5
apr
Seneste opdatering: 5/4-16 kl. 1940
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Popsangeren Rasmus Nøhr “læser ikke aviser, for så bliver jeg bange og i dårligt humør.” Jeppe Juhl har en særlig grund til at være bekymret, da han er jøde. Hvor bekymret han er, ser man vel bedst i hans artikel fra sidste år Diasporaens død, hvis udgangspunkt er terrorangrebene i Paris og København. “Terrorangrebene indvarsler afslutningen på den 2000 år gamle jødiske tilstedeværelse i Europa.”

Rasmus Nøhr påkalder sig interesse, alene fordi han ikke er noget særtilfælde. Han siger noget om eskapismen i fire femtedele af os. Ganske vist viser undersøgelser, at danskerne ikke bryder sig noget videre om islam, EU, åbne grænser og masseindvandring, men det er ikke i en sådan grad,  at de stemmer efter det. Alene de fire værdipolitisk mest ligeglade partier, Enhl, SF, R og alternativet, får femogtyve procent af stemmerne. Med Socialdemokratiet får de 50.2 procent. Tyve procent stemmer DF, dvs. firs procent prioriterer ikke indvandringen synderligt trods det, at den vedrører alle de spørgsmål der interesserer dem: velfærd, skat, tryghed.

Det nytter altså ikke at appellere til en informeret folkelig fornuft, for at påvirke politikerne, den er der ikke, den “læser ikke aviser”, og slet ikke udenlandske. Siden Paris og Krudttønden har jeg være mere og mere overbevist om, at vi får en skæbne, der i princippet ligner den svenske, talmæssigt i mindre grad, selvfølgelig: Befolkningen vågner, når det demografiske løb er kørt.  Så står vi med en maksimal indvandrerbefolkning og en maksimal modvilje. Ikke noget rart sted at stå.

“Problemer erkendes først, når de ikke mere kan løses,” sagde Machiavelli profetisk for 500 år siden. Det ser vi tydeligst i Sverige, der har akkumuleret kroniske, uløselige problemer i massevis.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Jeg synes godt man kan bruge tid på sine mentalhygiejniske projekter, og debat. Det kan givet være gavnligt på flere planer selv om målelig påvirkning kan synes minimal, ting kan tage laang tid. Selv som et ældre barn kan man lære at ens infantile utålmodighed ikke altid er velvalgt. At de største kapiciteter på diverse områder ikke kan rykke hverken flertal eller numerisk få beslutningstagere er jo egentlig ikke nyt. Sådan er virkeligheden. Sådan er det bare. Ændringer i samfund der ikke kan andet end rubriceres som negative kan til sidst være årsag til samfunds totale destruktion, uden kapiciters advarsler… Read more »

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  Peter Buch

Hørt! Det kan kun gå for langsomt …

stubb
stubb
6 years ago

Våre likegyldige venner skal vel begynne å bekymre seg da borgerkrigen starter.

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Ja, man ville jo ønske at man med et trylleslag ku’ få majoriteten til at forstå, at den totalt forfejlede indvandring spiller ind på stort set alle aspekter af samfundet. Bare den tid vi bruger hér – på at skrive stolpe op og stolpe ned og det snigende forfald – kunne sikkert have været brugt på mere praktiske ting..? Men så er der jo også det med, at nogen simpelthen lukker øjnene. For jeg nægter simpelthen at tro på, at så stor en del af de europæiske befolkninger kan være så uvidende om hvad der sker. Mange af dem må… Read more »

Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
6 years ago
Reply to  snaphanen

Det er absolut forfejlet at bruge mere tid på at debattere. Danskerne vil ikke sætte deres kryds efter deres mening, de vil sætte deres kryds efter hvem der giver præcis dem mest. Hvis vi skal bruge vores tid konstruktivt, skal vi samle os i en del af landet, en del vi på længere sigt kan løsrive fra det ragnarok resten af landet vil stå i. Vi skal satse på så meget selvforsyning som muligt, og derved være parate til at løsrive os når tiden kommer. Det er den rigtige måde at bruge tiden på nu, på dette fremskredne tidspunkt. Sønderjylland… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x