25
mar
Seneste opdatering: 25/3-16 kl. 1838
60 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Torben Snarup Hansen, historiker

Handlingslammelse

De første jihadangreb i vor tid i den vestlige verden begyndte i 1990’erne. Eksempelvis anbragte islamiske ritualmordere fra Algeriet bomber i et regionaltog i Paris. Derefter blev der foretaget massemyrderier i New York, Madrid og London. Aktiviteterne fortsætter – Paris, København, Bruxelles.

Der vil komme meget mere.

Vestens politikere er ude af stand til at dæmpe disse ritualmord og denne krigsførelse, men nøjes med sørgedemonstrationer og opfordringer til befolkningerne om at lade som ingenting.

Myndighedernes passivitet, fortielser og løgne skaber dyb utilfredshed med disse politikere. I en række europæiske lande opstår nye partier, der vil sætte effektivt ind og forebygge myrderierne og den islamiske folkevandring over Middelhavet (på grund af galopperende befolkningsvækst vil der komme langt flere fra Afrika og Arabistan i nær fremtid). Jihadisterne forbereder flere terrorhandlinger, og de opmuntres til at fortsætte ad dette spor, når regeringerne udstiller svaghed og handlingslammelse.

Den direkte tilskyndelse til krig og undertrykkelse af ikke-muslimer skyldes ikke islams hellige tekster, som kun ganske få har læst. Hovedårsagen er en kombination af kampbefalinger fra islams magthavere og aggressivitet blandt unge mænd, der kræver anerkendelse som en herskerkaste (jvf. Gunnar Heinsohns analyse af “ungdomspuklen”). Dette mål prøver de at opnå med vold og ritualmord – herunder det religiøst betingede selvmord.

Alle – ALLE – muslimske immigranters kulturbaggrund kendetegnes af lav eller ingen tillid til statslige myndigheder og til sammenslutninger udenfor deres respektive klan eller netværk. Et stort antal fravælger disse normer og pligter og tilegner sig moderniteten, civilsamfundet, lighed for loven og respekt for individet. De fastholder en religiøst begrundet identitet på basis af værdier som fred og tolerance. Mange af dem – og af eks-muslimerne – er potentielle hjælpere i et radikalt opgør med ritualmorderne. De er Mekka-muslimer. Men meningsmålinger tyder på, at de er i mindretal. Flertallet sympatiserer – eller adlyder blindt – Medina-islams befalinger.

Forslag til politiske indgreb

1) Muslimske selvvalgte ghettoer opløses. Ethvert parallelt lovsystem og enhver parallel myndighed forbydes. Kriminelle / dømte muslimer – med eller uden statsborgerskab – udvises for bestandigt. Også muslimer på varig kontanthjælp, men uden statsborgerskab, udvises (og regler for overførselsindkomster – herunder førtidspension – revideres tilsvarende). Medina-islams magthavere har skabt apartheid i Danmark og andre vestlige nationer. Hvis islamiske ritualmordere og snyltere skal nedkæmpes, må den danske stat også indføre apartheid.

2) Opfordring til vold forbydes – i overensstemmelse med Grundlovens bestemmelser om religionsudøvelse – og straffes med udvisning uanset statsborgerskab.

3) Deltagelse i jihad eller forberedelser dertil straffes med udvisning for bestandigt. Dette gælder også forældre til dømte personer under den kriminelle lavalder – eller i givet fald udøvere af tilsvarende myndighed over mindreårige.

4) Ingen muslimsk mand skal have tilladelse til at indgå ægteskab med en kvinde, der ikke hidtil har været muslim.

5) Af sikkerhedshensyn stilles enhver islamisk menighed / kulturforening under permanent politikontrol. Disse foreninger indregistreres med medlemslister og præcis, fyldestgørende redegørelse for økonomiske transaktioner. Alle aktiviteter – herunder prædiken og belæring – optages på video. Det offentliges udgifter til denne registrering og overvågning betales af den pågældende forening / menighed.

How Singapore culls its Muslim population

Torben Snarup Hansen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
60 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Max Karl
Max Karl
5 years ago

Det er rett at jihad-angrep startet i vesten, etter at Rambo 3 var i Afghanistan å lærte muslimene å drepe hvite mann.

jasminum
jasminum
5 years ago

Takk for markeringen.

tavsen
tavsen
5 years ago

Muslimers ekstreme egoisme er totalt uforståelige for vestlige mennesker. Den ekstreme egoisme gør selvfølgelig deres lande utålelige at leve i. Men selverkendelse er en mangelvare hos dem. Hvis der ikke findes selvkritik kan et samfund ikke udvikle sig, derfor står koranen i vejen.

Radioavisen har lige viderebragt en amerikansk muslims
“For første gang er han bange for at være muslim i USA”

De 5 punkter bliver aldrig så meget som overvejet, så hellere følge paven
snuppet fra Hodja

https://youtu.be/ztX7nBEaVDM

Marit
Marit
5 years ago
Reply to  tavsen

Er paven gal ?

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  Marit

Meget sannsynlig, han er gal etter å slikke føtter, en pervers form for galskap. 🙂

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  invernes

Det är precis vad jag också tänkte.

Breidablikk
Breidablikk
5 years ago
Reply to  Marit

Paver og bisper har jo som jobb å være gode, mot alle mennesker. Vårt store problem, der at våre politikere opptrer som sjelegode prester – noe som er direkte forkastelig. Religionens tid er ikke over: den blomstrere for fullt idet vestens folk skal være “et folk av prester” og “snu det annet kinn til” mot alle verdens luringer.

Margrethe
Margrethe
5 years ago

Ja lad os da endelig spilde år på at rende i hælene på de flinke mekkamuslimer, der kun indeholder 72 procent muslim. Eller er det kun, når varedeklarationen siger et indhold på 68-procent-muslim- resten er fedt og vand – at de er ufarlige? Terrorens aggressioner er det mindste problem. Det er den daglige islamisering via salamimetoden, der er altødelæggende. Hvornår har de flinke 68-procent-mekka-muslimer stået vagt om vores værdier? Hvornår har de tænkt sig at gøre det, ved for eksempel at kræve forbud mod tørklæder på hovedet af offentligt ansatte? Den flinke mekkasmulim Naser Khader kan ikke engang overbevise sin… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Det eneste positive man kan sige om vores nuværende situation er, at “svesken er kommet på disken”. Nu begynder “de sidste dages hellige” så småt, at sætte sig ind i hvad islam og muslimer egentligt er for noget. Vi har en præsidentkandidat i USA, som vil forbyde muslimer. Vi har et Frankrig og Belgien i permanent undtagelsestilstand og en tysk kansler, der er lagt for had alle steder. Desuden har vi et Østeuropa, som rent ud siger de ingen muslimer vil have og islamkritiske partier der vinder bred opbakning i samtlige europæiske lande. Men sideløbende med det, vælter det altså… Read more »

tavsen
tavsen
5 years ago
Reply to  Peter Zichau

“at sætte sig ind i hvad islam og muslimer egentligt er for noget.”
Det kommer aldrig til at ske, danskerne er for ugidelige til selv at undersøge noget som helst
Hellere tro på det gode i alverdens mennesker og fortsætte med at håbe på, de om 20 år ligner os andre. For det siger Zenia Stampe

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  tavsen

Ja, for danskerne vil hellere se X-factor og Toppen af poppen, og hvad de nu ellers hedder, de hjernedøde programmer. I dag beretter BT om en dansker, som frivilligt er taget ned for at bekæmpe Daesh-bags i Syrien. http://www.bt.dk/udland/dansk-familiefar-i-krig-i-syrien-det-er-skraemmende-let-at-slaa-is-ihjel Der findes altså modige danskere.

spirild
spirild
5 years ago
Reply to  Lenn

Dette overrasker meg for jeg er ofte i Danmark (elsker eders vakre land) og da benytter jeg alltid anledningen hvis det passer å pensle innom emnet. Jeg har bare møtt 1, en danske som ville ha mer muslimsk kultur fordi vi hadde så mye å lære af dem!!!! Han begynte midt i en bursdagsfeiring å synge nidviser om den franske befolkningen som han kalte rasister og høyresvin. Han var forferdelig, men selvfølgelig veldig kuul (sic) Ellers har danskene kommentert på en bitter måte hva de mener om muslimske innvandrere og danske politikere. Norge er nok fortapt, men jeg håper Danmark… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  spirild

Tak for de pæne ord om Danmark, og jeg kan kun sige, at jeg har det på samme måde med Norge og skulle gerne bytte land 🙂 Ja, heldigvis er der mange fornuftige danskere, som med rette afskyr islam og denne ondskabs repræsentanter, men hvis du spørger danskerne om, hvad de ved om islam, så er mange ufatteligt dårligt oplyste. Det er i høj grad deres egen skyld, men selvfølgelig også mediernes og politikernes skyld, pga. fortielser og løgne. I Vesten ved man ikke nok til at kunne forsvare sig, og her mener jeg, at vellevned og nydelsesygen – herunder… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
5 years ago

Meget bra. Men bedre å utvise og deportere hele den muslimske befolkning, og deretter bare invitere muslimer på kortvarige visum, eks tre måneder.

spirild
spirild
5 years ago
Reply to  Breidablikk

Hvordan formulerer Eric Zemmour seg når han fyrer av som en scudrakett? (Nice metafor fra en fdesoucher) Betalingsartikkel i Figaro, ett utdrag på fdesouche. “Ne nous voilons pas la face : « des Molenbeek, la France en regorge », écrit Eric Zemmour. Les Molenbeek français, comme leur homologue belge, sont des territoires où les moeurs sont musulmanes, où les paysages commerciaux sont musulmans, où les vêtements sont musulmans, où la sociabilité (pas de femmes dans les cafés ni dans les rues) est musulmane. Les Molenbeek français ne sont plus en France mais dans un pays inconnu qu’on pourrait appeler la… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
5 years ago
Reply to  spirild

Ja, hvis man tør å åpne øynene, da ser man alt dette!

Pluto
Pluto
5 years ago
Reply to  spirild

Takk til deg, Spirild, for denne tekst-oversettelse og ditto lenker. Svært informativt dette, som du gjerne må poste andre steder også, slik at flest mulig får ta del av denne viten – for i vår tid er kunnskap makt overfor et fallert pk-system! – Takk også til signaturen Breidablikk for gode kommentarer i ærendet! Ønsker dere begge en fortsatt god påske. Mvh. Pluto 🙂

spirild
spirild
5 years ago
Reply to  Pluto

Min godeste Pluto, du er alltid alt for snill med meg :)) Mine (beskjedne) bidrag i denne store debatten er å smette inn her og der, nå og da, noen “spesialiteter” fra den franske sfæren som en påminnelse om hvor galt det kan gå. Når makta er til for maktas skyld, blir resultatet katastrofalt. Frankrike, det en gang så vakre landet, nå, et land i oppløsning OG som en uttrykte det; i Frankrike er det hver dag Nyttår!! Alle ordene som beskrev det sovjetiske totalitære regimet kan overføres til Frankrike. Men, istedet for straffeleire har man “hverdagsterror” fra innvandrere. Som… Read more »

Pluto
Pluto
5 years ago
Reply to  spirild

Kjære Spirild. Hjertelig takk for nok en omgang av gode, berikende, ettertenksomme ord fra deg! – Beklager mitt noe sene svar. Det er mye å gjøre for tiden, men du er ikke glemt (og glemmes aldri av meg 🙂 Du har alltid vært utsøkt vennlig og snill mot meg, Spirild. Og gitt meg mye informasjon som jeg ellers ikke hadde fått ta del i. La meg slå dét fast, med takknemlighet! Og jeg vil gjerne få stadfeste følgende sannhet: Det å være «for snill» mot deg – og med deg, er faktisk ikke mulig, slik jeg ser det. Og jeg… Read more »

spirild
spirild
5 years ago
Reply to  Pluto

Pluto, nå må jeg dra på jobb, snufsende. 🙂
Men kommer tilbake til “saken” når plikten har fått sitt 😉
Ønsker deg en fin pre-vårlig dag. Med de første timide grønntonene som allerede kan skimtes her på det sentrale Østlandet.
Spirild i farta

Breidablikk
Breidablikk
5 years ago
Reply to  spirild

Siste Zemmour. Det han sier er jo ikke spesielt originalt – men det oppsiktsvekkende er jo at han får sagt det på en stor mediekanal, RTL:
https://www.youtube.com/watch?v=y6EGETHRk3Q

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Breidablikk

Noterte meg dette: “Kultdyrkelsen tar mediene seg også av, kjent som “kjendisstoff”. Akkurat som i Norden. “Ødeleggerne” av land vet hva som kan distrahere publikum Selv reagerer jeg f.t. ved bevisst ikke å lese dritten, om jeg besøker msm i det hele tatt. Idag kjenner jeg på panikken, hva redsel for vår framtid angår på våre alles vegne. Se dette, skrevet pr. 27.03.16: anthropocene.live Dette “uhyret” har fått herje ALT FOR lenge, skjult bak symptomer som søkes bortforklart som uvesentligheter, i beste fall som ikke vedkommende for oss. Og merke oss at dette alltid følges opp med haugevis av løgnaktige… Read more »

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  jasminum

Her og nå maser seg panikken fram, idet jeg ser at vi har til og med et PST som går god for en villet, barbarisk utvikling. Vi står foran konflikter av dimensjoner, folket mot myndighetene i et sjakkspill hvor de siste har plassert seg i en overveldende og for oss folket skjebnesvanger posisjon Dette blir nesten for mye å ta inn. Se 27.03.16, her hva det handler om:
anthropocene.live

Det er ok snaphanen om du tar det bort. Doc.no kunne heller ikke tolerere dette – for eksplosivt (?)/farlig!

Vaeringen
Vaeringen
5 years ago
Reply to  Breidablikk

Breidablikk,
100% støtte fra meg.
For å redde Europa er en nødt til å være rede til å gjøre det som er nødvendig.

Breidablikk
Breidablikk
5 years ago
Reply to  Vaeringen

Takk! Jeg skulle jo gjerne ha tatt på meg moralske yppersteprestgevanter og forkynt “nestekjærlighet”, “alle menneskers brorskap” og “humanistiske verdier” – og fått applaus i Dagbladet! Problemet er jo bare at en slik diskurs i politikken bare skaper og forsterker problemer. Kom nå hjem fra påskegudstjeneste. Enda en preken med barmhjertighet for flyktninger. Sukk: for en naivitet! Ren tomprat uten føling for hva som virkelig skjer i verden og i landet. Jeg kan ha skrevet at det er presters oppgave å være barmhjertige – og det er en mening i at paven vasker flyktningers og fattiges føtter. Dette rent prinsipielt.… Read more »

spirild
spirild
5 years ago
Reply to  Breidablikk

Det ble nesten noe “zemmoursk” over denne kommentaren din her, Breidablikk 😉 Lenger opp svarer du at hans tanker, det han sier, ikke fremstår som spesielt originalt, nei, mulig det, men måten han formulerer disse på er vel noe av årsaken til at han fremdeles er å høre på den offisielle eteren? Det var vel meningen at også han skulle skyves ut i det ytterste mørke i 2014 da han ble kastet ut av i-tele? (Han har jo et langt “rulleblad” som “rasist”, har blitt anmeldt flere ganger av “de prektige”, men han er her fremdeles. Mange ymtet frempå i… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
5 years ago
Reply to  spirild

Han er god, jovisst. Men han tilbyr ingen løsninger. Han lengter tilbake til “assimilasjon”, den klassiske franske “integrasjons”-modellen. Men han tematiserer ikke denne modellens begrensninger. Du høren han helles aldri kritisere “jus solis”: prinsippet som gjør at alle som fødes i Frankrike er franskmenn. Han er jo selv jøde, og tematiserer aldri forholdet mellom det franske og det jødiske: – der hvor “multikulturen” begynner – på tross av stor grad av “assimilasjon” – fordi man har på fransk grunn en etno-religiøs “gruppe” som vanligvis ikke gifter seg bare innad i egen gruppe, og ikke med franskmenn. Selvfølgelig vet jeg at… Read more »

spirild
spirild
5 years ago
Reply to  Breidablikk

Deler ditt syn på “jus solis” versus “jus sanguinis”- Også betrktningen apropos nettstedene document og rights. Det blir for “strilt”.

Men mener du er for “hard” med Zemmour.

http://euro-synergies.hautetfort.com/tag/eric+zemmour

Vaeringen
Vaeringen
5 years ago
Reply to  Breidablikk

Må skyte inn en kjapp kommentar her.
I mitt forrige innlegg gjorde jeg fedrenes blod og jorden til et tema. Det følger derav at jus sanguinis også er min posisjon.
Om man leser mellom linjene, så tyder det at den oppfatningen er rådende hos en god del av kommentatorene på begge de nevnte nettsteder, tross den offisielle posisjonen og den manglende problematiseringen.

Breidablikk
Breidablikk
5 years ago
Reply to  Vaeringen

Vel, på dette punkt er er vi ikke helt av samme oppfatning, men det blir for omfattende å ta diskusjon på det her.

Vaeringen
Vaeringen
5 years ago
Reply to  Breidablikk

Da tar vi den når det passer 🙂

Breidablikk
Breidablikk
5 years ago
Reply to  Vaeringen

– Vel, det er kanskje ikke verdt det. Jeg må helle litt vann i min vin: man kan jo vanskelig saklig kritisere folk for ytelser de ikke har til hensikt å levere. Og: det er viktigere å se faktiske gode ytelser, enn evt. mangler.

– Og hvem er nå jeg, og hva gir meg “rett” i å kritisere folk som yter langt mer, enn meg selv? – Derfor: mye vann, denne gang, i min vin.

Vaeringen
Vaeringen
5 years ago
Reply to  Breidablikk

“- Vel, det er kanskje ikke verdt det. Jeg må helle litt vann i min vin: man kan jo vanskelig saklig kritisere folk for ytelser de ikke har til hensikt å levere. Og: det er viktigere å se faktiske gode ytelser, enn evt. mangler.”

– Eksakt slik jeg ser det. Dette kan en gjøre uten å falle for naivitet og ønskedrømmer.

Vaeringen
Vaeringen
5 years ago
Reply to  Breidablikk

“Men: er det ikke nå tid for at alle fornuftige personer, inkludert kirkens menn, tar til orde for bruk av fornuft? I Bibelen fins det jo tanker om “Jubelåret” – et slags eksepsjonelt år hvert femtiende år, hvis jeg husker rett, med tilgivelse av gjeld, forsoning osv osv. Det vi nå trenger er et “omvendt Jubelår” – nemlig, etter 49 år med tankeløs “godhet” og grenseløs “barmhjertighet” – et år hvor man i kollektiv aksjon setter tingene på plass. Ingen nåde, bare rett ferdighet!” – Dessverre er de fleste kirkesamfunn også fullstendig uten fornuftens menn. Godhetsfanatismen har mer eller mindre… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
5 years ago
Reply to  Vaeringen

Mye fornuftig her. Bare et punkt: Du ville kanskje være enig i at østkirkenes mer fornuftige, nasjonale holdning ikke bare kommer av “negative” grunner, nemlig eksistens bak det kommunistiske jernteppe. Og: går man lenger, måtte man jo føye til både ulike former for kirkelig eksistens, enten som priviligert i det russiske imperium, eller undertrykt i det ottomanske. Stort tema dette – i hvilken grad kirkelig tenkning er påvirket av hisotriske omstendigheter, for omfattende her. For meg som norsk lutheraner har østkirkene alltid vært interessante, særlig fordi det tilbyr alternativ kirkelig tenkning i et Norge med massiv, kirkelig konsensus, i det… Read more »

spirild
spirild
5 years ago
Reply to  Breidablikk

PS. Til dere begge. Et svært interessant intervju her med Philippe de Villiers.
Ex-politiker som har klart å få ringen til Jeanne d’Arc tilbake til Frankrike og til slottet Puy du Fou.
http://lerougeetlenoir.org/opinions/les-inquisitoriales/philippe-de-villiers-la-france-est-dans-une-sorte-d-assoupissement-mental-pire-que-juin-40

Og hans siste bok: Øyeblikket har kommet for å fortelle det jeg har sett/opplevd
http://www.albin-michel.fr/Le-Moment-est-venu-de-dire-ce-que-j-ai-vu-EAN=9782226319067

Vaeringen
Vaeringen
5 years ago
Reply to  spirild

Kjære Spirild,
Takk for interessante lenker.
Philippe de Villiers mener jeg er blant SSPX’ kirkegjengere og jeg har hørt ham tale ei gang i Frankland på et politisk arrangement. Ikke at jeg forstod så mye, men jeg var nå der 🙂

spirild
spirild
5 years ago
Reply to  Vaeringen

Hei Vaeringen. Fransk politikk er omfattende greier, i hvertfall for meg:) Og det franske språket er også en innfløkt “sak” pga sine mange idiomer. Bla. Fransk historie, fransk politikk, fransk kultur, fransk bla, bla. Ja, men også fascinerende for så komplekst- Jeg har tenkt på det fine du sa om…”no livnar det i lundar” når motløsheten tar en når verden der ute blir for mye..og ville gjerne skrive noe fint tilbake. Men det går treigt, skrivingen. Skylder både deg og Pluto noen ord. Har prøvd med katten på bordet slik som Karen Blixen gjorde når hun skrev sine fantastiske historier,… Read more »

Pluto
Pluto
5 years ago
Reply to  spirild

Bare et lite innspill fra meg her, Spirild; Du skylder meg ikke noen ord, men jeg skylder deg det, hvilket du får i morgen vedrørende den kommentar du skrev til meg her under. 🙂 Ellers, så må jeg takke for særs interessante kommentarer fra deg selv, Vaeringen og Breidablikk. Jeg har den fulle forståelse og ditto sympati med dere alle vedrørende det temaet som her spesifikt diskuteres. Er nemlig svært så enig i sak, samt at jeg kjenner en del til det som dere her har tatt opp. – Med en god hilsen til deg fra Pluto! 🙂

Vaeringen
Vaeringen
5 years ago
Reply to  spirild

Hei Spirild, Skylder deg et lite svar. Har ikke vært noe særlig pålogget sist uke. Interessant og trist utvikling i Frankrike. Det ser ut som om franske politikeres manglende respekt for egen kulturhistorie mer eller mindre starter samme tid som de Gaulles avgang? Hans prosjekt -stanse amerikaniseringen – tapte i alle fall så det sang, jfr sammenlikningen din. Kirkehistorie er utrolig interessant lesning og er en essensiell del av et generelt historiestudium av europeisk historie. Hva gjelder Le Pen, så er han ikke så religiøs av seg. Han er mer en reint politisk type. Han er formelt katolikk og slik… Read more »

Vaeringen
Vaeringen
5 years ago
Reply to  Breidablikk

Er naturligvis enig i at det ikke bare er “negative” grunner til østkirkenes mer fornuftige og nasjonale holdninger. Tvert om. Den vesentligste grunnen er jo dogmatikken. Før det Annet Vatikankonsil var det også tilfellet i den katolske kirke, men der var det lettere å gjennomføre en læremessig revolusjon nettopp pga toppstyringen. Innen ortodoksien er dette vanskeligere, for ikke å si umulig. Ecclesiologien forhindrer slikt. Husker historien din om Bakkevig fra tidligere. Hovedproblemet for lutheranere er at ikke bare de praktiske ordninger er statsstyrte (eller “demokratisk” styrte, om du vil), men også at læren blir til ved flertallsbeslutninger…. Hvordan kan en… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
5 years ago
Reply to  Vaeringen

Mye jeg burde ha kommentert her. Foreløbig bare kort: apostolsk suksesjon “nede” – en type protestantisk tanke, da den relativiserer den klassiske måte å tenke suksesjon på, gjennom en uavbrutt rekke av biskoper. Men hva da med kirker som den greske, eller bulgarske, hvor kirkeorganisasjonen fullstendig opphører gjennom en viss tid – på grunn av ytre omstendigheter? Men jeg kan ikke huske hvor jeg har lest det: det kan godt ha vært hos en “protestantisk” inspirert katolsk teolog. – Mer generelt må jeg si at jeg har interessert meg for forsøk på å “nytenke” endog de strammeste dogmer. Ut ifra… Read more »

Vaeringen
Vaeringen
5 years ago
Reply to  Breidablikk

Har ikke vært pålogget på noen dager, så derfor seint svar. Resepsjonen innen ortodoksien er et prinsipp, men innen katolisismen er den en “ukatolsk” praksis. La meg forklare det nærmere… Rent prinsipielt SKAL pavelige lærebrev mottas med minst “religiøs tilslutning”. (På engelsk snakker de om de forskjellige kategoriene av tilslutning en pavelig encyklica skal ha fra menighetene, noe Troskongregasjonen -fortidens “Det Hellige Kontor” – utbroderte da de skilte mellom “the assent of faith” og “religious assent”. Der var også et par kategorier til, men de husker jeg ikke. Hva som skiller disse to er jeg ikke i stand til å… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Vaeringen

En mand har engang sagt, at for at få fred, skal man nogle gange drage i krig. Europa vil sikkert angre det en dag, at de ikke gik i direkte krig mod de muslimske lejre i Europa, fx Moelenbekk. Det onde må udslettes, hvis Europa skal bestå.

Vaeringen
Vaeringen
5 years ago
Reply to  Lenn

Garantert. Nå man velger å la fienden etablere brohoder, så inviterer man fienden inn og kampen blir lang og hard i stedet for kort.

Knut Dahl
Knut Dahl
5 years ago

Mange bra og kraftfulle forslag, men jeg frykter vi er langt unna politisk konsensus for så harde virkemidler enda. I mellomtiden vokser islams makt eksplosivt via fødselsoverskudd og illegal innvandring.

Jeg håper vi tar til vettet, men vi balanserer på en knivsegg, og slik jeg ser det kan vi falle ned på en hvilken som helst side slik situasjonen er nå.

Knut Dahl
Knut Dahl
5 years ago
Reply to  snaphanen

Kineserne har skjønt det. De har innført forbud mot feiring av ramadan og mot burkaen.

Mange asiatiske land nekter å ta inn flyktninger, og særlig muslimske flyktninger.

Selv muslimske land nekter å ta inn disse migrantene.

Suicidale og dumme Europa har derimot døren åpen, og som takk blir sivile slaktet og drept av bomber.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Knut Dahl

Ja, Kuwait vil ikke ha’ én syrer og har endda engang kaldt alle syrere for psykopater, men denne kuwaiti siger det lidt pænere: http://www.barenakedislam.com/2015/09/06/kuwaiti-official-explains-why-kuwait-will-not-take-in-any-syrian-refugees/

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  invernes

comment image

tavsen
tavsen
5 years ago
Reply to  invernes

Den er så pragtfuld. Svineeksport?

Overraskende reklame for islam

https://youtu.be/eRnybwEvQsU

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  tavsen

The religion of peace strikes again.. and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again… 🙂

tavsen
tavsen
5 years ago
Reply to  invernes

Og det slet intet med islam at gøre. Den religion er blevet voldtaget gennem 1400 år

tavsen
tavsen
5 years ago
Reply to  snaphanen

den video manglede koblingen til virkelighedens verden

men reklamen virkede
http://nyheder.tv2.dk/udland/2016-03-25-40-nationaliteter-er-blandt-de-doede-og-saarede-i-bruxelles

tavsen
tavsen
5 years ago
Reply to  invernes

I Finland er muslimske flygtninge blevet indkvarteret i et tidligere center for svineavl
http://dk.sputniknews.com/norden/20151110/429804/finland-islam-svineavl-flygtninge.html

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  tavsen

Hehe vel profeten deres var et svin så det passer bra 🙂

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  tavsen

comment image

60
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x