17
apr
Seneste opdatering: 18/4-16 kl. 1255
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Et af de største tabuer efter krigen. I Sverige er man raceteoretiker for blot at ville diskutere det, men Sverige har også den værste historie for racehygiejne i Norden, så det er særlig ømt. Fra 1934 til 1975 tvangssteriliserede de 63 000 mennesker, overvejende kvinder. Så blev de “feminister” overnight, og “de” var socialdemokraterne, der lå på omkring 50 procent og var altdominerende dengang.

Man er allerede racist, hvis man påpeger den forskellige IQ i verdens lande. Man må slet ikke tale om det måske fordi de selv er klar over deres egen gigantiske lav IQ indvandring. Helmuth Nyborg har klargjort, at lande med en gennemsnits IQ under 90, ikke har demokrati. Dette gælder hele Mellemøsten, der har et gennemsnit på 80, og subsaharans der har et gennemsnit på under 70. Halvdelen af en gennemsnitlig Nobelpristagers.

Han har blandet andet skrevet kronikken “Vi må ikke blive som Sverige” og Indvandring giver lav intelligens, og Julia Caesar har skrevet Betydelsen av IQ. Man ser det tydeligt i den svenske skoles drastiske forfald, hvis mange problemer også skyldes lavt begavede indvandrere. Det bedste er ikke at diskutere det, mener de. Altså at demokrati som styreform kan være dødsdømt i Sverige. Selv i Danmark vil det være i fare, hvor indvandring i slutningen af århundredet har nedbragt gennemsnits IQ til 90, ifølge Nyborg.

Selvfølgelig skal det diskuteres, det har intet med moralsk fordømmelse at gøre. IQ os islam er to stærke grunde til, at vi aldrig burde have indtaget disse mennersker, og der findes kun en grund til at vi har gjort det, og det er egenrådige politikers enestående inkompetence. Europas befolkninger ville aldrig have stemt for det. Ofrene i et eventuelt voldeligt opgør om det, vil derfor blive politikerne selv. Det bør de indse, jo før desto bedre. Et europæisk selvmord, som Nyborg mener de vil afstedkomme, er ikke nogen lille sag at have ansvaret for.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
6 years ago

Det där med de hemska svenska tvångssteriliseringarna är förstås också ganska rejält överdrivet. Det var fråga om kraftigt efterblivna personer som steriliserades med tvång. De sista fallen på 70-talet var huvudsakligen personer med Downs syndrom. Downsare var förbjudna att skaffa barn långt efter det. Och man får faktiskt fråga sig vad det förnuftiga ligger i att låta människor som knappt kan ta hand om sig själv, sätta barn till världen. Övriga fall handlade om att man steriliserade kvinnor efter två barn om de visat sig vara inkapabla att ta hand om dem. Det fanns inte heller några “raskriterier”. Det ger… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Der er ingen tvivl om hvad vej det går. Men hvis nogen har gået så langt – og i så mange år – for, at lukke et bestemt tema ned, så kan det jo kun betyde, at der må ha’ været en agenda. Eller at vi har været snot dumme. Hvilket jeg, af flere grunde, anser for lidet sandsynligt Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at Zenia Stampe og andre båtnakker ikke er klar over, hvilken agenda de er bannerfører for. De er jo hvide altruister af guds nåde. Men der må have været en dybere mening med… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago

Glimrende video med Helmuth Nyborg.
Det bliver spændende at se, om hans kommende bog bliver lige så diskuteret som “Deutschland schafft sich ab” af Sarrazin!
Eller om man forsøger at tie den ihjel af politisk korrekthed.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x