13
apr
Seneste opdatering: 14/4-16 kl. 1035
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det betyder att Migrationsverkets budget uppgår till 50 miljarder kronor och att myndigheten nu är större än hela Försvarsmakten. Kostnaderna är större än de samlade kostnaderna för hälsovård, sjukvård och social omsorg, säger Oscar Sjöstedt. ”En sinnessjuk prioritering”, Migrationen kostar mer än hela försvaret

Kostnader de närmaste fem åren är inte 336 miljarder utan 384 miljarder plus ytterligare 50 miljarder till kommuner.Sanandaji

Regeringen räknar med att en 979 000 vuxna i Sverige lever på olika bidrag år 2020. Det motsvarar 16.44% av av den vuxna befolkningen i åldern 20 – 64 år enligt SCB:s befolkningsprognoser. Lägger man till att dessa har barn i normal utsträckning försörjs 1.4 miljoner personer i landet med bidrag år 2020 Cornucopia.

Finensministeren bedyrer, at hendes investering i afghanere og somaliere ret snart vil bringe nationlaregnskabet i balance igen, men det er der jo ikke en djævel, som tror på:

Låt oss grubbla lite på detta. Finns det någon som tror att “integrationen” kommer att se bättre ut om 2 år? Någon som tror att det kommer att vara en högre andel av asylanterna från 2014-15 som uppnår sysselsättning jämfört med tidigare kullar? Någon som tror annat än att det absolut massiva inflödet av nykomlingar i skolorna kommer att resultera i närmast kollaps? Någon som tror annat än att polisen i princip helt kommer att ha gett upp om 2 år? Någon som tror annat än att både staten och kommunernas finanser kommer att vara helt katastrofala 2018? Någon som tror annat än att de som har möjlighet kommer att börja lämna landet? Motpol

Landet håller redan på att bryta ihop och en allt större del av befolkningen inser att detta i huvudsak beror på invandringen. 2018 kommer vi att befinna oss i tydligt sammanbrott och kopplingen till den historiska mångkulturpolitiken kommer att vara glasklar. Ett fritt och öppet val det året kommer att innebära en högst påtaglig risk för hela 7-klövern. Att bara röstas bort och sen kunna inkasserar sina förmåner tror jag nog att många av företrädarna gärna skulle gå med på, men det kommer inte att vara ett alternativ. Tappar de makten 2018 kommer de att ställas till svars. Det är djupt naivt att tro att de kommer att gå med på detta. Det blir inget val 2018. Motpol

Hele UNCHR’s budget for at financiere 60 mio. flygtninge var i 2015  –  små 30 mia kroner (!) Ligegyldigt hvordan man vender og drejer det, er der intet rationale i, hvad Riksdagen foretager sig – andet end at eliminere en svensk nation og befolkning for altid, naturligvis. Og det går ret godt, hvis man ser på den seneste befolkningsprognose. En folkeøgning på en million på under syv år.

Dette er et nationalt sammenbrud in spe, og med lidt uheld, kan det blive inden 2020. I et menneske hedder det Multipel organsvigt syndrom, jeg ved ikke hvad det hedder i en nation. Vi har nået den tid, hvor Sveriges naboer skal være meget opmærksomme på, hvad der foregår derovre. Rasmus Jarlov lader til at have tænkt lidt i de samme baner: Uregistrerede flygtninge og mange radikaliserede miljøer i Sverige gør, at de konservative mener, at Danmark bør indføre grænsekontrol fra Sverige.

Regeringen venter op til 170 000 “flygtninge” i 2016. Sverige er allerede et Mellemøstligt land i den forstand, at det nu er i kronisk krise, nogle hundredetusinder fra eller til spiller ingen rolle. Socialdemokratiske Aftonbladet skriver, at Sverige har råd. Nu lever  halvdelen af de kvindelige, svenske pensionister under fattigdomsgrænsen. Man kan selvfølgelig sende den anden halvdel derned også.

Man må nu betragte Sveriges skæbne som beseglet, hvis nogen hidtil har været i tvivl. Jeg har håbet og forsøgt at betragte den som på vippen, men det kan jeg ikke længere præstere sat over for disse tal.. I Danmark bliver vi løjet for og forrådt af EU og det meste af Folketinget, og i grunden forventer jeg nu, at vi ryger samme vej som Sverige, blot noget senere. Nu står Italien over for at blive forrådt, og EU gør end ikke mine, til at bevogte de ydre grænser.

Hvis én sandhed har slået mig, i de år jeg har beskæftiget mig med dette, er det Machiavellis ord: “Problemer erkendes først, når de ikke mere kan løses.”. Det er sorte tider, egentlig mangler kun nogle ISIS terrorangreb for at gøre det kulsort. Måske er det her, man skulle holde sig en virkelig lang tænkepause.

Se Vårbudgeten hvis du tør og Tino Sanandaji Sky’s the limit: ny prognos för asylkostnader

Canadisk interview med Lars Hedegaard

Et meget høreværdigt interview

Topics:
00:03 Attempted murder most foul: an account of the Feb 5, 2013 assassination attempt, Danish police assurances, hate speech charges, mass Muslim immigration, ominous phone call from Danish police, life under 24-7 police protection, all mosques are radical

16:10 The fall of The New Rome: clash of cultures, open immigration or limit immigration, barbarians with a political ideology, support for Sharia law, how ‘liberal’ governments cheat and lie, Danish immigration crisis, Western values reviewed, Islamic opposition to sovereign nations, differentiation within Muslim culture, an amorphous enemy, too late for Sweden

32:10 Controversial labeling: no appeasement possible to Islam, civil war or total submission, liberal altruism and its willful blindness, the people vs the elites, importing a new proletariat, ‘left’ in the past, realist – not pragmatist, a political ideology masquerading as a religion, defying a gag order for self-protection, secret trial, convicted of releasing name of attacker

50:45 Close the barn door: too late for many countries, the nation-state social contract, the state’s monopoly on retaliatory force, government abandonment of its primary function, the rising trend of self-defence groups, closing Islamic immigration, banning advocacy of sharia, advocating secular government – not theocracy 59:42 END

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
s29
s29
6 years ago

I Södertälje började integrationen av Syrier 1973,hur det har fortlöpt ger en inblick i hur Sverige kommer att se ut inom en snar framtid.

Pachama
Pachama
6 years ago

Jeg blir alltid like imponert over ekspanderende tallrekker som plutselig bryter nedover. Da bør man se når de bryter nedover. Om de bryter nedover i overgang mellom nåtid og fremtid, bør man spørre seg om de er laget av noen i et departement.

Hestehandleren
Hestehandleren
6 years ago

Der er noget jeg ikke kan gennemskue: HVOR ER DE AKKUMULEREDE UDGIFTER..????

Hvis indvandringen i 2016 koster 80 MIA, så burde udgiften være 160 MIA i 2017, hvis man regner med at modtage samme antal… “Årgang” 2016, er jo ikke ligepludselig forsvundet i 2017..???

Er der nogen der har en forklaring på hvor udgifterne bliver nulstillet, eller hvor de overflyttes til…? Eller er jeg helt forkert på den..??

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago

Jävligt komiskt jag haft reumatism sen tjugofem års åldern. Gått in i väggen två gånger sjukskriven just nu men man känner att jag måste ut och dra in skatt till samhället fortast möjligt. Fyller 60 i september fem år kvar till pensionen. Efter åtta år så har 40% av invandrarna fått jobb dom är friska största delen av dom. Men får leva på bidrag men jag och många fler med reumatism o utmattningssyndrom ska tvingas ut med lyckopiller och inflammationsdämpande så man pissar grönt. Svenska politiker pissar på svenskar dom struntar i om dom förkortar sina liv. Bara dom drar… Read more »

jasminum
jasminum
6 years ago
Reply to  invandrare1957

Du er svensk; LCHF, er det noe for deg?
Svenske politikere synes på et sett å ha overgitt sitt folk. Jeg forstår ikke läget. Men jeg forstår en person som eks. F. Reinfeldt. Slike kan kjøre et land i grøften, hva verdier angår. Han er og var et kupp for EU sine agendaer. Han var samtidig et kupp for vestlige kapitalmakter, anglo-amerikanske oligarker, som i dag har gitt ham sin beskyttelse.

s29
s29
6 years ago
Reply to  invandrare1957

Gå i pension vid 61,jobba lite svart,och kolla om du kan ersätta “medicinerna” med hälsokostprodukter.

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago
Reply to  s29

Faktiskt på gång.

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Vil Sverige kunne fortsætte som medlem af EU hvis de ikke har demokratiske valg?
Nogle kunne hævde det er gået godt hidtil. Men hvis valg ikke afholdes er det vel noget andet.

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  snaphanen

Selv drømmer jeg stadig om et fuldtids job som stik-i-rend dreng på en robotfabrik…

Søren Ferling
Søren Ferling
6 years ago
Reply to  snaphanen

Det er ikke 16 år, men kun måneder, siden at Peter Southerland, udover at opfordre EU til at gøre, hvad de kan for at undergrave de europæiske landes homogenitet, meddelte os at vi burde importere store mængder af ufaglært arbedskraft fra Afrika, da netop sådanne store mængder ufaglærte er godt for økonomien.

Det tror jeg godt, han kan have ret i – han undlader blot at komme ind på, hvilke levevilkår det vil medføre for befolkningen – jeg forestiller mig noget i retning af Brasilien eller Mexico.

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  snaphanen

EU har nu også planer om at indføre visum-tvang for USA og Canada, fordi de kræver visum fra Rumænien, Kroatien og Bulgarien. Som modsvar vil USA og Canada så kræve visa fra hele EU – og formentlig drosle noget ned på rejserne.

Kan den latterlige børnehave overhovedet foretage sig noget som helst fornuftigt.

http://finans.dk/live/erhverv/ECE8581782/udsigt-til-visumkrig-mellem-usa-og-eu/?ctxref=ext

invernes
invernes
6 years ago

Antirasister hotar hemlösa – “Ni får mat av nazister”

http://avpixlat.info/2016/04/13/antirasister-hotar-hemlosa-ni-far-mat-av-nazister/

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x