17
apr
Seneste opdatering: 19/4-16 kl. 1332
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Robert Spencer in Ottawa: Here’s the REAL REASON for Islamic migration. Spencer ved mere om islam, end de allerfleste muslimer. De har den samme angst for ham, som de mennesker der tror, en psykiater ser igennem deres sind som en glasvæg.

En troende muslim emigrerer for at sprede islam ligesom Muhammed gjorde. Det forklarer også hvorfor han er uintegrerbar, opfører sig som herrefolk og vil dominere og bekrige de indfødte i det land, han emigrerer til. Hvad der hidtil har været vores held er, at ganske mange muslimer ikke er særlig troende. Fra politikernes side, har det været mere held end forstand. De har stadig ikke lært det mest elementære om islam, hvorved de forbliver farlige for deres omgivelser og trækker os ind i uløselige konflikter..(Hijra)

Al Jazeera:Sweden’s backlash: Why the tide is turning for refugees

Al Jazeera er i Östra Giönge. Her kan man se nogle andre forældre, som er rasende på politikerne over at såkaldt “ensamkommande barn” skal være naboer til deres børn skole. Man ser også vanskelighederne ved at lave en vox pop på svenske gader. Man ser også Anders Ygeman og Ivar Arpi. Ygeman kalder sit partis megaindvandring for “en investering i fremtiden.” Ingen af de mest tilvandrede byer i Sverige har gået med overskud i fyrre år, så jeg ved ikke, hvor han har det fra. Det er vel sådan noget, man skal sige, hvis man er politiker.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lawrence
Lawrence
7 years ago

Lige en opfølger på den tyske komiker der gjorde når af sultan erdogan: han bliver nu retsforfulgt af den tyske regering! I samme klumme bringes kossakkernes langt grovere sviner af den Osmanniske sultan, dengang han bød dem at underkaste sig:

http://therightstuff.biz/2016/04/16/how-not-to-insult-a-sultan-jan-bohmermann-vs-the-zaporozhian-cossacks/

FelixKrull
FelixKrull
7 years ago

Jeg vil vaedde med at ham kommunalpamperen der vaelger at tale svensk, goer det fordi han godt er klar over, at hvert eneste ord kan betyde forskellen mellem karriere og pariastatus.

FelixKrull
FelixKrull
7 years ago

Fantastisk Aljazeera-video!

Tak for linket.

S Pdlr
S Pdlr
7 years ago

Typiskt… de intervjuade svenskarna, t o m SvD:s kolumnist Ivar Arpi, hummar och flummar med vaga, undvikande svar. Åsiktskorridoren hänger som ett damoklessvärd över svensken, “uttala dig inte negativt, då hänger vi ut dig, passa dig noga”. Därav dessa taffliga svar, där man borde väntat sig klarspråk, som…. “skolan har gått åt h-e; Pisaresultaten faller stadigt”, kriminaliteten och våldtäkterna ökar, idag är Sverige näst högst bland våldtäktsstatistiken i världen”, “välfärden rasar, köer till sjukhus, till äldrevård, medan invandrare översköljs med generösa bidrag, utan motprestation”. Medan skatterna ökar, så mumlar svensken lågmält om den otrivsel som präglar landet, därtill nedtryckt av… Read more »

Lawrence
Lawrence
7 years ago
Reply to  S Pdlr

De skulle have interviewet Ingrid Carlqvist, hun lægger ikke fingrene imellem. En sand, svensk frihedskæmper. Her en god podcast med hende:

https://www.righton.net/2016/04/08/16-arktos-meetup-in-budapest/

invernes
invernes
7 years ago

Islam skal knuses og jages ut av Europa Canada USA ! denne sataniske falske demon religionen hører til i ørkenen der skjeggete aper knuller kameler.

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago
Reply to  invernes

Islam hører overhovedet ikke til nogen steder. Vi skulle ha’ gået i krig med lortet for flere hundrede år siden. At vi har fundet os i dette misfoster, selvom vi havde magten til at jævne det med jorden, taler sit tydlige sprog om hvilke vatpikke vi har været. Over alt i verden har det dræbt, undertrykt og slavebundet utallige befolkninger. At vi stadig har vatpikke ved magten den dag i dag, som forsøger at lyve os op i vores åbne ansigter og pisse alle dens slaver op og ned af ryggen, er i sig selv en kæmpe skandale. Ny voksne… Read more »

invernes
invernes
7 years ago
Reply to  Peter Zichau

Tiltredes 🙂

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x