10
mar
Seneste opdatering: 11/3-16 kl. 1407
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Se også videoen: Kontanthjælpssystemet er overbefolket af personer med flygtninge- og indvandrerbaggrund.

Asger Aamund: Luk grænsen

I Sverige kan man høre de fleste politikere fable om, at få indvandrerne hurtigt i arbejde. Man kan også høre det fra venstreføjen i Danmark. Det er fri fantasi. DE fleste kommer aldrig i arbejde, de vil være dødvægt hele livet. Det næste års tid bliver yderst kritisk for Danmark og for vore efterkommere. Lars Løkke kan ikke være så uvidende om det, som alle de der knævrer op uden at ville se hele billedet. Fra kunstnere til Radikale og Enhedslistefolk. De er uansvarlige, de lever ikke i denne verden. De ser f.eks. flot bort fra, at indvandring nu koster velfærd, som det længe  har gjort  i Sverige. De tror, det er en kortvarig krise, men den vil accelere i alle de år, vi kan se ind i fremtiden. Nu begynder også boligproblemerne, som har været i massive i Sverige i årevis. Vi har befundet os i en blindgyde i årtier, og nu begynder den at blive rigtig mørk. De er nu, Løkke skal kende sin besøgelsestid.

Med 800.000 borgere i den arbejdsdygtige alder på overførselsindkomst kan det blive svært nok at skaffe sig et arbejde i et Danmark, der endnu ømmer sig efter seks års bank- og finanskrise. Hertil kommer den accelererende digitalisering og automatisering af vore virksomheder, hvor robotteknologi erstatter levende mennesker. Billedet bliver endnu mørkere, når vi inkluderer de omkring 90.000 østarbejdere, der er beskæftiget i danske virksomheder.

Mere end halvdelen af de allerede herboende indvandrere fra ikke-vestlige lande er på støtten, hvilket koster det arbejdende Danmark 17 mia. kr. om året. De migranter, der allerede er her, har næsten ingen chancer for selvforsørgelse, så længe grænserne er åbne, og tilstrømningen fortsætter. Krav nr. 1 er, at regeringen smækker havelågen helt i og lukker grænsen totalt for alle migranter.

Vi ved fra en stor tysk undersøgelse, at 80 pct. af alle migranter, der ankom til Tyskland i 2015, vurderes som værende uden forudsætninger for at kunne begå sig på arbejdsmarkedet.

Uden en samlet, koordineret og national kraftanstrengelse har vi ingen chance for at integrere bare en del af de nye danskere på arbejdsmarkedet og i samfundet. Vi har anbragt os selv i en situation, hvor integrationen af indvandrere udgør et problem, der under ingen omstændigheder kan løses, men kun afhjælpes. Berlingske: Luk grænsen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
jasminum
jasminum
5 years ago

11.3.2016: Om dette passer her; opp til snaphanen.
http://anthropocene.live/

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  snaphanen

Og tusen takk for ditt svar; jeg syntes det var så betydelig.
Takknemlige jasminumhilsen; idet jeg lenker ikke bare for å lenke 😉

Lenn
Lenn
5 years ago

Mit hjerte vånder sig, når jeg læser dette formidable skrift af en spansk forfatter, Sebastian Vilar Rodriguez, som han skrev i 2008. Forbandelsen vælter ind over Europa, og jøderne flygter i tusindvis, hvilket medierne jo slet ikke fortæller! http://www.barenakedislam.com/2016/03/11/antisemitic-violence-in-europe-is-no-big-deal-now-because-its-being-perpetrated-by-muslims-the-new-protected-class/

“Therefore the curse (alah) has devoured the Earth, and those who dwell in it are desolate” Isaiah, 24.6. https://prophesite.wordpress.com/2012/02/01/allah-means-curse-in-hebrew-more-than-a-coincidence/

invernes
invernes
5 years ago

Små muslim mordere kan herje fritt i Sverige, de slipper til og med straff, Sverige virker som ondskapens imperium.

http://www.friatider.se/skar-halsen-av-man

Lenn
Lenn
5 years ago

Trump har ret: Islam is hatred. Men bemærk teksterne under videoen, for disse tekster kender de fleste politikere overhovedet ikke til! http://www.barenakedislam.com/2016/03/10/donald-trump-i-think-islam-hates-us/ Mit gæt er desuden, at TV2 har censureret flere ting fra deres dokumentar væk, for det er en kendt sag, at disse moskeer præker drab på vantro. Havgassen Cecilie Beck havde også travlt med – i den dybt godnat ‘debat’, der fulgte udsendelsen i aften – at forsøge at drage en parallel mellem ‘ekstremister på alle sider, herunder også Indre Mission’!! Var dét for at lefle for muslimer, eller hvad går lige galt for den antikristne Cecilie Beck… Read more »

Marie Vov
5 years ago

Måske skal vi bare lære noget af muslimerne mht. tilskud og scoretricks af sociale bidrag. Hvorfor arbejde, når man kan blive fri med et par enkle tricks. Giv din læge et par på kassen og sig du lider af PSD, dårlige nerver eller andet svært definerbart. Google kan hjælpe. Gå så turen til socialforvaltningen og lov de søde mennesker nogle tæsk. Så skulle den være hjemme. Keder du dig i den betalte lejlighed, så tag lidt sort arbejde. Slå en seddel op i de nærmeste supermarkeder og at du vil passe unger, ordne have, male etc. Ingen gider hyre en… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago

PS: Er der nogen, der har nyere oplysninger om antallet af muhammedanere i DK pt? Den med 300.000 er med garanti underdrevet, for det har vist været samme tal de sidste 10 år.

Satan
Satan
5 years ago
Reply to  Lenn

Den har kørt mange gange. Tallet er svært at fastslå, fordi man skal regne tildelte statsborgerskaber og 3. Generation med (tæller som danskere). Hertil kommer vestlige indvandrere, som i virkeligheden er ikke-vestlige, danske konvertitter, illegale indvandrere og flygtninge med. Jeg har læst, at vist nok Lars Hedegaard på et tidspunkt talte alle muslimske navne ud fra lister fra Danmarks Statistik for alle borgere i Danmark. Denne metode er heller ikke helt præcis, da nogle muslimer tager danske (for)navne. Resultatet var vist nok, at der cirka var 300.000 muslimer i Danmark, men det er nogle år siden. Tallet er formentlig mellem… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  Satan

Hvis man tæller ud fra en telefonbog, får man jo kun abonnenten med. Vedkommende kunne i realiteten ha’ fire koner og tyve børn – sådan sat lidt på spidsen.
Men Danmark er ikke interessant for andre end danskerne. Muslimerne reagerer på hvad ummaen finder på af narrestreger i de andre lande. Så når Merkel og alle de andre klaphatte har sørget for de magiske ti procent europæiske muslimer, begynder festen lige så stille. Selvom nogen bilder sig ind den allerede er startet.

Lenn
Lenn
5 years ago

Bragende godt af Juhl! Vores land ledes af måbende og uformående tumper, når de kan være overraskede over TV2s udsendelser, og når de ikke kan finde ud af at landsforvise de udemokratiske og dødsensfarlige moske-ledere. For ikke at tale om at lukke koranskolerne, hvor børn tvinges til at tilbringe hele weekenden for at blive hjernevasket til at hade kuffar og mene, at vantro skal dræbes! Hvis ikke Løkke snart fatter, at der skal bygges strømførende hegn langs hele grænsen til Tyskland, og ikke én muslim til skal have lov til at komme ind i Danmark, så ser det sort ud… Read more »

invernes
invernes
5 years ago

Sådan løser vi problemerne med Islam, islam må forbys i Europa !

T. Snorrason
T. Snorrason
5 years ago
Reply to  invernes

Det er gjort flere gange før og vil ske igen.
Det fantastiske denne gang er, at vi ligefrem inviterer og betaler for islams tilstedeværelse.
Man må håbe, at verdenen denne gang, ikke blot Europa, udrydder islam en gang for alle, for at tro at islam kan reformeres er topmålet af idioti.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x