25
apr
Seneste opdatering: 25/4-16 kl. 1902
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Krause-Kjær i Deadline med en standardopvisning i disciplinen: Hvordan man slagter en højreorienteret. Tal, tal og atter tal og absolut ingen spørgsmål om politik, mål, drømme. Pernille Vermund svarede godt for sig og bevarede sin smilende venlighed tværs igennem Krause-Kjærs besynderlige indledende spørgsmål og hans deciderede dumme misforståelse omkring nettoudgifter på flygtninge-indvandrere. Pernille magtede endda midt i stormløbet at få præsenteret nogle af Nye Borgerliges drømme om et bedre Danmark, mens Kruse-Kjær gentog sit “men, men, men”. Han demonstrerede DRs enorme systemsupport, og det blev meget tydeligt, hvorfor vi skal have både nye politikere og en ny politik – men også, at vi har en lang vej foran os. Poul Højlund, Facebook

Hvad koster 3. verdensindvandringen, og er det rimeligt at fæstne sig ved Rockwool tallene? DF har villet have tallet flere gange, og både S og V har nægtet os dem, vi kender det altså ikke. Men delrapporter og forfattere som Morten Uhrskov og Lone Nørgaard antyder, at beløbet befinder sig i omegnen af 80-100 milliarder kroner om året, hvilet rimer meget godt med det svenske tal 250 milliarder (2014). Pernille Vermund har altså ret, og den konservative Kause Kjærs optræden i programmet er således intet andet end polemisk sabotage, der ikke kommer ud af stedet. Deadline 24 april. NB: Hele Rockwooldiskussionen er ikke med på You Tuben, kun på Deadlines hjemmeside.)

Jeppe Juhl møder Pernille Vermund 3 af 3

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Harm
Allan Harm
6 years ago

”I har jo ikke noget partiprogram” påpegede Krause Kjær: Nu kan jeg ikke – og skal ej heller – udtale mig på Pernille Vermunds vegne, men som Stiller for Nye Borgerlig vil jeg påstå at tilblivelsen af et Partiprogram er noget der skal tages dybt alvorligt og man starter ikke et politisk parti med at udstikke et fuldt færdigt partiprogram – et politisk manifest – udtænkt af en lille gruppe af stiftere! Man starter i demokratiets navn derimod med et Principprogram og når partiorganisationen og landsorganisationen – der tilslutter sig Principprogrammet – er endeligt på plads er det tid til… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  Allan Harm

Generelt, for der er vist undtagelser, er de ikke-valgte politikere altid de bedste.

Man kan følge din opskrift, Principprogram bliver senere til Partiprogram, eller man kan følge en anden metode. Der er vel ikke en metode, der er den eneste rigtige?
Jeg mener det er politik, ikke sikreste metode at blande eksplosive stoffer på vi her skriver om, så vidt jeg ved.

Señor Portez
Señor Portez
6 years ago

Undskyld mig, men ingen, absolut ingen, med faglig indsigt i emnet mener, at man kan spare 100 mia. på indvandringen.

Man skal skelne mellem samfundsøkonomiske omkostninger, og effekter på den offentlige saldo.

For enhver, der rent faktisk har læst OG forstået Rockwool Fondens rapport, kan man ikke udlede, at man kans spare 100 mia. Kun en amatør kan få det ud af.

Disse amatøranalyser og Vermunds åbenlyse manglende indsigt bliver Nye Borgerliges død, med mindre landsbytosserne holdes i baggrunden, og dem med forstand på området får lov til at vejlede partiet,.

Bjørn
Bjørn
6 years ago
Reply to  Señor Portez

Du kunne jo uddybe rapportens indhold, hvis du altså selv har indsigt.

Hestehandleren
Hestehandleren
6 years ago

Pernille Vermund var rigtig god… Specielt med pointen at Vietnamesere og Thai’er der forsøger sig selv.. modregnes i udgifterne til den samlede omkostning… God pædagogisk pointe… Derudover… HVORFOR fanden skal vi betale for ikke danskere… Der ikke kan forsørge sig selv i Danmark..???

Tag en tur på Hvidovre Hospital og man vil føle sig hensat til Tyrkiet eller Irak… Dette er næppe gratis..!

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  Hestehandleren

Du nævner noget, som jeg ofte selv tænker på: vore pratiserende lægers og hospitalers venteværelser er fulde af “fremmede” patienter, der i forholdstal overstiger de etniske danskeres. Tænk, hvad det koster samfundet! Det nævnes iøvrigt næsten aldrig i indvandrerdebatten – sært! Jeg så fornylig en mørk herre, fra Somalia, vil jeg tro, futte rundt i en elektrisk kørestol … i Somalia havde han nok måttet nøjes med en kæp …

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Jeg synes Pernille Vermund klarer sig aldeles fremragende. Og aner man ikke en ny trend hér..? Måske med Trumps indtog..? Det er som om politikerne begynder at sige hvad de mener. Hvis først venstrepressens narrativ bliver ignoreret, har de ikke andre skud i bøssen.

Bjørn
Bjørn
6 years ago
Reply to  Peter Zichau

Eller Det østrigske Frihedspartis (FPÖ) jorskredsejr i præsidentsvalgets første runde, hvor Norbert Hofer fik 36,4%. Der er panik i skuret hos “hovedstrømningen”.

Bjørn
Bjørn
6 years ago
Reply to  Peter Zichau

Derfor betaler jeg selvfølgelig ikke en Krone til Løgnmedierne, om de kræver licens eller ej.

I Tyskland er Sieglinde Baumert netop løsladt efter 61 dage bag tremmer, fordi hun nægtede at betale licens (Rundfunkgebür). Licenskontoret (Gebüreneinforderungszentrale) krævede “Erzwingungshaft” (påtvingelseshæfte) til hun betalte, men hun vandt, måske fordi hun og hendes modstand har gjort hende til en helt på de alternative medier – GEZ trak sagen tilbage. Hun viser, hvordan man bringer systemet til fald.

https://www.youtube.com/watch?v=vwLyg3-PsA4

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x