8
apr
Seneste opdatering: 8/4-16 kl. 1326
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er en Weimar-agtig stemning over denne debat, som Europa uge for uge sejler længere ud i kaos. Alle de klaphatte der har grundlagt denne kritiske situation, sejler op til overfladen og forsvarer sig desperat. Hvis man hører tyve minutter, har man nogenlunde en ide om den febrile atmosfære. Den vil blive meget hidsigere. Geert Wilders: “Hundreds, perhaps thousands of jihadists are ready to strike”.

Jean Claude Juncker er trist over Hollands “nej”, men europæerne er triste over EU’s hovedansvar for den eskalerende krise. Vil alle de, der har skabet denne krise og destabilisering kunne forvalte den? Jeg vil ikke vædde på det, Gud nåde os trøste os for EU, der efterlader os på Herrens mark og gør os til et skib uden ror. Deres hidtil gungrende  inkompetence, giver os ingen lyse løfter, og vi skal vel nærmest håbe på, de afskaffer sig selv, inden de  afskaffer os og det temmelig hurtigt.

Europa er døende, det haster. 300 000 migranter er på vej til Italien, Tyskland truer og trygler: Germany issues ULTIMATUM to Italy as millions of migrants enter EU og  Italienerne trygler EU om et Greek-style push to return its migrants. Migranter sejler nu helt fra Egypten til Italien, godt 1000 km.

 Asger Aamund har sagt fortjent mindre venlige ting om begavelsen i det danske Folketing. Mens han selv er sejlet op som en af de allervigtigste debattører i Danmark,  skal han ikke regne med at nogen i det Folketing, vover sig til at replicere på denne debatartikel: Danmark som shariafri zone

Undersøgelser viser, at et skræmmende stort antal af Europas muslimer ønsker at leve under sharia i stedet for under en demokratisk forfatning. Og vi er godt på vej til at give efter og lade os besejre af en forstenet oldtidskultur.

Som vi alle har erfaret, består politisk islam i daglig praksis af afbrænding og stening af levende mennesker og af masse­­mord udført i Allahs navn på markeds­pladser, i busser, tog og trafikterminaler. Ikke desto mindre fastslog EUs udenrigskommissær, Federica Mogherini, i juni 2015 på en kongres for Foundation for European Progressive Studies, at »politisk islam skal være en del af Europa.« Det fik hun ganske ret i, hvad de islamiske myrderier i Paris, København og senest Bruxelles klart demonstrerede. Men i stedet for at glæde sig over sine præcise forudsigelser brød Mogherini grædende sammen på en EU-pressekonference umiddelbart efter, at Allahs stormtropper i Bruxelles havde slået til igen. Mogherinis ynkelige og bizarre optræden kombineret med EU-ledernes hjælpeløse fraser om sammenhold og solidaritet og om islam som kærlighedens og fredens religion viser, at vi må trækkes med den mest uduelige og afmægtige generation af politikere nogensinde i Europas historie.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Smyg-islamisering av Katalonien. Bra artikel på Motpol, den “neo-fascistiska” sajten enligt krypto-kommunisten Mattias Karlsson.

http://www.motpol.nu/gastkronikor/2016/04/08/den-tysta-islamiseringen-av-katalonien/

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Holland bliver simpelthen nød til at forbyde TV-transmissioner fra parlamentet. Sådan en pinlig udstilling holder de jo ikke til i længden.
Hatten af for Wilders, at han har stået model til den børnehave i så mange år. Det er jo helt ude på overdrevet.
Man tænker jo bare hvem fanden er de idioter egentligt i lommen på..?

Yvonne Beth
Yvonne Beth
6 years ago
Reply to  invernes

En mycket träffande bild och beskrivning av vad som faktiskt sker i vår snart inte längre så vit Europa.

Margrethe
Margrethe
6 years ago

Min lille hane, af racen “Dutch Bantam”, har jeg selvfølelig givet navnet “Geert”. Min anden hollandske hane hedder “Pim”. Hollandske Dværge hører til en af verdens mindste hønseracer. Men hjertet og modet er stort hos de små fugle, hvilket fremgår af billedet hvor Geert er gået i krig mod naboens store, (muslimske?) skiderik…

invernes
invernes
6 years ago

Typisk venstrevridd feminist idiot, 🙂
comment image?w=630

Hestehandleren
Hestehandleren
6 years ago
Reply to  invernes

Whauuuu… Sikke et pragteksemplar….
Her er en anden… Der bliver revet midt over af Gavin McInnes (GM er værd at bruge tid på, han udstiller feminismen rigtig smukt.. 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=jLtGHCWvtP0

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  invernes

Hahaha! Ååh nej, hvor er han dog grim!

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x