22
mar
Seneste opdatering: 22/3-16 kl. 2207
46 kommentarer - Tryk for at kommentere!

BREAKING NEWS, BRUSSELS: At least 34 dead after ‘suicide bombers’ hit American Airlines check-in desk at Brussels Airport – wounded, many heavily.   – Thomas Nydahl: Blodbad i Koranens anda.  Se France 24 live tv på engelsk.

Det ser ud til, at alle bomber var selvmordsbombere. Bomberne på Maelbeek Metro sprang 200 meter fra Berlaymont-bygningen hvor EU-parlamentet sidder. Der er ikke plenum i dag, men adskillige aktiviteter.

Bryssel har muslimsk flertal omkring 2025-2030. Til den tid vil NATO og EU’s institutioner antagelig være flyttet til et sikkert område, hvis EU da har efterladt sig sådan et til den tid.

“Når vi når til selvmordsbomberen, til martyren, som for troen lader sig sprænge i luften blandt civile, er sammenstødet mellem os nået til sit væsens maksimum. Italiensk politolog: “Vi står foran en katastrofe”

«Er det trygt å fly via Brussel?» spurte lillejenta da vi for ikke lenge siden skulle ut på en litt lengre tur. «Nja, skulle det ikke det?» svarte jeg litt sånn avventende for å finne ut hvor mye hun hadde plukket opp. På vei til skolen i slutten av november hadde hun spasert forbi et avisstativ. Det var i de dagene det bortimot hersket unntakstilstand i den belgiske hovedstaden. Det var stridsvogner i gatene og metroen var stengt. Det var bare noen dager etter Paris.Vi valgte underdanighet, og vil få krig.

Nogle af de mistænkte terrorister ifølge Redactie. be. Til internt brug, men Tweetet ud af politiet ved en fejltagelse.

terror

Lars Hedegaard skriver på Facebook

Vi er i krig (gid det var så vel)

Pernille Vermund har sagt det: “Med mellemøstlige mennesker medfølger mellemøstlige tilstande. Alt går som forventet.” Det siger hun, nu hvor blodet atter flyder i Bruxelles – med snesevis af døde og hundreder af sårede.

Inden skyderierne og bombesprængningerne hørte vidner de mellemøstlige barbarer råbe noget på arabisk. Det har nok været “Allahu akbar” – Allah er større. Og det har de fuldstændig ret i. Han er i hver fald en del større end de politikere, der har importeret og fortsætter med at importere muhammedanere, som de af en eller anden årsag mener vil holde op med at være muhammedanere i det øjeblik, de krydser de europæiske grænser.

Skal vi nu forestille os, at de politikere, der har givet Allahs soldater mulighed for at opbygge befæstede positioner og kommandocentraler (læs: moskeer) i vore lande, vil lede os i forsvaret for friheden? Det skal man vist være intellektuel eller Politiken-læser for at tro.

Krig forudsætter, at to parter slås. Hvis kun den ene part (nemlig de rettroende muslimer) gør det, mens vore ledere satser på at “integrere” angriberne, er der ikke tale om krig, men om et slagteri, som vore politikere har banet vejen for.

EU foreign policy chief Mogherini weeps over Brussels bombings

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
46 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Sebago
Sebago
5 years ago

Varför skall Europa stå till svars för mellanösterns “failed states”.
Vi är Europa!
Inte ett muslimskt kalifat!

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  Sebago

Jag förstår det inte heller.

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago
invernes
invernes
5 years ago
invernes
invernes
5 years ago

Paris Attacks: Western Politicians are Accessories to Murder

https://youtu.be/UE2-0FbcDAY

ramonafransson
ramonafransson
5 years ago

Västvärldens befolkning kommer att gå under och tvingas att konvertera till islam tack vare västvärldens ledare, som är sjukt fega och inte erkänner att problemet stavas I-S-L-A-M. Obama omfamnar Saudiarabien, ett land som stenar kvinnor, halshugger offentligt och älskar islam och sharialagar. Så vem behöver Obama? Västvärldens ledare måste säga följande: Terrorismen idag stavas I-S-L-A-M och imamerna måste ut från varenda moské i hela västvärlden och offentligt säga följande meningar: Från och med nu är homosexuella välkomna! Från och med nu är kvinnor fria att gifta sig och skilja sig med vem de vill! Från och med nu kan kvinnor… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago

Hr. Pind talte om ‘beslutsomhed’, klovnen Stoltenberg om at vi alle må stå sammen og andet blah-blah! Ingen taler om, at islam er en pest over Europa, en dødskult, hvis mål det er at dræbe flest muligt.
‘Beslutsomhed’ ville være at lukke grænserne til Danmark asap, internere dem, der allerede er kommet det sidste år, og simpelthen lukke alle moskéer i hele Europa. Kan man ikke lide lugten i bageriet, så kan man flytte til Saudi.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  snaphanen

Jeg forstår dig godt. Man bliver virkelig syg af at se nyheder, men mest fordi de er så gak i låget og sidder og forsøger at ‘analysere’ med diverse idiotiske ‘eksperter’ og uddaterede PET-chefer, og fordi de gerne vil skjule de værste billeder og trække den så længe som muligt med at fortælle, at der blev råbt ‘allahu akbar’ osv. Så kan man jo ihvertfald godt gætte, at det nok ikk’ lige var katolikker….

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  Lenn

Inte bara det, de verkar också frossa i antalet döda och sårade när de rapporterar.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Anna Svensson

Ja, det er sandt. De er som de gamle kællinger, der gnækkende sad og hæklede løs af bar’ spænding, når nogen skulle have hovedet af i guillotinen i Frankrig. Og så taler de alt for meget om de kujoner, der har udført terrorangrebet. Det er vel i virkeligheden ikke så svært at udføre sådan noget, for flere moskéer fungerer også som våbenlagre og skjulesteder. I Frankrig har de lukket nogle moskéer, som fungerede som våbenlagre; de præker deres giftige had og død over kuffar, og så skjuler de sig under vores misforståede religionsfrihed og gemmer våben til at slå os… Read more »

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  Lenn

Tack för länken, Spencer har naturligtvis rätt, men vad stör det våra makthavare? De vill oss illa, och bryr sig inte heller om att vi inte röstar för vår undergång, det negligeras helt enkelt.

MollyM
MollyM
5 years ago

Je suis sick of this sh!t!!
Jeg skal nok lade være med at brodere videre på, hvad jeg mener med “this sh!t” …

MollyM
MollyM
5 years ago

Hvor bliver man dog led ved disse voldsamøber og deres modbydelige og vilkårlige overgreb på Vesten og dens kultur! Nu MÅ det sive ind hos magthaverne, at disse mennekser aldrig nogensinde vil eller kan integreres i vores (velfungerende) samfund! Nu viser katastrofen sig for alvor – og det bliver kun værre og værre indtil alle er repatrieret og grænserne lukket forsvarligt for denne afart af menneskeheden!

Observant55
Observant55
5 years ago

Nu är det ju så att det allvarligaste hotet mot vår säkerhet är högerextrem terror, enligt flera framstående svenska experter. Det ska vi inte glömma.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  Observant55

Och när var det då?

Kanske är de inga äkta experter als? 😉

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Der røg den påskeferie for alle de latterlige PK-medier, politikere og spindoktorer. Nu skal der rådslås – igen.
De få, der endnu ikke har fattet en skid, skal jo beroliges – igen…

MollyM
MollyM
5 years ago
Reply to  Peter Zichau

De ansvarlige taler for meget – og agerer alt for lidt .. igen, igen!

jasminum
jasminum
5 years ago

“Fordømmer på det sterkeste terroren i Brussel. Demokratiske Europa må stå sammen mot vold og terror”, sier norsk arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre, kanskje vår neste statsminister, han som inviterte 8.000 ekstra asylsøkere/flyktninger til Norge i fjor – nærmere 30.000 kom. Til hans “empatiske” invitasjon om å stå sammen mot vold og terror har jeg bare et svar:

“Pure” svada. En umiskjennelig provokasjon, når det kommer fra en av de mange foræderne av vårt kontinent.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  jasminum

Støre er en led quisling! Han er noget af det værste, Norden har haft. Ham og Reinfeldt. Støre er best pals med ‘palæstinensiske’ terrorister og har givet dem mange hundrede millioner NOK, så de kan fyre endnu flere missiler af mod Israel!! Han skulle kastes i hundehullet!

invernes
invernes
5 years ago
Rune Hansen
Rune Hansen
5 years ago
Reply to  invernes

Er det øjenbryn eller overskæg?

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  Rune Hansen

Hehe aner ikke men det ser ut som anus 🙂

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  invernes

Tænkte det samme i morges: Det kan vi takke Merkel for! Det er hendes skyld, for hun inviterer jo de voldssvin indenfor, og det skal nok vise sig at være isis! Jeg ønsker at se hende kastet i fængsel og ydmyget offentligt.
Men vi kan jo begynde at gætte på, hvor det næste terrorangreb kommer….

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  invernes

Krokodilletårer?

Anna Svensson
5 years ago

Inte ens det.

invernes
invernes
5 years ago

Nå må da islam forbys i Europa ? alle muslimer må tvangs returneres tilbake til sine ørken stater.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  invernes

Ja, Invernes. Også jeg drømmer om det. Et muslimfrit Europa. Som i de go’e, gamle dage, hvor vi levede i fred og noget nær idyl.

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Lazze
Lazze
5 years ago
Reply to  Lawrence

Den er ikke fra Brussel i dag. Den er også fejlagtigt anvendt i dag af SVT, TV2 og DR. Den stammer fra 2011 (Domodedovo Airport). http://bit.ly/1ZnimbF

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Lazze

Godt set, Lazze!

Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago

Tid til fakkeltog… Dette må ikke give næring til den ekstreme “højrefløj”.. Vi bliver nødt til at beskytte vore Europæiske muslimer (hvor tids jøder) mod bagslag på grund af denne “enkeltstående” hændelse… Den eneste måde vi kan beskytte os selv, er at åbne grænserne.. Så flygtningene ikke bliver radikaliserede… !!!!! Dette skal bekæmpes med dialog og humanisme…:-)

Rune Hansen
Rune Hansen
5 years ago
Reply to  Hestehandleren

Mit hjerte går ud til de mange misforståede medlemmer af Fredens Religion, der nu vil blive udsat for yderligere Islamofobi og talløse krænkelser.

Som EU’s udenrigschef, Federica Mogherini, har påpeget, er Islamofobi den største trussel mod Europa:
“Frygten for mangfoldigheden i dagens Europa kan skabe så mange spændinger, at det ødelægger vores samfund indefra”.

Lad os håbe, det nye grænseløse Euro-politi vil være deres opgave voksen og få arresteret de højreorienterede islamofobister, inden de når at gøre mere skade på Danmarks ry i udlandet.

Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago
Reply to  Rune Hansen

🙂 Glemte lige disse: “Der er nogen der har “voldtaget” fredens relegion”… Og “Disse forfærdelige “hændelser” har INTET med islam at gøre”… :-))

Rune Hansen
Rune Hansen
5 years ago
Reply to  Hestehandleren

Fredens religion er “voldtaget” igen. Og eftersom de var flere om det, må det være en gruppevoldtægt.

————————————————–
P.S. Undskyld til evt. læsere, der evt. har følt voldtægt på deres egen krop. Meningen med dette indlæg er kun at udstille Lars Løkke’s idioti, så selv en idiot kan se det idiotiske,

Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago
Reply to  Rune Hansen

Pernille skipper har lige udtalt de bevingede ord i radio24syv… “Det er en regulær voldtægt af Islam..” sic..

Der er også kommet udtalelser som: Det er DF’s skyld.. Med den apartheid-retorik som de fører…

Ifølge Mette Fugl… Så er skal det ses på baggrund af at Belgien, er uden politisk ledelse… Og at dette har givet grobund til at disse terrorceller kan operere i Belgien…

Det er ren “Disney-fisering” af Islam og muslimer, som samtlige politikere og sjovnalister er igang med..!

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Hestehandleren

Det er jo sygt, som islam bliver ‘voldtaget’ både forfra og bagfra – gang på gang! Hvordan kan man i sin lille hjerne drage en så fordrejet konklusion? Hun er utrolig, hende Skipper. Den er godt nok blevet voldtaget mange gange siden mohammads tid, ja, faktisk hele 270.000.000 gange, for det er tallet på islams ofre op igennem historien.
Gad vide, hvornår vi ser europæerne tage fat og hævne disse kujonagtige, afskyelige angreb?

MollyM
MollyM
5 years ago
Reply to  Rune Hansen

Denne bizarre Mogherini er en joke – og vist iøvrigt (i hvert fald tidligere) særdeles venstredrejet?

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Hestehandleren

Og trykking av nye opplag av koranen: “Gi dem koranen”, før IS tar dem” sa det norske arbeiderparti sin nestleder Hadia Tajik . Det var blant hennes råd for å hindre at muslimsk ungdom ble radikalisert. Samtale/dialog var andre råd. Hvilke ansvar imamer/moskéer og foreldre hadde/har var det dørgende stillhet om. Tajik, er muslimsk, fremmadstormende karrierepolitiker i Norge, jurist og leder av justiskommiteen på det norske stortinget. Hvorfor kalles høyrefløyer for “ekstreme”. Vil de så mye mer enn å ta vare på sin nasjonalstat, OG verge seg mot ISLAMSK utvikling. Er ikke det høyverdig motiv? Alle steder leser jeg: “vi… Read more »

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Hestehandleren

Dette skrevet idag, 22.03.16, kan det være klokt å ta med i betraktningen, når vi skuer bakenforliggende årsaker til symptomene vi ser utspille seg, symtomene som stort sett alle går på tvers av vår kultur, selv om vi aldri kan gardere oss helt fra forbrytelser som begås av også etniske borgere. Men hatet mot europeere som utvises i all sin gru i dagens Brussel, og som vi kan vente oss mer av, finnes kanskje i her:

http://anthropocene.live/

Sverige er som kjent ikke medlem av Nato – ennå¨.

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  Hestehandleren

Du skriver som en riktig svensk 😉 – så ska det låta, det är synd om de stackars traumatiserade muslimerna.

mjolly
mjolly
5 years ago

Nå skjønner jeg hvorfor det tok 4 mnd for beligerne å arrestere denne Paris-terroristen.

Lawrence
Lawrence
5 years ago

Kære Gud, Lad der være et par af de ansvarlige politikere blandt de dræbte..

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Lawrence

Brussel! Regne med at flere sveivet innom den tanken der!

46
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x