24
mar
Seneste opdatering: 24/3-16 kl. 0607
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Søren Hviid Pedersen medvirker også.


Islam og kriminalitet

Av Peder Fjordman Jensen
·
Det er i beste fall liten forskjell mellom jihad og vanlig kriminell aktivitet. I verste fall er det ingen forskjell i det hele tatt. Muhammed og de tidlige muslimene i Medina var landeveisrøvere som plyndret og drepte andre mennesker. Dette kalte de “jihad for Allah.”

Det forklarer hvorfor så mange muslimer er kriminelle, og hvorfor så mange voldskriminelle konverterer til islam i fengsel. Ingen bør bli spesielt forbauset dersom Anders Behring Breivik konverterer til islam i fengselet, når han er blitt lei av å være nazist. Han beundrer al-Qaida og andre islamske jihadister.

Nok en gang kan vi se, som i Paris og København i 2015, at morderiske jihadistiske angrep utføres i europeiske byer av muslimer som allerede var kjent for politiet. Dette får politimyndighetene kritikk for. Kanskje fortjener de noe kritikk. Det er mulig at politiet og sikkerhetsmyndighetene kan være bedre organisert og utstyrt. Selv om dette skulle være sant er det likevel bare et sekundært problem.

Hovedproblemet er at politiske ledere har sluppet inn altfor mange muslimer. Det finnes nå så mange muslimske innvandrere, pluss en og annen konvertitt, i vesteuropeiske byer at det er umulig for sikkerhetstjenestene å ha kontroll over alle militante muslimer. Myndighetene har mistet kontrollen over sitt land. Så lenge masseinnvandringen fortsetter og vi importerer enda flere muslimer vil dette problemet forverre seg.

Dersom utviklingen fortsetter som nå vil den kunne lede til kaos, anarki og sosial oppløsning. Myndighetene viser at de ikke kan opprettholde et minimum av sikkerhet eller beskytte landets grenser. De meget høye skattene de innkrever vil da ikke lenger oppfattes som legitime av borgerne.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
latmask
latmask
5 years ago

Det borde vara enkelt att kriminalisera hela islam. Det finns flera suror i koranen som uppmanar till massmord på alla otrogna (kuffarer). Ett nödvändigt villkor för en muslim för att få stanna i Europa skall vara att han konverterar till kristendomen.

prentesvarten
prentesvarten
5 years ago

Islams taqqyia, med 7 regler for å lure, bedra og bekjempe de kristnes vantro, med stilltiende uvitende aksept fra samtlige skandinaviske sosialdemokratiske liberalister, for å fortsette folkemordet på egen etniske befolkning uten synlig motstand; hva gjør vi som vil bekjempe dette vanviddet/ondet?

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

De Radio24syv-værter er da i den grad til at brække sig over. Vil den åndssvage venstrefløj – herunder hele journaliststanden – venligst snart se, at få fingeren ud og melde sig ind i virkeligheden..?! For det første går hele deres agenda tydeligvis ud på, at få en højreorienteret person til, at gå ind for tortur. Med til lejligheden afspillede Donald Trump- citater.(!) Uha, uha… For det andet har hverken Morten Uhrskov, Sørine Godtfredsen eller Søren Hviid Pedersen noget som helst med tortur at gøre. Så hvorfor trækker man dem ind i et program om det emne. Spørg dem dog om… Read more »

MollyM
MollyM
5 years ago
Reply to  Peter Zichau

Hvilken skod-kanal …. og Mohammed?! Hm … tilhører vist ikke ligefrem “blomsten af Danmarks ungdom. Der er ikke meget håb tilbage, “vi” (ikke jeg!) solgte vort fædreland, slaget er tabt, er jeg bange for …

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
5 years ago

“Hovedproblemet er at politiske ledere har sluppet inn altfor mange muslimer.”

– Og alt det negative som følger med dette er del-problemer som lett hadde været unngått ved at landene hadde sterkere ledere. I positivt forstand. Eller rettere sakt ledere som arbeidet for landets befolkning til beskyttelse og trygghet.

– Det er en hard og tøff verden vi lever i. Og derfor trenger landene beskyttelse og trygghet som en, ja en menneskerett. Denne menneskeretten har ikke politikerer i “blodet” til dags dato. Jo, forresten, Ungarn og Polen kanskje.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x