23
apr
Seneste opdatering: 24/4-16 kl. 1146
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er formentlig den græske kystbevogtning, som i deres fritid ombringer migranter til havs. Sådan ser det ud, når limousinedrengene i Bryssel ikke kan finde ud af noget som helst. Det er ikke kønt. EU har delegitimeret sig selv, når det fremtvinger sådan noget. Armed, masked Greek men attack refugee boats, leaving stranded people to die at sea, Migrant flow from Turkey to Greece picking up again: IOM

“Snart bevæbnede vagter og pigtråd ved Europas grænser”

Politikere opretholder et syn på sig selv som “elite”, til trods for at de ankommer til indlysende konklusioner flere årtier efter almindelig sund fornuft. Uffe Ellemans forståelse rækker ikke længere end til, at vi ikke har fordelt dem nok. Om et årti, når Afrikas befolkning er vokset med endnu en milliard, vil man se tilbage på 90 erne og 00 erne som endnu et “galent kvartsekel,” om muligt endnu mere skæbnesvangert og “galent” end det marxistiske, kvarte århundrede.

Hvis EU vil holde flygtninge og migranter ude af Europa, kan pigtrådshegn og bevæbnede vagter snart blive en realitet. Det siger en række udenrigseksperter til Kristeligt Dagblad. Tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen (V) mener, at det er et realistisk scenarie, fordi Europa har bragt sig selv i en dybt alvorlig situation.

– Det er dér, vi risikerer at ende, hvis man ikke meget snart tager det mere højtideligt at sikre et fælles forsvar af de ydre grænser, siger han til Kristeligt Dagblad.Det nytter ikke at opgive de indre grænser, hvis man ikke samtidig sørger for at beskytte de fælles ydre grænser. Og det er det, der så åbenlyst er gået galt. Det er der mange grunde til, siger den tidligere udenrigsminister.

Professor emeritus og ekspert i europæisk historie Uffe Østergaard mener, at scenariet er “en nødvendighed.”

– Det er bestemt ikke et scenarie, jeg ønsker, men jeg ser det som en nødvendighed. Det er en kølig, realistisk analyse. Grænsemarkeringer holder kun så længe, der er magt og vilje bag dem, siger han til Kristeligt Dagblad.

– Siger man faste og lukkede grænser udadtil, siger man samtidig voldsanvendelse. Ellers så griner folk jo bare og går forbi alligevel. Og ellers sejler de dyre skibe hjælpeløse rundt i Middelhavet og samler de flygtninge op, der overlever, siger han. Berlingske

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
6 years ago

Hvad er det lige, feminister og venligboere ikke forstår ved en video som fx denne?? Tror de, at muslimer ændres radikalt, når de sætter foden på Europæisk jord..? Jeg ved ikke, om denne video har været lagt ud her, men nu lægger jeg den altså ud: https://www.youtube.com/watch?v=MdLIvBgc_pk

titt1tei
titt1tei
6 years ago
Reply to  Lenn

Jeg blir kvalm (jeg føler syge)

Marit
Marit
6 years ago
Reply to  Lenn

Islam fører til kollektiv sinnssykdom.

Lenn
Lenn
6 years ago

Det bliver interessant at høre, hvordan denne historie udvikler sig! Mafiaen på Sicilien er rasende over de mange immigranter (2.000 pr. dag), der vælter ind i Palermo nu. Jeg håber, mafiaen træder i karakter nu og stopper invasionen af Europa via Sicilien. http://www.barenakedislam.com/2016/04/22/about-time-sicilian-cosa-nostra-declares-war-on-the-muslim-invasion-as-mayor-says-sicily-capital-feels-more-like-istanbul-or-beirut-than-europe/

Breidablikk
Breidablikk
6 years ago
Reply to  Lenn

Her må alle fornuftige folk i forretningslivet – legalt og illegalt – bidra. På spissen: når samfunnets fornuft og åndelighet – akademia og kirke – svikter fullstendig, og med dem politikere, dommere, advokater mm, da må samfunnets mindre aktverdige deler trå til: forbrytere, gangstere, motorsykkelbander, mafia, fotballpøbel, “høyreekstreme” av all sort. Som vi normalt bekjemper, men som vi nå kanskje må sette vår lit til? Ethvert samfunn har ulike nivå. Dagens elite har krympet “normalen” til et smalt spor og et smalt skikt av politisk korrekte meninger og livsstiler. Skyggesiden i samfunnet er nå – så tror jeg – stor,… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago

Jeg kan ikke fortænke grækerne i dette, og jeg mener også, at militæret burde sættes ind, så de kan vende samtlige både og skubbe dem tilbage til Afrika og Midtøsten. Disse mange muslimer er ikke flygtninge, og de er ikke vores problem.

Marit
Marit
6 years ago
Reply to  Lenn

De er en særdeles brutal invasjonsstyrke. Som den siviliserte verden må beskytte seg mot. Med alle midler.

Snappe
Snappe
6 years ago
Reply to  Marit
invernes
invernes
6 years ago

EU er en trussel mot Europa ! mitt håp er et folkeopprør mot EU , Øst Europa og Russlands folk klarte å kvitte seg med Sovjetunionen, folket i Vest Europa må klare det samme, styrt diktaturet EU med folke makt.

Furusk
Furusk
6 years ago

Når myndighetene svikter må folket selv gripe inn.
Det er ingen krig i Tyrkia å løpe ifra og derfor må alle båtene snus,
De som kommer har ikke visum eller annen tilatelse. Vannvittig å hjelpe smuglerne
til milliardintekter på denne livsfarlige gummibåt og ulovlige smuglerrute.
Det eneste som kan stoppe galskapen er å snu båtene.

Holger Larson
Holger Larson
6 years ago

De grækere er måske ikke så tossede alligevel. Deres aktion er det eneste som kan stoppe flygtningebådene.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, og det helt syge er, at Merkel ligefrem betaler Erdogan for at holde flygtningene inde, men han har jo en drøm om kalifatet, så han medvirker med garanti direkte i dette foretagende og tømmer sine flygtningelagre ind i Europa. Han må grine godt af de dumme kuffar. …

Breidablikk
Breidablikk
6 years ago
Reply to  Holger Larson

Det grekerne må gjøre, er å beslaglegge alle båtmotorer og føre alle båter tilbake til Tyrkia. Og gjøre dette konsekvent. Det vil ikke ta lang tid før smuglernettverkene – som opererer med tyrkisk tillatelse – mister motet. Australia må være vårt forbilde. Italiensk kystvakt burde gjort det samme konsekvent i middelhavet, utenfor Libya. Ødelegge alle båter, eller beslaglegge, og føre tilbake alle illegale tilbake der de kom fra. Den eneste måte som hjelper. Og hva med menneskerettigheter? Vel, det er ingen menneskerettighet å kunne ta seg inn uten pass og visum til et fremmed land. Prøv det samme i USA,… Read more »

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x