7
apr
Seneste opdatering: 7/4-16 kl. 1727
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er så mange gaderøverier i Sverige, der aldrig bliver til andet end små notitser. I 2015 var der 8.046, i første kvartal af 2016 var der 2. 079. Man vil gerne høre et enkelt røveris anatomi, og det fortæller Anna Svensson her i det første kvarter fra minut 3:45.. “Det var overvold og terror for at fornedre en indfødt svensker.” Hun fik blandt andet brækket næsen uden nogen grund, og hun har ikke politianmeldt overfaldet, “da det er nyttesløst.” Det nye herrefolk demonstrerer sin magt i god tid inden den egentlige Machtübernahme. og Svensson er for fysisk og psykisk afvæbnet til at forsvare sig. (BRÅ.SE statistik)

Bayreuth sendt i ‘panic mode’

Katie Wagner has called a security summit with local and national authorities after Uwe Eric Laufenberg, this summer’s Parsifal director, said he was planning an Islamic theme for his production. Laufenberg denied initial reports that the Flowermaidens would be wearing burkas, only to be stripped naked. He did confirm, however, the connection to Islam – the mere mention of which has sent festival into panic mode.

The notion of an Islamised Parsifal is not, as it happens, daringly original. Nadja Michael (above) wore the burka as Kundry last year at the Colon in Buenos Aires. Bayreuth ups security for Islam-themed Parsifal

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
GustaWasa
GustaWasa
6 years ago

Man kan inte tala i termer av “Sverige” eller “Danmark”, när det i självaverket gäller hela Västra och Östra Europa och Norden och Skandinavien. Har man detta “talande” så gör man islam och kommunistmarxisterna en björntjänst. Det är som att överlämna allt på WO, Walk Over. Det finns för mycket historia i Europa och Norden som har handlat om att befria sig och att kämpa. Läser man historia så kan man läsa hur sammanhållningen är inom dem som försvara sig och de sina, samt försvarar den andres familj som sin egen familj. Detta är bara en fortsättning. Den skillnaden är… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago

“… that the Flowermaidens would be wearing burkas, only to be stripped naked.”
Det ville da gøre operaen Parsifal i Bayreuth ganske interessant, ikke mindst når man altid himler op om Wagners nazistiske tankegods – eller også var det omvendt!

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, de gode tanker flyver!
Et andet Wagnerindslag i operaen kunne måske finde inspiration fra det gode danske værtshus Tannhäuser, også lidt arabisk Bunga-bunga kunne give østerlandsk kolorit.
En symbiose mellem Wagners højgermanske musik og fortællinger og østerlandske kulturtraditioner kunne blive storslået teater.
Valkyrer i de syv slørs dans, ja tankerne flyver.

Lenn
Lenn
6 years ago

God bedring, Anna! Jeg bliver simpelthen så sur og rasende over at høre din historie! Det er dags at tage Krav Maga-trening….nu!
Jeg vil bare sige, at det er sandt, at man ikke gider hjælpe de midtøsten-barbarer, men det bliver unægteligt noget vanskeligt at undgå dem, når hver 2. person på gaden er afrikaner eller araber.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x