26
apr
Seneste opdatering: 26/4-16 kl. 0736
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man kan se om ham, at Sverige vil deportere ham. Han forklarer mere om Sverige her.

Omar Makram, an ex-Muslim, vocal atheist and a critic of Islam from Egypt fled his home country due to the threats he faced. Despite the threats, the Swedish authorities have refused his application.

Currently, the Swedish authorities seek to deport him back to Egypt were his freedom and perhaps even his life would be in danger. To further prove his convictions he had to resort to making a video where he renounced Islam by desecrating the Quran public for all the world to see. Omar Makram must be granted asylum

Flådeblokade af Libyen og masserepatrieringer får ok fra NATO 

Det er tre år siden, Moten Uhrskov foreslog en flådeblokade på Middelhavet. Man kan have nok så meget ret, der går årevis inden man for det. Og så skal man huske, der stadig ikke er nogen virkelig vilje til at stoppe invasionen af Europa: “It is unlikely, however, that the operation would seek to turn boats back on the model Australia has adopted in recent years.”

NATO is three months from launching a naval mission off Libya under a controversial plan to close the Western Mediterranean migrant route to Europe and begin mass repatriations, Italy said on Monday.

The advanced state of preparations was revealed by Italian Defence Minister Roberta Pinotti as leaders of the US, Britain, France, Germany and Italy prepared to meet in Hanover, Germany for talks expected to touch on the migrant crisis and instability caused by the rise of the Islamic State group.

Modelled on an existing NATO operation in waters between Turkey and Greece, the Libya mission is set to be approved by alliance leaders at a Warsaw summit on 7 July, Pinotti said in an interview with Italian daily La Stampa. Italy says NATO 3 months from Libya naval mission to stop migrants. NATO blockade of Libya to stem migrant flow gets Obama OK

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Breidablikk
Breidablikk
6 years ago

Nato bør okkupere og skape orden i det Libya de først ødela på skammelig måte. En del av territoriet burde bli en gedigen europeiskstyrk flyktningeleir for deportasjon av alle europas illegale, som derfra sendes tilbake til eget hjemland.

Anna Svensson
6 years ago

En förnuftig människa från den muslimska världen, som troligtvis även försörjer sig själv, kan vi naturligtvis inte tolerera i Sverige.

hilde61
hilde61
6 years ago

Ingen ledere i vesten vil ha de som kan fortelle sannheten om islam.

latmask
latmask
6 years ago

Om man vill fly från islam då skulle man inte ha valt Sverige. Blir svårt att få asyl om man inte är muslim.

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  latmask

Et påfaldende fænomen under den første migrant-tsunami var, at danske, muslimske organisationer af al magt forsøgte at hjælpe migranterne igennem Danmark og videre til Sverige. Disse troende protesterede voldsomt, da Dansk Folkeparti og regeringen i starten forsøgte at tvinge migranterne til i steder at slå sig ned i Danmark. Som bekendt deltager muslimer ekstremt sjældent i humanitært arbejde, blot for de ophøjede princippers skyld. Jeg antager derfor, at de havde et veldefineret mål med dét, de gjorde. Islamister ønsker, at det størst mulige antal muslimer slår sig ned i Sverige. De, der bor hertillands foretrækker det tilmed på bekostning af… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago

Den saakaldte ‘flaadeblokade’ er en eufemisme for ‘gratis faergefart for illegale immigranter’ – hensigten fremgaar jo af pressemeddelelsen. Repatrieringen vil desvaerre vise sig at vaere umulig qua menneskerettigheder.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x