22
apr
Seneste opdatering: 25/4-16 kl. 1349
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Salahaden Raoof, talsmand ungdomsförbund Grön ungdom i Malmö gør Rabia, Det Muslimske Broderskabs hilsen på svensk tv. Den kan vel tolkes som: “Hej brødre, vi har tjek på de naive tosser. Dummere findes ikke.” Kaplan har helt åbent gjort “Rabia.” – MP-språkrör bakom islamistkupp i SVT – forskare: Muslimska brödraskapet har infiltrerat Miljöpartiet

Tidligere shariaprofessor Sam Solomon siger. “Islam er 80 procent politik og 20 procent religion.” Derfor er islam altid en politisk kamp. Da pakistanske fundamentalister for femten år siden infiltrerede det Radikale Venstre, nåede de ikke langt i partiapparatet endsige i statsapparatet, men Danmark har også en ret vågen presse. I al fald sammenlignet med Sveriges.

Helt anderledes gik det Broderskabets infiltration af Miljøpartiet, det åbenlyst nemmeste og mest tossegode mål for infiltrering. De ville stemmemaksimere med islamister, og lukkede antageligt bevidt øjnene for deres mindre heldige sider. Det alvorlige er ikke, at en type ikke vil give kvinder hånden, som svenske journalister naturligvis synes, det er at skaffe Broderskabet en ministerpost, en sammenslutning som vil omstyrte landets statsorden, om end det er med fredelige midler.

Mehmet Kaplan blev minister og kunne gnubbe sig op af statsministeren samtidigt med at han temmelig åbent fraterniserede med AKP, Broderskabet og Milli Görüs. Miljöpartiet, Löfven og Säpo har snorksovet i årevis, og nu kan Kaplan affæren næppe undgå at ramme Socialdemokratiet. Kaplan affæren er først lige begyndt, nu vil Sverige vide, hvordan dette var muligt i over ti år. Dette er første advarsel om, at Sverige med fortsat muslimsk indvandring, kan få omstyrtet demokratiet fra efter midten af århundredet.

Romson og Fridolins dage som ledere er talte, men er Löfvens også? En Willy Brandt måtte gå efter Günter Guillaume.

Kurdo Baksi skriver:

En snabb titt på Mehmet Kaplans ställningstaganden och åsikter i mediearkivet visar att han har mer gemensamt med Erdogans AKP än med Miljöpartiet.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten - - -
Morten - - -
6 years ago

Det er jo ikke fordi, man ikke også møder fænomenet her. Hvem genkender ikke beskrivelserne i nedentillinkede indlæg? Det er slemt i Danmark. Ja, som salig Simon Rosenbaum fastslog:

Der er kun ét land, det er værr’ i

Det er Svæ-ærri’ …

Læs et vidnesbyrd om muslimske politikere, der fører ideologisk dobbeltbogholderi her i Danmark: http://www.nudem.dk/det-dobbelte-ideologiske-bogholderi-blandt-lokalpolitikere-med-anden-etnisk-baggrund/

– – –

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Tænk hvis nu højrefløjen har ret. Det ville jo være forfærdeligt. Så ville alt det vi har sagt og troet på jo falde sammen – og vi vil stå tilbage som de rene idioter. Jeg kan ligesom ikke se vi har anden udvej end, at fremhæve alt det positive og ellers bare fornægte og udskamme vores modpart. Hvad andet kan vi gøre nu..?

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Den svenske metode med at lade sig overvælde, duer kun mod talmæssigt ganske få fjender.
Det indses af de fleste en dag. At det da er en dag for sent er beklageligt.

Bjørn
Bjørn
6 years ago

Jeg tror, at disse forrædere er så selvforherligende, at de ikke opfatter dette som andet end en mindre fejl – en irritation -, som de må lægge låg på og så se at komme videre i den politiske karriere. Måske venter der en skønne dag en toppost i EU eller FN til den rigtig flittige spøtslikker ???

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, det tror jeg faktisk de gør! Når man kan være så dum at finansiere sin egen undergang som nation, ja, så bliver det vist ikke værre …

stubb
stubb
6 years ago
Reply to  MollyM

AKKURAT.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x