28
mar
Seneste opdatering: 28/3-16 kl. 1748
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man ser, at ABB flere steder omtaler sig selv i pluralis majestatis. Der kan være personer i den norske samfundstop, der ikke er begejstrede for at se, hvor knäppt i skallen hans majestæt livstidsfangen er. De samme politiske personer – Stoltenberg – der ville have ham dømt rask og tilregnelig inden retssagen var slut.

“Han uttalte da at det ville være en fordel for alle som ble rammet av terrorangrepene den 22. juli 2011 om Anders Behring Breivik ble vurdert til å være tilregnelig.”

Sjovt nok er mange af de norske MSM kilder til den udtalelse forsvundet fra nettet. Breivik skulle være politisk nyttig, og det blev han da også. Sådan er verden og det selvgratulerende, norske Arbeiderparti. Jeg anerkender selvfølgelig, at hans psyke er en voldsom udfordring for enhver psykiater, eller man kunne sige, at psykiatrien endnu ikke er nået frem til at have en dækkende beskrivelse af hans tilstand. Så langt ser det sjælelige Hubble-teleskop endnu ikke, og jeg giver mig ikke af med fjern- og lægmandsdiagnoser, selvom jeg har mødt en hel del sindslidende personer i min tid. Peder Fjordman Jensen skriver bla:

Jeg har brukt noen dager på å tenke igjennom om jeg skulle publisere disse bildene. Noen medier vil kanskje bruke dem til å klistre meg til Breivik nok en gang. Dette gjør de imidlertid uansett. Brevene kan kanskje også bidra til oppmerksomhet omkring Breiviks person og ego. Dette er også noe massemediene gjør uansett.

Til gjengjeld finnes det flere grunner til å publisere Breiviks brev fra fengselet. Massemediene har vært påfallende stille omkring innholdet av disse. I alle fall sett i forhold til hvor mye tid de brukte på ABBs såkalte manifest. Avisen VG publiserte ulovlig begge de to rettspsykiatriske erklæringene om Breivik. Hvorfor er de da så tause om dette? Det kan ikke være fordi de ikke ønsker å gi ABB mer oppmerksomhet. Rettssaken om Breiviks soningsforhold i fengselet har igjen skapt mye medieomtale av ham våren 2016.

Etter å ha lest brevene finner jeg dem enda mer psykologisk avvikende enn det Breivik selv skrev i manifestet. Jeg tok meg selv i å le spontant flere ganger da jeg leste teksten. Noe av det Breivik skriver er så sykt og absurd at det er svært vanskelig å ta seriøst. Det skulle ha vært interessant å få vite hva som står i brevene Breivik ikke får sendt fra fengselet. Det han har fått sende er svært spesielt og ekstremt avvikende. Mitt syn er at Breiviks fengselsbrev styrker teorien om at han kort og godt er sinnssyk. Det er god grunn til å mistenke at dette er årsaken til at massemediene nesten ikke har sagt noe om innholdet. Se brevene og hele teksten

Paul Weston: Coming to America, is like leaving a sinking ship

If you feminize men, and import muslims……….Jeg mødte ham for ni år siden under en pub-crawl in Bryssel, og jeg har fulgt ham lige siden.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Max Karl
Max Karl
5 years ago

Nå forstår dere dansker og svensker den Norske loven om straffemessing utilregnelighet. Og dere er unnskyldt, da de fleste i Norge heller ikke forstår denne loven. Da den Norske loven om dette, ikke forutsetter grovheten i handlingene, før en blir vurdert som utilregnelig. I Norge er det samme regelverket for dem som stjeler en sjokolade, som for dem som begår massedrap. Så i Norge kan sinnlidende bli dømt til fengsel, om sinnslidelsen ikke er alvorlig nok. Og slike som Fjordmannen kan bli dømt til forvaring, og kjemisk lobotomering, om han stjeler en sjokolade.

mjolly
mjolly
5 years ago

Det er mye fokus på at Breivik ikke er psykotisk fra psykiater Rosenqvist, men om han kan være paranoid schizofren kommer hun aldri inn på. Og hvor mange av masseskyterne internasjonalt de siste 20 år med 20+ drepte var tilregnelige? Sannsynligvis ingen.

Lawrence
Lawrence
5 years ago
invernes
invernes
5 years ago
Reply to  Lawrence

Forferdelig Vest Europa er blitt islamske terrorstater.

latmask
latmask
5 years ago
Reply to  Lawrence

Hon är en av Tysklands nya “negrer”. Polisen är inte till för att hjälpa vanligt folk, utan för att förtrycka dem. Vi behöver en ny polis som står på vår sida.

Nilsv
Nilsv
5 years ago

Anders Behring Breivik er efter alt at dømme psykisk syg, men derfor kan han godt være tilregnelig. Han befandt sig formentlig under udførelsen af forbrydelsen i et indre psykologisk univers, som ikke er helt sammenfaldende med det, de fleste andre opfatter som virkeligheden, men også inden for rammerne af dette univers var de handlinger, han begik, uden tvivl monstrøst onde. Han fik ikke ordrer af stemmer, det var ingen tvangshandling, han forvekslede ikke sine ofre med monstre, men vidste godt, at det var ganske almindelige unge mennesker, som han valgte at slå ihjel over et udtrukket tidsforløb. Selv med hans… Read more »

GOvSx
GOvSx
5 years ago
Reply to  Nilsv

Vel, ganske allminnelige mennesker, men med et ekstra ordinært fellesskap, Utøya. Et sted hvor AP gjennom tiår har hjernevasket kommende parti broilers – evig tro til partiet. Barn fra 11 års alderen ble hjernevasket der ute. Det unnskylder ikke de onde gjerninger, men var årsak til at den sinnslidende Breivik valgte Utøya. Kan barn på 11 selv vurdere hvilket parti de bør velge? Intet annet parti enn AP har i sosial demokratisk ånd systematisert en slik rå indoktrinering. Hadde noe annet parti organisert noe lignende ville de blitt kritisert til helvete og tilbake igjen.

Max Karl
Max Karl
5 years ago
Reply to  GOvSx

I Norge blir våre barn regnet som så oppegående, at de har lov til å høre på eventyr. Vi i Norge regner oss selv som så selvstendige, at driver en politisk propaganda ovenfor barn, kan en mest sannsynlig regne med at det går motsatte vei, enn sine foresatte. Selv har jeg blitt utsatt for massiv kristen propaganda, i mine unge år, uten at jeg ble mer kristen av den grunn. Men dette er noe Hitler fikk merke, da han skulle frigjøre Norge fra sosialdemokratiet. Det gikk faktisk 2 år, før han beordret nazifisering av Norge, da det gikk opp for… Read more »

invernes
invernes
5 years ago

Ikke i tvil om det at han er sinnssyk, men det norske arbeiderparti trenger han som et friskt monster , så de kan påpeke hele tiden hvor grusom høyresiden er.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x