert fald ikke nedlægge navneforbud for en efterlyst.

Enten er man efterlyst.

Eller man må ikke identificeres.

– – –

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, Personlig har jeg ikke en moderne og er ikke interesseret i en telefon med internet.

Hestehandleren
Hestehandleren
7 years ago

# journalister er de mest foragtelige luderkarle # Men virkeligheden er ved at indhente dem… Dette er positivt (hvis ikke det var så negativt..!)… Luderkarlene kommer til at æde deres egne ord… Da jeg ferierede i Sverige i 80’erne… Anså jeg dengang Svenskerne, for at være nordens italienere, anarkister og opererende under radaren.. De stod i flokke uden for Folkeparkerne og bællede “hård sprut” med en cocktail af fløde… Så spritten først blev frigjort, når de var inde på “festivalpladserne”… Ydermere havde de deres rakkertræf mm… ( et kulturchok for en dansker som mig ) Jeg er ikke sverigeskender… Men… Read more »

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x