8
mar
Seneste opdatering: 8/3-16 kl. 0811
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“This Will End in Social Breakdown, Warfare, and Bloodshed”

CPAC  2016 – Conservative Political Action Conference, Washington.  Se også Paul Weston.

“Vi är de sista svenskarna”

Forebyggelse kommer altid for sent.”Problemer erkendes først, når de ikke mere kan løses,” siger Niccolo Machiavelli. Havde man ordnet nazi-Tyskland i 1935, da de oprustede mod Versailletraktaten, var det blevet en lille, grim lokalkrig med en halv mio døde og ikke en verdenskatastrofe.

Begavede politikere og en modig presse kunne endnu have reddet Sverige i år 2000. De var ikke for hånden, for nu at sige det mildt, så nu vågner svenskerne op til et fait accompli og en skæbne, de ikke længere har kontrol med. Det er femten år siden, jeg forudså at Sverige ville ende med en maksimal indvandrerbefolkning og en maksimal modstand imod den. Det er nu ved at være et faktum. Sverige er modent til rigtige konflikter. Sveriges naboer bør beskytte sig i tide.

Sveriges mere og mere dramatiske (og blodige) nutidshistorie skrives ikke i litteraturen og ikke i main-stream pressen, der systematisk har gjort sig selv irrelevant gennem mange år. Den skrives på blogs, debatfora og Facebook af befolkningen selv. Nogle pluk fra En vägran att tro:

De flesta känner i ryggmärgen att det är något ohyggligt som väntar. Allt de kan, tror de, är att blunda och vänta på ett förnuft som aldrig kommer fångas under deras livstid. De lägger – här och nu – grunden till att inte heller våra efterlevande generationer ska kunna få se skymten av det Sverige som håller på att gå förlorat, och i flera avseenden redan är förlorat.

Vi kommer inte kunna låna dem våra ögon till att se vad vi har sett, inte heller att gråta med, när de läser våra berättelser om vad som berövades dem. Vi är de sista svenskarna.

Förtränger vi att vi stadigt påbjuds undertrycka vår etniska och kulturella identitet och systematiskt plundras på våra tillgångar genom politiskt högförräderi är lika illa som att vi gruppvåldtas under mångkulturaffischer på arabiska.

Det är är en osannolik historia om hur skrupelfria svenskar, däribland moderata politiker, förenar sig med islamister i ekonomisk jihad mot svenska skattebetalare.När det viftas med feta, svenskstulna sedelbuntar låter islamisterna de annars så heliga skäggen falla och byter lika lättvindigt bort sina muslimska namn, som andra byter kaffefilter.

Men så är det: journalisterna har kommit att bli en del i samma lögnfärdiga koreografi som politikerna. Folket har, som sagts, övergivits från två håll.

Svenska journalister har nu till uppgift att få oss tycka synd om verktygen (invandrarna) för ett fullskaligt svindleri. Gör vi inte det är vi – som bekant ”rasister”. Perspektiven i humanismen och antirasismen är medvetet omkastade. Målet är att göra vårt land bankrutt och lämna oss med en krigszon av fördärvelse, fattigdom, sjukdom och våldsamheter av en importrad brutalitet vi aldrig sett kulturell motsvarighet till, eller har ett naturligt försvar mot. En vägran att tro

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
MollyM
MollyM
5 years ago

Det er beskæmmende at se, hvordan antisemitismen florererer på denne side – det fjerner jo al seriøsitet fra det alvorlige emne, hr. Snaphane!

Gabrovitcs
Gabrovitcs
5 years ago

En liten gnutta av hopp kan jag nu se, när Balkanrutten definitivt stängts och kommer att hållas stängd – Merkel har fått se sig övergiven av sina flesta tidigare allierade främst Österrike, som nu aktivt bidragit till stoppet på Balkanrutten efter en konferens med Balkanländerna exklusive Grekland. Makedonien håller gränsen stängd med arméns hjälp och med vapen om så behövs. En genombrytning bara får inte ske. Greklands förrädiska roll är genomskådad och självklart fick det inte störa överenskommelsen i konferensen. Turkiet och Grekland hade båda ett agenda att förstöra Europa från vitt skilda bevekelsegrunder. Vänsterextremisten Zypras och islamisten Erdogan med… Read more »

invernes
invernes
5 years ago

Se den store forskjellen på t banen i Moskva i forhold til t banen i Paris , her ser man tydelig hva Putin uttalte om Vest Europa, og den feministiske sosialistiske ødeleggelsene av vest Europa .

Her en kortere video-snutt som viser forskjellen mellom T-banen i Russland sin hovedstad, Moskva, og i Frankrike sin hovedstad, Paris….

https://youtu.be/tZ_UEGo_SMc

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  invernes

God video, du der har fundet, Invernes! Paris ligner jo et bestemt bur i Zoologisk have, og det lyder sørme også sådan! Husk at tage bananer med, hvis du absolut SKAL med metroen i Paris! Selv tager jeg den aldrig igen, for jeg har oplevet overfald i metroen engang – af en bestemt nordafrikansk art…

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  Lenn

Setter ikke min fot i Paris 🙂

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  invernes

Ikke jeg heller. Det er utrivelig nok på T-banen i Oslo, men dette er jo helt katastrofalt. Hva ville Voltaire, Moliere, Racine og alle de gamle franskmenn sagt om de så dette? Nei, da tror jeg heller at jeg setter kursen til Moskva eller St.Petersburg. Det blir vel ditover europeerne må flykte etter hvert. Best å begynne å lære seg russisk. Bare synd det er så forbasket kaldt der.

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  achantus

Nei, russerne har kanskje et mer realistisk syn på sakene, beskyttet som de er fra vestens humanistiske drømmer og abstrakte absurditeter.

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Hva er det aller viktigaste for en politisk parti…Jo Makta. Hvordan får man denne makta, jo ved å få flest mulig stemmer på de og dermed danne regjering…de har makta. Det som skjer når de mister stemmer er å få nye velgere, som pr i dag er vanskeligere enn tidligere f.eks etter WW2, når kulturmarxistene rådde i flere tiår…joda, det ble flere felles goder for de mindre priveligerte..og disse fortsatte å stemme på de..Men…i dag er det flere partier, og de mindre priveligerte, mange er blitt priveligerte, og stemmer på andre partier. Da må man skaffe nytt stemmekveg, som man… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago

Denne artikel demonstrerer meget godt, at mange europæiske mænd også er feminister! Fatter disse transkønnede idioter ikke, at sådan en opførsel bare giver de voldelige indvandrere ekstra overbevisning om, at Europa trænger til noget testosteron?? http://www.barenakedislam.com/2016/03/08/seriously-are-european-men-in-skirts-going-to-scare-away-an-invasion-of-muslim-sexual-predators-and-rapists/

Lenn
Lenn
5 years ago

Jeg ved fra pålidelig kilde – en, som arbejder med nødhjælpsmedarbejdere i Syrien og Irak – at der er to store, sikre områder i Syrien, hvor folk sagtens kan flygte til. Ingen medier fortæller dette, for af en eller anden grund skal europæerne helst tro løgnen om de ‘syriske flygtninge’. Denne video demonstrerer, at arabere er særligt gode til at kaste sten og huje og skrige, som de fx gør på Vestbredden og i Gaza med jævne mellemrum. Videoen viser også, at græsk politi enten er tøsedrenge, eller de er underkastet en Merkelsk stupid tankegang om, at de ‘åååh, så… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Man utnyttjar globalismen till att sänka lönerna i Sverige. Och göra Sveriges exportindustri konkurrenskraftigt. Förr nu lever Sverige på konsumtion helt o hållet. Men är det rätt väg att gå knappast. Skattesänkningarna kommer när ekonomin har kraschat efter bostadsbubblan och pensionerna sänks och pensionsåldern höjs. Varför för att politikerna styr inte längre utan det gör bankirer o andra översittare. För att sitter i skuld från stat till kommun och privatpersoner. Hur var det Persson sa man är inte fri förarens man är utan skuld. Det är en hemsk framtid vi har framför oss. Vette tusan om inte det bästa vore… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago
Reply to  snaphanen

Tror inte svensken förstår. En bostadsbubbla som brister och priserna sjunker med 25-30% gör ju att svensken har. En skuld på 1 milj utan säkerhet med White flight som har pågått ett bra tag. Det betyder att bankerna startar förlustbolag som dom gjorde på nittiotalet och blir vinnare då ökade självmorden och vad som skulle hända nu vågar man inte tänka på. Jag är rädd för att dom gör en planerad grej och det här händer innan 2018 invandrarna flyttar ut i villaområdena och svensken in i hyreslägenheter. Politikernas våta dröm faller in dom har löst integrationen. Men till vilket… Read more »

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  invandrare1957

Väldigt många svenskar kommer att hamna i rännstenen och inte ha någon bostad överhuvudtaget eller något hopp om att någonsin få någon heller för den delen.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Jag är jävligt rädd att det blir så för många. Som vanligt får den vanliga normala svensken betala.

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  snaphanen

Problemet är att alltför många svenskar tydligen inte vill förstå, även de som redan nu är drabbade, såsom fattigpensionärerna, de kan helt enkelt inte tro att deras regering behandlar dem så skamligt. Det är ett nytt fenomen i svensk politik att man inte längre kan lita på någon politiker och inte heller på massmedia. Tyvärr finns det fortfarande alldeles för många som tror allt de hör i msm.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  snaphanen

Bliver det mon nødvendigt at aflyse valget i 2018? Da er Sverige da forlængst blevet en islamisk stat, og det vil sikkert blive med fare for liv og lemmer at nærme sig en stemmeboks…

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x