10
apr
Seneste opdatering: 10/4-16 kl. 1948
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I believe this century will be the last century, jews will live in Europe, and they have been living in Europe for more than 2000 years. It’s a tragedy.

For ikke så længe siden, gjorde jeg den store fejltagelse at diskutere indvandring med en herboende jødisk ven (de udkommer i alle slags), hvis søn tjener i Israels hær. Han mente, det hele handlede om “næstekærlighed”, hvilket allerede burde have advaret mig mod at fortsætte diskussionen. Et kort forhør viste mig, at han var blank på fakta endda om hvordan Israel selv behandler illegale indvandrere. (Go back to Africa or go to prison). Masser af mennesker, der har stærke meninger, har ikke tid eller vilje til at sætte sig ind i fakta. Det er min undskyldning for ham. Det var så sidste gang, vi diskuterede politik.

Jeg var lige ved at sige, “du har et land i reserve, det har jeg ikke”, men jeg tog mig i det. Den politiske diskussion er blevet så brandfarlig, at den skiller gamle venner og ægtefolk. Splittelsen vi er blevet påført, er katastrofal. Jeg er jo blevet anklaget af Klaus Wivel og Martin Krasnik for at være “en af de mest rabiate, højreorienterede” underforstået jødehadere.

Jeg har forsonet mig med, at debatten nu er lige så beskidt, som den den nogensinde har været siden besættelsen. Jeg har forsonet mig med, at nogle journalister overlapper med propagandister. Jeg er ikke fornærmet  mere, jeg er blevet klogere, men de skylder mig naturligvis end undskyldning, hvis de ejer  hæderlighed.

Det værste er, at den formentlig bliver endnu værre. Kendsgerninger vil spille en stadig mindre rolle, og voldeligheden vil øge i samme takt.  Ekstremisterne vil tiltage sig stadig større plads, og jeg er virkelig ikke en af dem. Krasnik og Wivel kommer til at savne mig.

Nutiden er en øvelse i sindsro, og jeg vil genlæse Villy Sørensens bog om Seneca. Jeg anbefaler den manende video.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Max Karl
Max Karl
7 years ago

Nå er det mange som missforstår med vilje. Alle jøder jeg har snakket med, skiller jøder fra den politiske retningen sionisme. Slikt som mange muslimer skiller islam fra islamisme.

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

http://www.uriasposten.net/archives/69552
Faldt over den, og helt fjern fra den aktuelle debat er det ikke. Men oktober 2015.

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

Völkisch beobarchtet: Den Vorsitz der neuen Einrichtung übernahm Goebbels selbst als Präsident der Reichskulturkammer. Als Vizepräsident wurde in den Folgejahren jeweils ein Staatssekretär des Propagandaministeriums eingesetzt. Die Kammer war als Dachorganisation für sieben Einzelabteilungen (Reichsfilm-, Reichsmusik-, Reichstheater-, Reichspresse-, Reichsschrifttumskammer, Reichskammer der bildenden Künste und Reichsrundfunkkammer) zuständig. Ihnen wurden die bis dahin existierenden Berufsverbände untergliedert, und sie erfassten mit ihren insgesamt 250.000 Mitgliedern das gesamte kulturelle Leben. Vom 12. Februar 1934 an wurde die Reichskulturkammer zum korporativen Mitglied der Deutschen Arbeitsfront (DAF), als ihr amtliches Mitteilungsblatt fungierte ab Juni 1934 das Zentralorgan der Nationalsozialistischen Deutschen Arbeiterpartei (NSDAP), der “Völkische Beobachter”. http://www.dhm.de/lemo/kapitel/ns-regime/kunst-und-kultur/reichskulturkammer.html… Read more »

Jannik Thorsen
Jannik Thorsen
7 years ago

Jeg syntes det er meget rammende at du skriver “du har et land i reserve, det har jeg ikke”. Du anerkender faktisk det ekstreme hykleri som mange jøder udviser når de kæmper for Israels eksistens som etno-national stat, eksklusivt forbeholdt det jødiske folk, men samtidig mener at den øvrige vestlige verden bare skal åbne deres grænser for alverdens lykkeriddere. Måske fordi at de selv har interesse i at kunne rejse frit i en kosmopolitisk præget verden. Under alle omstændigheder virker det ret usympatisk og dobbeltmoralsk. Der er ikke et eneste parti i folketinget som kæmper for et Danmark forbeholdt etniske… Read more »

Max Karl
Max Karl
7 years ago
Reply to  Jannik Thorsen

Dere daner er heldige som er et folk. Det er verre med oss nordmenn, som er en salig blanding av diverse folkeslag. Men så har vi nordmenn Island i reserve.

Lenn
Lenn
7 years ago

Godt skrevet, Steen!

Lenn
Lenn
7 years ago

Der står i Jeremias, Ezekiel og Esajas, at Gud vil trække jøderne hjem. Det er altså profetier, talt for over 3.000 år siden, der nu går i opfyldelse. Når jeg ser videoen og jødernes ankomst til Israel, hvor jøder byder dem velkommen med sang, så rører det mig dybt. Der er ikke noget land, som jeg føler mig så hjemme i, som Israel, og jeg begræder, at det ikke er lykkedes mig at tracke jødiske aner – det lykkedes at tracke aner til Italien, Egypten (håber, det er aner fra de udvandrende jøder!! – andet ville være helt ubærligt!), Balkan… Read more »

River
River
7 years ago

Verden er et efterhånden broget sted at leve og FORSTÅ.
1933 var der år jøderne erklærede krig mod Tyskland, hvordan passer det ind i vores generelle oppfattelse. Boycut af jødiske butikker var af en dags varighed og måske en reaktion på netop war on Germany. Hvorfor nævnes de forhold aldrig?

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago

Igen er det interessant at se, hvordan der hele tiden ligger en præmis omkring israelsk / zionistisk politik gemt bag det hele. Diana Pinto er vred over at hendes drøm om jøderne integreret i det nye Europa ikke kører efter planen, fordi deres tilbagevenden til Israel gør deres identitet mere sårbare her. Det får hun så sagt som, at Israel dermed medvirker til eksklusionen. Og hvilken vestligt medie-pige vil ikke gerne høre den historie? Så er der nemlig ikke nogen problemer med multikulturen, andet end at Israel gerne vil hive jøderne hjem, som led i Israels ekspansion. Men sagen er… Read more »

Hestehandleren
Hestehandleren
7 years ago

“Det var så sidste gang, vi diskuterede politik”… So be it… Men muligheden, er der for at angribe fra en anden vinkel… Det er her D. Trump kommer ind… D.T. gør op med pladderhumanisme og PK… Milo Yiannopoulos kommer ind og støtter kampen for D.T., mod “uniformeringen” af holdninger.. (Og andre lignende).. Det at være progressiv nu om dage er: Snaphanen, Trump, Milo, Kim Møller mfl. Spådommen er at 2016, er året hvor PK dør… PS: Milo Yiannopoulos; er en flamboyant bøsse ala Pim Fortyin… Der kan rykke “hovederne” på uoplyste… 🙂 PSS: Når jeg diskuterer med “venner”, så er… Read more »

Rune Hansen
Rune Hansen
7 years ago
Reply to  snaphanen

“At være tidligt ude, har aldrig lønnet sig. Det kan stå på min gravsten”

Det samme kunne stå på Lars Hedegaard’s gravsten. Måske kunne I spare lidt penge ved at lægge jer sammen (når den tid kommer). 🙂

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago
Reply to  Hestehandleren

Om Trump vinder nomineringen eller valget, spiller ikke den store rolle. Det han har præsteret at gøre, vil sætte sig varige spor langt tid frem.
Ingen Hillary eller republikansk spadser kan fører politik på normal vis efter det der nu er sket.
Der er slet ingen tvivl længere om hvilken vej vinden blæser. Men derfor antager jeg naturligvis ikke, at de værste venstreloonies opfatter det. De har ikke opfattet noget, de sidste 30 år..!

Coyote
Coyote
7 years ago

Jag förstår egentligen inte varför nazisterna ville utrota judarna. De flesta var väl
anpassade till det europeiska samhället och utgjorde inte något
hot mot Europa. Tvärsom hjälpte de till att utveckla den europeiska kulturen.
Det fanns dock ett fåtal judiska bankirer och kapitalister som utövade ett
negativt inflytande. Nazisterna kunde ju ha begränsat sig till att bestraffa dessa.

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago
Reply to  Coyote

Der fandtes mange forskellige slags jøder. Dem der integrerede sig, de zionistiske og de ortodokse bland andet. Og mange af dem sloges endda indbyrdes..(!)
Hvem Hitler lige så sig ond på, er ikke godt at vide. Det har han sikkert skrevet om et eller andet sted.
Så ja, den historie er nok lidt kompliceret…

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Coyote

Jag var som du tills för en 2-3 år sedan. Då länkade nån till den här videon och sedan dess har mina ögon öppnats för vilka falska människor detta är.

https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

Rune Hansen
Rune Hansen
7 years ago
Reply to  snaphanen

Spectre lyder også som noget fra en James Bond-film.

Jannik Thorsen
Jannik Thorsen
7 years ago
Reply to  snaphanen

Hvem tænker du på? Adam Holm, Martin Krasnik, Melchior brødrene, Klaus Wivel, Mikael og Claus Rothstein, Andre Herbener, etc. Listen er lang af enten zionister eller kulturradikale jøder. Ikke blot i Danmark, men i hele den vestlige verden.
På trods af at de udgør få tusind mennesker af den danske befolkning, så er de meget aktive på den anti-nationale fløj. Til tider virker DF også mere bekymret over Israels skæbne sammenlignet med Danmarks.
Er det ikke på tide at se i øjnene at jøderne, ligesom muslimerne, ofte har deres egen dagsorden som ikke nødvendigvis er sammenfaldende med danskernes.

Jannik Thorsen
Jannik Thorsen
7 years ago
Reply to  Coyote

Jøderne har igennem alle tider været et meget etnocentrisk præget folk. I Tyskland samarbejdede de om at monopolisere en lang række industrier og dermed sikre dem selv økonomisk. Ganske smart i en kultur som er individualistisk præget, så er det fornuftigt at danne etniske netværk. Jøderne var meget aktive med at sprede finanskapitalismen til resten af verden i de tidlige 20. århundrede, ligesom de var førende i kommunistiske og kulturradikale bevægelser. Frankfurter skolen var et nærmest rent jødisk foretagende, og havde netop til formål at undergrave den herskende tyske kultur. Det var præcis disse tendenser som nazisterne reagerede mod, i… Read more »

Jannik Thorsen
Jannik Thorsen
7 years ago
Reply to  snaphanen

Det er bare en anden form for overlevelsesstrategi jøderne bruger relativt til muslimerne. Fuld assimilering ville betyde en opgivelse af deres jødiske identitet. Mange har da også fulgt denne vej, men flertallet holder stadig fast i den jødiske identitet. Og det er her man må vælge side, enten er det danmark man føler sig tilhørende, eller Israel og jødedommen. Her er ikke plads til splittede loyaliteter, og det er ikke danmarks opgave at forsvare israels interesser. Af den grund er det også ret bekymrende at en DF repræsentant som Finn Rudaizky har kunnet gå til valg baseret på et slogan… Read more »

Jannik Thorsen
Jannik Thorsen
7 years ago
Reply to  snaphanen

For nogens vedkommende, muligvis, men slet ikke for alle.
Du misser det faktum at mange af dem har delte loyaliteter. I sidste ende kan man kun tjene en herre.
Hvis man går til valg på “Israels stemme i folketinget” så indikerer man uden tvivl at man er mere jødisk end dansk.

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

At tvivlen er en nådegave, ville jeg ytre mig om i andre tider.
Herfra anskuet er du ikke ret rabiat eller højreorienteret, endsige jødehader.
Forbrugerombudsmanden, eller hvor/hvad sker der, situationen synes fastlåst.

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  snaphanen

Forstå mig venligst ret.
Jeg forsøger at skrive at du ikke ses som rabiat, højreorienterer eller jødehader herfra.
At det er hævdet af andre er hvad det er, forbrugerombudsmanden kan næppe gripe ind.

Jeg synes også jeg har- venner. Eller en ven.
Eller…
Ramt af tvivl igen…
Et tilbagevendende perspektiv ses her – tvivl.
Der er jo mange tilgange og typer.

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  snaphanen

Ja. Det tror jeg på.

31
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x