26
mar
Seneste opdatering: 27/3-16 kl. 2217
50 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den tidligere statsminister Reinfeldt talte så det gav genlyd i danske aviser, og det blev fanget på en mobiltelefon. Han er ironisk, for han kan ikke lide, at selv seriøse, svenske skribenter bruger ordet “systemkollaps” om Sverige. Det var dog kun en feberredning, der i januar reddede Sverige fra total kollaps, eller rettere udskød den. Det var hans egen politik, der kørte ind i virkelighedens betonmur.

Han taler her for sit eftermæle og sin syge moster. Læg mærke til, men hvilken reservation publikum i salen modtager Reinfeldts ironi og “humor”. Et enkelt fnis bliver det til. De er simpelthen ikke med ham, havde det ikke drejet som om svenskere, var han blevet buh’et ud som en Ceaucescu på balkonen. Tino Sanandaji klæder Reinfeldts løgne helt af:

Sverige gældsætter sig, den offentlige service er nede på fælgene, folk dør på sygehusenes ventelister, skolen er havereret, der er knap et mord om dagen – syv gange flere end i Danmark – og den næste opstand i ghettoerne vil kræve at hæren sættes ind. Det skøjter han let henover. I hans retorik har han hjulpet livstruede krigsflygtninge, skønt kun fem procent af dem, der har invaderet landet har villet identificere sig og således ikke kan bevise, de er flygtet fra noget som helst, der giver asylret.

Det har med andre ord overhovedet ikke drejet sig om godhed og næstekærlighed, men om noget andet. Noget internt svensk, der tangerer en pervers psykologi. Magten siger: “Se, folkens, vi kan opløse jer, hvis det passer os,” og det kunne de da. De foragter deres eget folk, og det er straffen.

Formålet med Sveriges asylpolitik henligger i det ret dunkle, for så vidt man overhovedet kan tale om en politik. Set udefra har der ikke været andet formål end at skifte den svenske befolkning ud så hurtigt som muligt med ligegyldig hvem. Det er det eneste rationale, man kan se i den, og det kræver løgne og følelsesapeller fra den hovedskyldige at bortforklare.

Hån og ironi er hans forsvar, og det værste er, at han kommer til at slippe for at stå til regnskab for, hvad han har gjort. I manges øjne, er han en gemen forbryder, så det er skidt han kan leve uanfægtet videre i det internationale jet-set. Imens viser samfundsopløsningen sig hver dag, så man skal hedde Fredrik, for ikke at se den:

Stenkastning och bränder i Stockholm

Stenkastning i Hovsjö – polisbil fick ruta krossad, Nya bilbränder i Stockholmsförort

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
50 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Gunnar Biering
5 years ago

Reinfeldt minder mig om Billy Graham, hvis nogen kan huske ham.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Det er ikke en rimelig sammenligning. Billy Graham var kristen; Reinfeldt er djævelens lakaj! Fællesnævneren for venstrefløjsere, som gerne vil importere islam, fx Reinfeldt og Støre, er, at de alle hader Israel og kristne.

invernes
invernes
5 years ago

comment image

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago
Reply to  invernes

Umiddelbart tænkte jeg: Stakkels hotelejer. Nu er der møde på Undskabens Hotel igen.

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Peter Buch

Den du, fikk dystopien ut på tur – en liten stund…! Inntil jeg registerer Malmstrøm der bak, hun som sitter og har sin hånd på oligarkenes “krav” om innføring TTIP.

Bjørn
Bjørn
5 years ago

RUINFELDT

eurozone
eurozone
5 years ago

Ser man på den ekonomiska utvecklingen i västvärlden, som en följd av att den politiska klassen sviker sina väljare, så blir förskjutningen från de stora folkgrupperna till förmån för de rikaste av de rika allt tydligare. Missnöjet i breda grupper gror och om inte utvecklingen bryts kan vi mycket väl se en revolutionär utveckling i förlängningen. Den tydligaste exponenten för hur det politiska etablissemanget bytt lojalitet från sina väljare till oligarkernas nya världsordning är förre statsministern Fredrik Reinfeldt. Han blev omhändertagen av oligarkernas Bilderberggrupp, där redan förre statsministern Carl Bildt sitter, några månader innan han vann valet år 2006. Därefter… Read more »

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  eurozone

Du refererer fra anthropocene.live – noterer jeg meg. Det gjelder 2ndre avsnitt.

eurozone
eurozone
5 years ago
Reply to  jasminum

Ja det stämmer- den sidan & ledarsidorna.se är vettig läsning i en tid av missinformation!

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Jeg har sagt det før og jeg siger det gerne igen. Sverige er et omvandrende mindreværdskompleks. Her sidder man oppe i nord, omgivet af Danmark, Norge og Finland, og drømmer store “storebrors-drømme” om, at spille en vigtig rolle i verden, så de andre nordiske lande kan se op til en – og se hvor dygtig man er. Men Danmark er mere orienteret mod kontinentet, Norge har olie og national stolthed og ikke engang Finland, deres tidligere besiddelse, skænker dem en nævneværdig tanke. Ja, det skulle da lige være når det vælter ind med migranter, som egentligt skulle være blevet i… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  snaphanen

Jamen, jeg tror faktisk ikke deres indvandringspolitik har ret meget med humanisme at gøre. Jo, det er da muligt venstrefløjen ser det sådan. Men sådan ser venstrefløjen jo på det i alle lande. Jeg tror mere det har noget at gøre med tanken om det gode gamle stor-Sverige og stockholmernes iboende selvfølelse. De andre er dumme. Russerne tog Finland, Norge er bare nogle fjeldaber, som var heldige med olien og danskerne er nogle små skiderikker, som vi desværre aldrig fik fravristet København. Vores plads burde rettelig være ved siden af Tyskland, England og Frankrig, men nu sidder vi her på… Read more »

Skåning
Skåning
5 years ago
Reply to  Peter Zichau

Fjordaraber är den rätta svenska benämningen på norrmän. 🙂

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  Skåning

Vennligst ikke kall oss for arabere 🙂 fjeldaber er ok men ikke sammenlign oss med ørken islam pedo svineriet .

Skåning
Skåning
5 years ago
Reply to  invernes

Jag skrev ju att det är den svenska benämningen, inte den skånska. 🙂

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  Skåning

Amen 🙂

latmask
latmask
5 years ago
Reply to  Skåning

Jag har aldrig hört den. Ska man i Sverige tala illa om norrmän säger man norrbaggar.
Jag har aldrig använt det ordet själv (annat än som demonstration).

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
5 years ago
Reply to  invernes

Of Topic, felsølgelig….
– Du vet det, min venn invernes, at der reiste noen “vikinger” ned til araberland for å bistå med bevoktning og litt kjemping. Noen kom også tilbake til Norge. Hva de hadde med seg av kvinns kan man vel spekulere litt i. Og da er der en smule sjans for at der flyter litt araberblod i årene her på “berget.”

Bjørn
Bjørn
5 years ago
Reply to  invernes

Hahaha !!!

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  invernes

Hehe! Liker din “ørken islam pedo svineriet”. Det er en passende betegnelse.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Peter Zichau

Haha! Godt skrevet!

Skåning
Skåning
5 years ago

Han har blivit en gaggig gubbe vars enda syfte är att försvara sig själv och sin prestige inför eftervärlden.

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago

Jeg ved ikke med Sverige, men i Danmark regnes et mord for opklaret, hvis blot der rejses tiltale, saa maaske skulle du vaere forsigtig med den statistik.

invernes
invernes
5 years ago

Jeg vil påstå at

Reinfeldts er en av de ondeste personer / vesen i Skandinavia, en psykopat som egentlig burde sitte på et mental sykehus.

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
5 years ago
Reply to  snaphanen

Kadaverdisiplin i hjemmet….!!!!

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  snaphanen

Damien Thorn 666/The Devils Son. 🙂

Lotta
Lotta
5 years ago
Reply to  snaphanen

Jag får ont i magen av att lyssna på Reinfeldt… .”för mig är det frågan om ägs det här landet av folk som bott i fyra generationer eller..” Hur kunde det gå så här långt att vårt fädernesland plötsligt inte längre skulle vara vårt utan tillhöra alla? Hur kunde det gå så här långt att vi plötsligt skulle vara allmängods, till för allt och alla? Hur kunde en sån landsförädare och quisling få makten utan en enda blodsdroppe föll? Allt har glidit in i den totala utförsäljningen av vårt land utan något särskilt motstånd alls. Vissa dagar vill jag bara… Read more »

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
5 years ago
Reply to  invernes

I internasjonale media skrives det om at Merkel og Tyskland fremdeles føler skyld i det nazismen gjorde før og under andre verdenskrig. Og derfor er/var så positivt til denne masseinnvandringen.
– Kan man spekulere i at Sverige også har slike skyldfølelser pga sine mange nazisympatisører før og under krigen?

invernes
invernes
5 years ago

Ja noe er gærent i alle fall 🙂

jasminum
jasminum
5 years ago

Kan sosiopater føle skyld?

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
5 years ago
Reply to  jasminum

Nei, Jasminum. Ikke her. Dog vil sosiopater bruke alle midler til sin sak. Og her i denne sammenheng…. – Så brukes skyldfølelsen bevist på folket for å gjennomføre en masseinnvandring i sine respektive hjemland. Se bare på hvordan media brukte barn med oppblåste mager nede i Afrika. Det var reelle katastrofer i så tilfelle. Men det ble mest brukt i propaganda henseende. Det er vel fremdeles hungersnød i Afrika. Og hvor er alle bildene av oppblåste mager nå..? Bare at i de siste tiår så er det muslimene vi skal “synes synd” og ikke tale vont om. Fordi/pga ???? Vil… Read more »

Bjørn
Bjørn
5 years ago

Skyldskomplekset er et venstrefløjs-fænomen, ikke et historisk betinget. I Danmark består komplekset i skyld over kolonitiden, slaveriet, muhammedtegningerne, afvisningen af flygtninge, børnearbejde i kaffeplantagerne, alt ikke fair-trade og økologi, osv.

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
5 years ago
Reply to  Bjørn

Du har rett, Bjørn.
– Det historiske aspektet/innslaget var ment å vise litt av forskjellen på en sosiopat og psykopat.

– I Norge er en av de største bidragsyterne på “venstrefløjs-fænoment” at vi i Norge har slik en overflod av oljepenger. Landet er nok ikke stort nok for alle millionene migranter. Men penger har vi jo nok av. Og de skal brukes på GOD SAMVITTIGHET….

Lenn
Lenn
5 years ago

Jeg tror, at det for Sverige skyldes ren og skær dumhed. Svenskerne bliver styret af småt kørende madammer og metroseksuelle mandslinge, og ingen af dem har nogensinde gidet bruge tid på at sætte sig ind i, hvad islam er. Svenskerne har desuden aldrig udtrykt nogen som helst anger ift. deres behandling af jøderne, og det svenske jødehad er nærmest verdenskendt.

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Lenn

Hvordan kan man unngå å være dum, når sannheter blir holdt fra en. Når det tilbake bare blir en mengde symptomer man skal forholde seg til. Symtomer som opprører, men også spiller på folks samvittighet, og en følelse av at det er en selv der må være noe galt med). Dette tilsammen sørger for at forvirringen blir total, og at der oppstår gnisninger mellom folk og myndigheter som bare vanskelig lar seg håndtere rasjonelt. På et vis gjør det oss sjakk matt. Man sørger for at befolkningen beveger seg i tykk tåke – langs en klippekant = passifisering. Krig via… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  jasminum

Ja, Jasminum, du har ret i dette. Man vil pacificere hele Vesten, og det samme gør muslimen Obama, når han går ud og taler om, at uuuha, nu må man endelig ikke ‘stigmatisere’ muslimer! Jo, man må så, for man kan jo knagme ikke vide sig sikker, når man står i kø eller sidder i et tog, for det vrimler jo med perkere, og man ved ikke, hvem der nu har fået den ide at skulle op og ‘ordne’ jomfruer! At stigmatisere er vel en mild ting i forhold til de onde bomber med skruer og søm, som de onde… Read more »

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  invernes

Dessutom tvivlar jag på att hans påstådda intelligens finns. Detta “tal” är väl i allra högsta grad bevis på både ignorans, arrogans och dumhet.

Lotta
Lotta
5 years ago
Reply to  Anna Svensson

Lite som kejsarens nya kläder. Så många ser inte det uppenbara – kejsaren är naken och dummare än tåget.

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Lotta

Han har bare vært sine oppdragsgivere tro. AAO er deres identitet.

Lotta
Lotta
5 years ago
Reply to  jasminum

Aao? Vilka är det?

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Lotta

Angloamerikanske oligarker. Se siste artikkel på anthropocene.live (27.3.16)
Forøvrig artiklene 1-10 (I-X) gjennom februar-mars på samme sted. En forutsetning for å forstå hva som skjer i verden idag. Det bakenforliggende spillet vi knapt kunne tro utspilte seg – idag avslørt. Men man vegrer seg fortsatt, mye lettere å ta itu med utslagene/symptomene. Vår framtid avhenger av at vi tar realitetene for realiteter, trekker opp rullegardinene. Det sies jo at kunnskap gir makt. Og om den spres, (kunnskapen); hvem vet – kanskje kan den utgjøre en forskjell.

Lotta
Lotta
5 years ago
Reply to  jasminum

.Aha då förstår jag…(.googlade på aao och fann bara ögonläkare. Tänkte att det kan knappast vara dessa herrar som ligger bakom så mycket här i världen )

Jag instämmer vi måste se bakom symtomen och sätta ljuset på de som verkligen hållet i tåtarna annars kommer vi ingen vart.

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Lotta

Ha,ha,ha til det første (ler godt).

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Anna Svensson

Man skulle kunna uttrycka det så att hans intelligens är i ständig kollaps.

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
5 years ago
Reply to  Anna Svensson

Han er med stor sannsynlighet normalt utrustet. Det var spennende å høre ham mot den førende sossen før M vant valget, begge viste seg å være gode retorikere. Husker jeg håpet han skulle vinne. Men jeg trodde det var ekte konservative verdier mannen sto for.
Det viste seg at han hadde ganske andre oppdragsgivere enn velgerne, noe vi også ser hjemme i Norge, da særlig i partiet som skulle vokte arbeidernes interesser..

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  Olav Ødegaard

Jag hade samma förväntningar som du, men ack vad man kan bedra sig.

Skåning
Skåning
5 years ago
Reply to  invernes

Sociopater hör inte hemma på mentalsjukhus, men definitivt heller inte i politiken. De ska förses med en diagnos som samhället kan förhålla sig till, och förhoppningsvis få ett meningsfullt mekaniskt arbete och inte skaffa barn. Extremsportare är en annan bra syssla.

noisme
noisme
5 years ago
Reply to  invernes

enig..sittet sammen med løflen,jagland,stoltenberg,brundtland,merkel og resten av europas venstreekstreme politikere og journalister………

50
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x