8
mar
Seneste opdatering: 8/3-16 kl. 1743
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den 16-årige piken som ble arrestert 13. januar, planla å bombe den jødiske skole i København, fremgikk det da tiltalebeslutningen ble lagt frem for Retten i Holbæk tirsdag. Hun er tiltalt efter terrorparagrafen. Det samme er en 24-årig mann som har vært i Syria.

Politiet fandt bombemanualer hjemme hos pigen i Kundby. Hun havde eksperimenteret med sprængstoffet TATP og hensigten var at bombe Sydskolen i Fårevejle. Hun havde også forsøgt at gå til anskaffelse av diesel og gødning. 24-åringen er anklaget for at have assistered henne. Da hun ble arrestered 13. januar kom Forsvarets Ammunitionsrydningstjeneste for å bistå. Document.no, Jyllands Posten og Daily Mail. (foto © Snaphanen)

P1010549

(Synagogen i Krystalgade kl.14. Formand Dan Rosenberg interviewes, politiaktivitet og bombehunde)

P1010555

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
The Lying Press
The Lying Press
4 years ago

Hvad er Kundby pigens navn? Hvorfor vil ingen skrive dette? Der er ikke længere noget navneforbud.

Offentligheden har ret til at kende de fulde navne på alle muslimske terrorister.

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
5 years ago

Ser at der ikke er problemer med unge rekrutteringer for islam. Tenker at våre “angrep” bør rettes mot moskeene. Det er vel der det rekrutteres flest. For med internett er der vel ingenting man kan gjøre? I Norge sies det å være religionsfrihet. Det er vel islam og MSM/PK- mediareligionen som har/tar seg de største frihetene.

Anna Svensson
5 years ago

Denna 16-åring har själsfränder även i Tyskland, där en 15-åring har attackerad en polis med kniv och hyllas av islamister:

https://www.netzplanet.net/nach-messerattacke-auf-polizisten-in-hannover-islamistin-feiern-15-jaehrige-als-maertyrerin/

Vi kommer säkert att bevittna fler dåd som dessa, det är den nya fina kulturen vi äntligen har fått tack vare våra politiker och också tack vare msm.

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Der er tilsyneladende tale om, at den 24-årige syrienkriger fra Aarhus ligeledes er konvertit, og tilmed har været fremme i medierne flere gange – herunder i TV. Vi skulle altså kende ham!

– – –

invernes
invernes
5 years ago

Man ser her tydelig hva islam den nye nazismen gjør med våre samfunn, nok en gang må jøder flykte fra Europa, men denne gangen slipper ingen unna, når muslimene har utryddet jødene, vil de utrydde alle kristne og vantro.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  invernes

Sandt, Invernes. Jøderne har dog en trumf i ærmet, for de kan til hver en tid pakke deres grej og flytte til Israel. Det vil blive forfærdeligt for Europa, den dag det kan erklæres Judenfrei, og så kan Merkel stå som den, der fik fuldført Hitlers drøm og onde plan!! En dag vil der blive rejst skamstøtter for hende og hele det islamleflende slæng og rakkerpak! Dem, der i disse øjeblikke gør den totale muslimske invasion til en realitet. En dag vil folkemængder gå amok på disse institutioner, der huser de melagomaniske GALNINGE, og kræve retfærdighed og tilbagebetaling! Godt sagt… Read more »

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  invernes

Tydligare kan det egentligen inte bli, men det räcker inte för våra politiker, eller för msm.

eDefence I/S
eDefence I/S
5 years ago

Vi er to der har lavet en lille webshop kaldet eDefence med adressen http://www.edefence.dk. Vort formål med virksomheden er, at forhandle produkter til interesserede der ønsker at beskytte sig bedre i f.eks nattelivet. Som I ved, er der meget få ting der er lovlige i Danmark, og det ville være rart med en tilbagemelding på hjemmesiden fra et publikum, som vi antager er interesseret, både hvad angår shoppens udformning, samt om de varer vi har er OK. Hvis I har forslag til andre lovlige produkter vi kunne have på webshoppen hører vi meget gerne fra jer. I kan kontakte os… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  eDefence I/S

Godt initiativ, og siden ser fin ud og byder på flere gode ting! Grim lugt på spray tror jeg nu ikke kan afskrække arabere og afrikanere; hvis det lugter af fx ged, vil det sikkert blot føles hjemligt.

eDefence I/S
eDefence I/S
5 years ago
Reply to  Lenn

Det er vi glade for at høre, hvis du har nogle gode ideer til andre ting vi kan gøre så tøv ikke med at skrive til os på kontakt@edefence.dk

mvh
eDefence I/S

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  eDefence I/S

Jeg skal sprede budskabet, det kan I tro!

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x