15
apr
Seneste opdatering: 15/4-16 kl. 1059
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 18.01.2014 063745

DANSK SAMLING er nu for alvor ved at komme ud af hullerne mht at indsamle underskrifter til opstilling til næste valg til Folketinget. Vi har været langsomme startere, men som bekendt gælder det om at økonomisere med kræfterne, når der skal løbes en maraton. Vi skal bruge 20.000 underskrifter – vi har heldigvis allerede en del – og du kan skrive under på vælgererklæringen ved at gå ind på dette link: Dansk Samling

Her kan du også læse om partiet, dets politik og mærkesager. Du behøver ikke stemme på os – selv om vi selvfølgelig meget gerne vil have din stemme til næste Folketingsvalg! – men giv os lov til at stille op.

Desværre er proceduren lidt besværlig, men folk, der læser Snaphanen, er for de flestes vedkommende helt på det rene med, at vores position ikke får noget foræret.

Det er meget vigtigt, at du kun skriver under på én vælgererklæring, for man kan kun være stiller for ét parti.

Du vil gøre Dansk Samling en stor tjeneste ved at dele denne opfordring, så vi kan få underskrifterne i hus i god tid inden næste valg. Vil du selv gøre en aktiv indsats for at indsamle vælgererklæringer, kan du sende en besked til Dansk Samlings landsekretær: Landssekr@dksamling.dk

Med venlig hilsen

Lone Nørgaard
Medlem af Hovedstyrelsen

Se også Cherif El-Ajouty, Dansk Samling: Jeg vil ikke være med til at lave om på det kulturelle landskab

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ovnsætter
ovnsætter
6 years ago

Dav Morten,

Det er et smukt flag, I bruger. Hvor har I det fra?

Paul Nilsson
Paul Nilsson
6 years ago

Vilket av följande partier vill ha den mest restriktiva asyl- och invandringspolitiken i Danmark? Är det Dansk Folkeparti, Dansk Samling eller Nye Borgerlige? Motivera och rangordna gärna (1,2,3).

Lenn
Lenn
6 years ago

Ja, vi skal have et alternativ til DF, for de er for lade!! Hvis man ser denne video af de nu op til 2.000 migranter, der oversvømmer Sicilien hvér dag, så ser det virkelig – ja, sort ud! Hvordan vil den danske grænse se ud om blot en måned, når vi har så fuldstændigt uduelige og evnesvage politikere?? Jeg får faktisk kvalme af at se videoen. http://www.barenakedislam.com/2016/04/14/the-black-plague-is-now-infecting-sicily/

Skåning
Skåning
6 years ago

Duger en underskrift från en skåning? 🙂

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  Skåning

Ikke for tiden.

Skåning
Skåning
6 years ago
Reply to  Peter Buch

Inte ens om jag har ett CPR-nummer? 😉

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  Skåning

Det hjælper.
Er du registreret bosat i Danmark, det spiller ind ved valg.

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago

Nye Borgerlige er skarpere end Dansk Samling, og de er nærmere målet, ikke mindst fordi de var præcise i deres udmeldinger under den seneste migrationsbølge. En vælgererklæring for Nye Borgerlige er efter min mening bedre givet ud. Der er en rimelig sandsynlighed for, at de kan gøre deres indflydelse gældende, og en rimelig sandsynlighed for, at de finder frem til de rette midler. Dansk Samling spildte chancen for at sige det rigtige, da det brændte allermest på, mens Nye Borgerlige sagde det rigtige hele tiden. Igen og igen. Der var ikke andre politikere i spektret, der evnede det. Hverken i… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  snaphanen

Han kommer bare ikke med skarpt formulerede løsninger til tiden, analytisk eller ej. På det punkt er Pernille Vermund en lysende stjerne på firmamentet. Det tager hende ikke syv lange og syv brede at pege på præcis, hvad der skal til, så enhver kan forstå det. Dansk Samling er først nu ved at præcisere, hvad de i grunden mente med “kontrol” … Dansk Folkeparti er endnu værre: De tager æren for opbremsningen i migrantstrømmen, som om Viktor Orbán og de øvrige østlande slet ikke fandtes! Katastrofalt … Helt diskvalificerende. Og angstfremkaldende, for de er ene om at repræsentere et danskvenligt… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Jeg vil hævde ikke partiorganiserede gamle borgerlige længe har argumenteret for ikke alene det optimale danskvenlige synspunkt, men de fornuftigste synspunkter for ALLE jordens indbyggere. Angst hører ikke sammen med Folketinget. Eller koblingen fordrer en ganske god fantasi. …der tilrådes stadigt oprettelse af flere konstant overvågede afspærrede områder, om muligt nær væbnede styrker. En udvidelse af sådanne små og store områder og en nøje kontrol af hvem der kommer ind i områderne, såvel som ejendomsrets eksistens og territoriers reelle beherskelse kunne være væsentligere end befolkningstilvækst, navnlig med moderne teknologi… …Nu har jeg med min kommentar af al magt forsøgt at… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Peter Buch

Det korte af det lange er, at de øvrige regeringsstøtter enten er føderalister eller relativister (liberalister). Så det bør indgyde frygt, at Dansk Folkeparti er ene om at repræsentere et andet standpunkt, men ikke råder over tilstrækkelig forstand. Samt, at der oveni er lang tid til næste valg. I en periode, hvor vi står over for nye bølger af kolonister, og er regeret af personer, der nyder den største magt af alle: Magten til at henvise os andre til at se afmægtigt til, mens de nægter at gøre noget. Dét, min herre, er magt!

– – –

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Du nærer for stor angst. Set herfra.

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Peter Buch

Din kommentar må gælde “øjnene, der ser” frem for “det sete”. For det sete – det objektive vilkår – er, at vi er hjælpeløst afhængige af tiltag øst og syd for os. Altså af faktorer, vi i bedste fald ingen indflydelse har på, i værste fald modarbejder, såsom de østeuropæiske hegn, som vore tillidsfolk på tinge løgn- og følgagtigt kaldte for “ineffektive” eller sågar “inhumane” (hvilket er en selvmodsigelse). Hvis det ikke fremkalder nogen rastløshed i dig, siger det noget om, at du enten ikke har meget på spil, eller at dine sensorer ikke reagerer på, at det du har… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Morten - - -

P. S. Stil for Nye Borgerlige denne gang – og for Dansk Samling næste gang! Så kan man efter min bedste overbevisning ikke gøre det bedre. Vores mest realistiske håb er, at Nye Borgerlige kommer i Folketinget, hvorefter de ikke længere behøver stillere, og hvorfor stillerne derfor ikke længere behøver at dele sig, men kan koncentrere om at give næste bevægelse – som til den tid forhåbentlig er modnedes mere – en hestesko. Det håber jeg, I vil overveje. Selv vil jeg gøre netop sådan

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Unden det behøver ende i ekstraparlamentarisme Ekstraparlamentarisme? : Hvorfor? Hvordan? Hvorhen?, 1971. https://da.wikipedia.org/wiki/Niels_Munk_Plum_%28modstandsmand%29 og ganske seen bort fra påvirken sker også hos andre end ens venner, er der nu engang andet til end sortsyn.

Jeg beklager.

Passivt grue, jeg ved godt, bestemmer vores skæbne- det er velvalgte udtryk.
En fornøjelse.
Hver har vel sit.

latmask
latmask
6 years ago

Vi behöver en Svensk Samling! Den skall vara högerpartner till SD så att inte SD driver ännu längre åt vänster.

Skåning
Skåning
6 years ago
Reply to  latmask

Borgerlig Framtid? Dessvärre mycket mer “light” än Ny Borgerlige.

prentesvarten
prentesvarten
6 years ago

Jeg kan ikke stemme i Danmark, men jeg kan sende penge..
Når får vi “en norsk samling”? Navnet har kanskje fremdeles en smak av Qusling her i landet, men jeg synes den danske idee er god, så lykke til!

jasminum
jasminum
6 years ago
Reply to  prentesvarten

Det nytter ikke med slikt navn i Norge. Der er mange alternativer. Demokratene er et nytt parti på trappene, verdt å bli kjent med. MEN, de må være djerve nok for å regne med å få velgere, som jeg ser det.

Søren Ferling
Søren Ferling
6 years ago
Reply to  jasminum

Sådan mener jeg også det er – norske Demokraterne er på linie med DS og NB.

Man kan google ‘stortingskristian’ – han gør et stort arbejde for sagen.

invernes
invernes
6 years ago

Støtter dansk samling ! stå på dansker gjør noe for eget land, ikke la det bli ødelagt som Sverige er.

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x