15
mar
Seneste opdatering: 15/3-16 kl. 2037
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er en norsk reportage. Det er en åbenlys krigserklæring fra Anjem Choudarys side, alligevel kalder norske DB.NO medier Britain First for “højreradikale.” Britain First vil ikke smide alle muslimer ud, som den norske journalist siger, kun dem er erklærer krig mod England og engelske værdier. Hvilke fejge kryb, norske journalister er. De ved, den er helt gal, alligevel hænger dem dem ud, der kritiserer det. Føj for Helvede, som de  helgarderer sig.

Ophavskvinden til Londonistan, Melanie Phillips, var i København i 2009: Melanie Phillips in Copenhagen, I. Anjem Choudhary var i København forrige sommer: Anjem Choudhary kom forbi Charlottenborg. Han var inviteret af angiveligt borgerlige Radio 24-7 til et ironisk, humoristisk radioprogram. Hvor har vi det skideskægt, vor tids nazier er bare en tegneserie. Kierkegaard skrev i Diapsalmata?:

‘Det hændte paa et Teater, at der gik Ild i Kulisserne. Bajads kom for at underrette Publikum derom. Man troede, det var en Vittighed og applauderede; han gentog det; man jublede endnu mere. Saaledes tænker jeg, at Verden vil gaa til Grunde under almindelig Jubel af vittige Hoveder, der tro, at det er en Vits’.

Eller også Kierkegaard:

»Vær Pjat – og du skal se, alle Vanskeligheder forsvinder! Livet bliver fornøjeligt, oprømt, muntert, let, kort: Det er en herlig Verden at leve i – ved at være Pjat.«

Ingrid Carlqvist viser rundt i Malmø

min. 22. Chang Frick forklarer om medie-cover up af indvandreres sex-overfald min. 30:15. RT besøger også Rosengård.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago

Londonistan… Fin lille dokumentar… At PK folket ikke fatter en brik af hvad restauratøren, med Pippi på væggen, siger.. er ubegribeligt…. Han sidder med de “vise sten”.. Hvis du ikke kan tåle at pigerne i Sverige eller Europa, går i sommerkjoler…. SÅ SKRID TIL SAUDI ARABIA eller IRAN.. End of story… 🙂
(Tilføjelse…: Så smider vi dig ud..! For så hører du ikke til i Europa…!)

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Jeg ved ikke om man må skrive sådan på Snaphanen, men nu gør jeg det alligevel…
Fis Hjem Til Abelan. fuc…. Ab.. !
Hvem lukkede det lor. ind..? Ja, det véd vi godt..! Hvad havde de tænkt sig..? Multikulturalisme. diversitet, kumbayar..? Forget it..! Men man kunne jo ikke stoppe på halvvejen… Nej, det kunne man jo ikke…
Vi må jo ikke løbe højrefløjens ærinde…

invernes
invernes
5 years ago

England er like ræv kjørt som Frankrike Tyskland og Sverige, men resten av Vest Europa er og snart ødelagt av politisk korrekthet.

leonopteryx
leonopteryx
5 years ago
Reply to  invernes

Har du vurdert å gå til søksmål mot din skole…?

Du har en god sak, slik jeg ser det.
Du er et resultat av en skole i forfall, ikke ulikt alt annet som også forfaller her i samfunnet…

Anders Grøngaard
Anders Grøngaard
5 years ago

Modigt

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x