19
apr
Seneste opdatering: 19/4-16 kl. 2026
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Et møde mellem beboerne i Spånga og deres politikere i slutningen af marts, som nu er ude med engelske undertekster. Kommunen vil placere midlertidige modulhuse for nogle hundrede flygtninge lige op af Sundbyskolen område. Forældrene er velorienterede om, hvad det medfører af mord, kriminalitet, voldtægt og seksuelle overgreb andre steder, og de er fast besluttede på at deres mindreårige børn ikke skal udsættes for det.

Sverigedemokrater var ikke tilstede, de fik kun 2.5 procent i kommunen ved seneste valg. 87.1 procent havde stemt S,V og MP i 2014. Det er selv for Stockholm, en helt usædvanlig rød kommune. Lignende møder har måttet politibevogtes, og dette ser ud til at ende i fysisk konfrontation, eller med at kommunen ændrer deres planer. Jan Sjunnesson har filmet og hele videoen er her.WATCH: Brawl at Swedish City Hall over public housing for Muslim migrants

Journalist Jan Sjunnesson on meeting over Muslim housing

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
GOvSx
GOvSx
6 years ago

Siden kun 2,5% av dem stemte SD. og de vet hva som skjer rundt andre asylmottak: velkommen til mangekulturen. Jeg håper de taper får det asylmottaket de faktisk har stemt fram. Forbannede hyklere.

Nemo
Nemo
6 years ago

Min foragt for svenskerne kan snart ikke blive dybere. Da det her, som de vidste alt om, fandt sted ANDRE steder, var det ikke alene i orden, de gik ind for det, de stemte FOR det. Nu er det deres egne børn, og så er det en anden sag. Hvor barnlig og uansvarlig kan man være?

Blomtanten
Blomtanten
6 years ago

Min stilla undran är: Vilka röstade dessa upprörda människor på i senaste valet? Blir svaret S, MP, V eller F! ska de nog tänka sig för innan de står upp och skriker. Det sitter inte en ordförande från MP bara för att han råkade gå utanför när det skulle vara möte, utan för att han faktiskt är VALD.

Så klaga inte, tänk istället efter INNAN ni röstar nästa gång!!

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago
Reply to  snaphanen

Väldigt intressant att klicka sig fram mellan stadsdelarna och vart det bor mycket invandrare man undrar ju om klanledarna har gett order om vad man ska rösta på. Sen ser det helt annorlunda ut i etniskt svenska områden. Man undrar ju hur det ska se ut 2018 lika i vissa områden och mycket högre SD stapel i andra områden. Skulle inte förvåna mig om Socialdemokraterna ligger på 15-17% o MP på 5% många börjar bli uppretade.

invernes
invernes
6 years ago

Sverige er blitt det sykeste mest motbydelige land i hele Vest Europa !

Undervisning i hbtq och queer på dagsis inför PRIDE-veckan

http://avpixlat.info/2016/04/19/undervisning-i-hbtq-och-queer-pa-dagsis-infor-pride-veckan/

stubb
stubb
6 years ago

Se på de avvisende ansiktsuttrykket til rådgiverne. De gir blanke fæn i det folket har å si, og vil bare at beboerne holder kjeft og la seg blir overkjørt som vanlig.

stubb
stubb
6 years ago

LOL. Tror fyren egentlig at Sverige er demokrati?! ?

Dogen
Dogen
6 years ago

Der som her. Folket blir overkjørt. Ikke av velmenende og gode argumenter, men av ignorans og dumskap.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x