12
mar
Seneste opdatering: 13/3-16 kl. 1313
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Muslim Women’s Network UK (MWNUK) urged the Labour leader to investigate “systematic misogyny displayed by significant numbers of Muslim male local councillors”.The organisation claimed that the problem had been an “open secret” within Labour and accused the party of being “complicit at the highest levels”.The letter suggested that Muslim men within Labour had been allowed to operate under the “patriarchal ‘biradari’ system”.

Dagens langskæggede historie om klanpolitik fra England. Muslim women ‘blocked from seeking office by male Labour councillors’

Uhrskov: Kvalmende læsning

Den uhyggelige kronik i dag i JP af tre toneangivende muslimer i Danmark lader ingen i tvivl om, at nogle af de fremmeste repræsentanter for islam ikke vil give sig en millimeter. De vil arbejde jernhårdt for deres totalitære samfund, hvor islam har en så fremtrædende plads som muligt. Forfatter Kristian Ditlev Jensen sagde det rigtigt, da han tidligere i dag på facebook bl.a. vurderede indholdet af kronikken således:

”Danskerne skal forstå, at islam uomtvisteligt skal spille en rolle i Vesten. Danske love kan accepteres, når de alligevel stemmer overens med islamiske retsprincipper – ellers i virkeligheden ikke. Der skal skabes en “dansk-muslimsk” virkelighed – altså modsat en almindelig dansk virkelighed.”

Kronikken af de tre muslimer er kvalmende læsning. Nogle eksempler: ”Den fremstår i vores øjne som et chokerende stereotypt udtryk for en række klassiske orientalistiske og til tider direkte racistiske forestillinger og fordomme” (TV2’s dokumentar).

”Der er kriminelle og samfundsnassere, såvel som mønsterelever, læger i overflod, akademikere, dygtige forretningsfolk, kunstnere, it-folk, journalister og utallige hårdtarbejdende familier” (blandt muslimer). ”Vi vil også i den kommende fremtid lægge op til et manifest, der tager udgangspunkt i en dansk-muslimsk virkelighed.”

Det første er noget forbandet svineri, alene af den grund, at der hersker langt mere racisme blandt alt for mange muslimer i forhold til danskere. Det andet er løgn. Der er ikke muslimske ”læger i overflod”. Samtlige grupper med oprindelse i muslimsk dominerede lande klarer sig jammerligt i grundskolen og hele vejen op til og med arbejdsmarkedet. Og det tredje om manifestet fortæller bøjet i neon, at alt for mange muslimer ønsker at ændre det danske samfund, så det passer bedre med den muslimske virkelighed, som de fantaserer om.

Og det er ikke få, vi taler om. JP kunne den 18. oktober 2015 offentliggøre, at 11,3 procent af muslimerne i Danmark – i en repræsentativ undersøgelse – mener, at koranen skal være fundamentet for lovgivning. Og 26,5 procent mener, at lovgivning skal afspejle en blanding af grundloven og koranen. 37,8 procent har med andre ord fuldkomment uacceptable holdninger, hvis Danmark skal fortsætte med at være et frit folkestyre.

Og politikerne plaprer. Ganske vist er borgerlige politikere skeptiske over for udsagnene i den ekstreme kronik, men ingen af dem taler om at lukke grænsen for yderligere indvandring fra ikke-vestlige lande, og da ganske særligt fra muslimske lande.

Det er ærlig talt på tide at få Dansk Samling i Folketinget. Hjælp os med det ved at skrive under på, at vi står på stemmesedlen næste gang. Ellers vil dine børn og børnebørn spørge dig, hvorfor du ikke gjorde noget, mens tid var.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lazze
Lazze
5 years ago

Lad muslimerne selv forklare, højt og tydeligt for Politiken segmentet, på bare 3:22 min. hvad Islam og koranen handler om: https://www.youtube.com/watch?v=EYAcLudBbhg

latmask
latmask
5 years ago
Reply to  Lazze

En snabbinfo om islam, onekligen.

selma
selma
5 years ago

Noe av det samme forsøkes nå i Norge, med den konservative muslimske legen og debattanten Usman Ranas bok om norsk islam. Det trengs en norsk versjon av islam, sier han, en islamforståelse som er tilpasset norsk virkelighet. “Selv om man lever med konservative verdier og meninger, trenger ikke den norske loven å bli påvirket av det”. Hva kommer det av at jeg blir skeptisk? Han surfer på den tolerante bølgen offentligheten i Norge er fylt av. Pluralisme, forståelse, imøtekommenhet, dialog etc. etc. I et for muslimer fastlåst forhold til sin “religion”, forstår jeg at man prøver å minske virkningene på… Read more »

latmask
latmask
5 years ago
Reply to  selma

Ge dem inte ett hårstrå! Bekriga dem hellre. Snart måste vi i Sverige bestämma oss: Vi eller dem. Det blir krig. Muslimerna måste drivas ut ur Europa, det spelar ingen roll hur.

Marit
Marit
5 years ago
Reply to  selma

Muhammed Osman Rana er navnet.

selma
selma
5 years ago
Reply to  Marit

Beklager ! Muhammad Usman Rana -(Dagen, 9.3.2016)
Men takk for omtanken.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x