21
apr
Seneste opdatering: 22/4-16 kl. 0352
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

När Granskning Sveriges Johan Andersson ringer och uppger att han är väljare som tycker det är skandal att Miljöpartiet inte försvarat Yasri Khans rätt att slippa hälsa på kvinnor, framkommer den ena extrema åsikten efter den andra.

Miljøpartisten Jon Karlfeldt sender denne interne mail ud:

Svara inte på detta mail. Länken går till resultatet av några av era samtal med “Johan” som ringde runt häromdagen. Det är rasistsajten Granskning Sverige som wallraffade och försöker belägga att vi är en bunt islamister allihop.Kom ihåg att vara försiktiga om ni blir uppringda och motparten beter sig konstigt. Det kan vara sånt här det handlar om.

MP er sådan et parti, som til enhver til vil findes. Ekstra Bladet kalder det i dag “de ubesmittede græshopper” i en meget vittig artikel om Uffe Elbæk. Islamisten Mehmet Kaplans synderegister er langt som et ondt år, og går helt tilbage til 2002-2003. Alle bortset fra svenske journalister, vidste hvad han var for en karl, men journalisterne abonnerede jo i mængder på partiets Utopia, så det fik fribillet af pressen.

Alene en kritisk gennemlæsning af deres partiprogram, ville have umuliggjort dem for mange, mange år siden, men det forventes jo ikke af den svenske presse. Det er ikke særlig flatterende for svenske socialdemokrater, at ville regere med rene fantaster, der åbenlyst ikke er “regeringsduelige.” At det åbenbart kommer bag på statsministeren, er endnu værre og kaster et amatøragtigt skær over  hele statsledelsen. Det kaster også et kompromitterende skær over Fredrik Reinfeldt, der oversvømmede Sverige med udlændinge sammen med dem. – Se også Birro: ”Syna vänskapskorruptionen mellan MP och journalistkåren”

Löfvens grönbruna knäppgökar:

Det finns något verkligt tragikomiskt över den fars som nu utspelar sig i den svenska regeringen. Det gamla ärevördiga socialdemokratiska partiet – med större erfarenhet av regeringsarbete än något annat parti – har hamnat i en koalition med det parti som samlat de flesta knäppgökarna i vårt arma land. Så när Aftonbladet frågar Stefan Lövfen ”Hur försäkrar du dig om att det inte kommer fler problem med MP längre fram?” blir hans svar just tragikomiskt: ”Det frågar jag hela tiden, finns det något mer jag borde veta? Nu har jag fått svar att det finns det inte. Men jag kan aldrig garantera något.”

Yasri Khan, MP: Dödsstraff på ateister – en svår fråga?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lazze
Lazze
6 years ago

Måtte trække på smilebåndet over denne herlige gubbe og hans knivskarpe analyse af MP.
https://www.youtube.com/watch?v=TgYm4_GkFRY

MollyM
MollyM
6 years ago

At noget parti overhovedet kan bruge en person som denne Yasri Khan, ja, det går over min forstand. Hvilken dåre!!! Nej, jeg er ikke mere specielt optimistisk mht Sveriges fremtid ….

Mariah_Magdalena
Mariah_Magdalena
6 years ago

En samling dårar har samlats i ett parti 🙂

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/sormland/mp-s-toppnamn-smhi-morkar

pica_pica
pica_pica
6 years ago

Yasri Khan är en typisk islamist. Pladdrar runt i över fyra minuter när han får en fråga som ska besvaras med ja eller nej. Sen sitter alla och vet inte vad han svarat. Samma taktik men mer intelligent och slipad använder Tarik Ramadan som hade många debatter mot Christopher Hitchens vilken oftast klädde av muslimen.

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Det har jo hele tiden bare været et spørgsmål om tid, inden hele korthuset ville vælte. Der er gudskelov ikke så mange medlemmer af samfundet, der er så åndssvage som lige MP’ere eller Alternativets vælgere. Men det er vigtigt at få sat fokus på den slags og deres holdninger. De står nemlig i vejen for mange andre. Når først man effektivt har fået sat deres hykleri og totale uvidenhed til vægs, kommer alle de mindre ekstreme nemlig også ud af skabet. Det Sverige oplever lige nu, vil for alvor ændre hele samfundsdebatten. Nu tør flere åbne munden – og så… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

MPs partileder Gustav Fridolin må ud og sige offentligt undskyld for, at han ikke vidste, at svenske kvinder kunne føle sig forulempet over IKKE at blive hilst med hånden af en mand ( mandlig muslim ). http://www.svt.se/nyheter/inrikes/gustav-fridolin-bemoter-kritiken Journalisten på SVT-Nyheter vovede endda / även at stille kritiske spørgsmål / frågor til Fridolin – noget ellers helt uhørt for svenske PK-journalister. Verden har sandelig ændret sig det seneste år – selv i PK-fæstningen Sverige 😉 http://www.svt.se/nyhetsklipp/nyheter/article7998537.svt Ha, ja – det er sandelig heller ikke nemt at være mandlig svensk politiker, når man både skal forestille at være glødende feminist og så… Read more »

Anna Svensson
6 years ago

Visserligen kommer Fridolin från landet och hans hjärnkontor verkar inte vara det vassaste, men att inte veta att det är en förolämpning om man inte ta emot en utsträckt hand, det kan han inte intala mig att ha varit ovetande om.

Jag hoppas också att båda MP och i Tyskland de Gröna äntligen går i graven.

Per Pedersen
Per Pedersen
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Nu synes jeg, at du nedgør dem fra landet… hvorfor nu det? De mennesker, som jeg kender fra ‘landet’, har en noget mere udviklet sund fornuft (common sense), end mange der kommer fra byerne og måske endda specielt universiteterne.

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Per Pedersen

I så fall har du missuppfattad mig, eller så har jag uttryckt mig klantigt – jag gillar folk från landet! Jag bor själv på landet, endast någon mil från Fridolins gamla hemort. Men landbor blir ju ofta framställda som lite “annorlunda” inte minst av Anna Kinberg Batra som för några år sedan sa att folk från landet inte var så smarta som Stockholmsbor. Common sense eller bondförnuft är något jag verkligen uppskattar!

Per Pedersen
Per Pedersen
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Okey då 😉

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Så sent som förra veckan låg dom på 4,6%. Minns inte vilket opinionsinstitut det var men dom ligger farligt nära spärren. Synd att det är över 2 år till valet. Nu hinner folk att glömma tyvärr.

Mariah_Magdalena
Mariah_Magdalena
6 years ago

Det visar siffran på den mängd personer som förr var inlåsta på dårhusen, men som idag p.g.a mentalvårdens nermontering springer lösa i samhället.

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago

Bara att vänta när självmordsbombaren slår till någonstans i Sverige. För det börjar bli en hederssak i Sverige nu motgångarna för islam.

Nilsv
Nilsv
6 years ago

Günter Wallraff staves ligesom Guinness: To af hver og ingen h.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x