26
apr
Seneste opdatering: 26/4-16 kl. 1431
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

af Henrik M.Jensen

Lørdag 17.april sprang en bombe under et sikh-bryllup i den tyske by Essen. Der var 200 med til brylluppet, heraf mange kvinder og børn, men lykkeligvis havde de fleste forladt rummet hvor bomben sprang, og derfor blev kun tre sårede, heraf dog en alvorligt, den gejstlige der havde foretaget vielsen.

De to gerningsmænd blev filmet af overvågningskameraer, så det lykkedes hurtigt politiet at fange dem. De viste sig at være et par 16-årige “radikaliserede muslimer”, der siden delvis har tilstået “heltedåden”.

Politiet og de kommunale myndigheder var forbavsede over gerningsmændenes unge alder, og undrede sig i øvrigt over, hvorfor nogle sagesløse sikher skulle være målet for bomben.

Men at muslimske terrorrister bliver yngre og yngre, er der mange eksempler på de senere år, og at de også føler trang til at angribe sikher, burde ikke undre den, der ved en smule om religionshistorie.

Men hvem er sikherne?

Der er over 25 millioner sikher, og heraf lever de fleste i Punjab i det nordveststlige Indien. I Danmark lever nogle få hundrede, i Tyskland 15.000 og det er den femte største af de organiserede religioner.

Sikhismen opstod ud af en hinduistisk tradition omkring år 1500 og stifteren var Guru Nanak, der blev født i 1469 i nærheden af Lahore i det nuværende Pakistan.Han døde i 1539.

Dengang var det meste af det nordlige Indien styret af det muslimske Mogul-rige, og sikherne blev delvis tålt, delvis forfulgt, på trods af at deres religion har mange fællestræk med islam.

Lad os se på nogle af dem:

De er monoteister, de har en grundlægger og en hellig bog (Guru Granth Sahib), en tøjkodeks (der dog gælder for mændene), de valfarter til et helligt sted, Det gyldne tempel i Amritsar, (der dog i modsætning til Mekka er åben for alle) de tror på prædestination og afviser cølibat og asketisk livsførelse.

Og her er nogle af forskellighederne:

Sikherne tror som hinduerne på karma og genfødsel, kvinder og mænd er ligestillede, de accepterer andre veje til gud, deres hellige skrift er ikke en lovbog, de forfølger ikke de frafaldne og er mod omskæring af drenge og mod halalslagtning, da det får dyrene til at lide. Halal-mad er forbudt for sikher.

Sikhernes tidligste åndelige ledere var “de ti menneskelige guruer” med stifteren Nanak som den første. Og under den sidste, Guru Gobindh Singh, “krigerguruen”, lykkedes det i begyndelsen af 1700-tallet under hårde kampe med mogulerne at lægge grunden til et sikh-rige i og omkring Punjab med Lahore som centrum.

Efter briternes erobring af Hindustan i 1840’erne gik riget til grunde, og da briterne 100 år senere forlod Hindustan og det blev delt mellem Indien og Pakistan, kom grænsen til at gå midt gennem Punjab.

Sikherne valgte side for det tolerante Indien og mod det intolerante Pakistan (der betyder “de renes land”, dvs. muslimernes land).

Delingen i 1947 førte til hårde kampe med store grusomheder fra begge sider, hvor millioner af sikher blev slået ihjel under deres flugt til den østlige del af Punjab.

Derfor er det ikke noget overraskende i, at muslimer angriber sikher, og at det sker i Essen langt fra Punjab, kan heller ikke overraske. Islams mål er og har altid været at erobre hele verden og omvende alle vantro – i Punjab, såvel som i Tyskland og Danmark.

Men i Østen er de (heldigvis) mere bevidste om muslimernes farlige ambitioner, end vi er i det verdsliggjorte og religiøst set uvidende Vesten.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lucifer451
Lucifer451
6 years ago

Man kan jo notere seg det besynderlige at svarte kvinner i USA hater svart hår !

Pent hår er glatt (blondt) hår – akkurat som hvite mennesker har.

https://en.wikipedia.org/wiki/Good_Hair

Hareide
Hareide
6 years ago
Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Deadline DR2: “Sverige – Miljøpartiet i problemer”

https://www.dr.dk/tv/se/deadline/#!/02:14

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago

Desværre er det min erfaring, at sikherne er nøjagtigt lige så racistiske som muslimerne, og at de hellere mænger sig netop med muslimerne, end søger os, så det altså ikke er et tilfælde, at vi har hørt disse mange historier om dét, sikherne selv beskriver som muslimske mænds misbrug af sikh-kvinder. Jeg kan bevidne, at sikh-kvinder ligger i med muslimske mænd, men konsekvent ikke ser på danske mænd som partnerpotentiale. Og da jeg er dansk mand, har jeg derfor ingen sympati for deres sag, selvom jeg har mødt mange “flinke og søde” både muslimer og sikher, ork. Så længe sikherne… Read more »

invernes
invernes
6 years ago
Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Nogen der så Deadline på DR2 i går? 😉 Tre venstreorienteres PK-tosser – incl. supernaivisten og PK-fantasten Henrik Marstal (!) – der helt uhæmmet fik lov til at give hinanden ret i, at det er betænkeligt og nærmest racistisk, når privilligerede hvide i kraft af deres onde iboende “hvidhed” overtager ( “approprierer” ) elementer af de stakkels undertrykte sortes eller andre forfulgte minoriteters musik, tøjstil, kultur eller hårmode ( fx. dreadlocks ), af en vært ( Nynne Bjerre Poulsen ), der ikke stillede bare et seriøst kritisk spørgsmål til deres hjernedøde PK-nonsens, men nærmest bare hoppede med på præmissen som… Read more »

MollyM
MollyM
6 years ago

Jeg så det også – og kvalmen steg til uanede højder 😉

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  snaphanen

😀

Men måske kunne du linke til det, så dine andre læsere – også i Norge og Sverige – kan se, hvor galt det efterhånden står til på DR og på vore uni’er? De falder ned af stolen, hvis de ikke holder godt fast – så langt ude i hampen er det 😉

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  snaphanen

Takker 😉 – ellers er den jo på DRs site.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, ok – jeg kan godt se, at det nok var lige overkanten at anmode om 😉

Men jeg var altså lige nødt til at lette trykket på ventilen der for undgå en truende eksplosion …

invernes
invernes
6 years ago

Propagandacentralene i Norden virker helt like , de spyr ut løgnaktig sosialistisk søppel dagen lang, og folk tvinges til å betale tvangslicens.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
6 years ago

Nej jeg så på DR-k i stedet.
linket her.

https://www.dr.dk/tv/se/hvid-vred-og-stolt/hvid-vred-og-stolt#!/
Man set tydeligt at det vil eskalere en dag.
Og Islam er årsagen.!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Tak – ja, det er sgu skræmmende – og hvem er det nu lige, der har skabt dette
vanvidsscenarie pga. uvidenhed og grov uansvarlighed? Vore naive gloriepudsende
vatnissepolitikere, som aldrig nogensinde orkede at sætte sig ordentligt ind i tingene
eller overveje konsekvenserne af deres kravløse indvandrings- og flygtningepolitik i
så meget som bare fem minutter.

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago

“……at det er betænkeligt og nærmest racistisk, når privilligerede hvide i
kraft af deres onde iboende “hvidhed” overtager ( “approprierer” )
elementer af de stakkels undertrykte sortes eller andre forfulgte
minoriteters musik, tøjstil, kultur eller hårmode ( fx. dreadlocks ),”

OK, jeg er helt indforstået, såfremt så også diverse subkulturer forbydes ar anvende vestlig teknologi, opfindelser, elektronik, medicin, repatriering af farvede til “egne” lande osv.
Det vil virkelig hjælpe på at genskabe den ædle vilde, mere brug af kameler, lette miljøet for for benzinos, bringe befolkningseksplosionen ned osv.

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  T. Snorrason

For det første bør hvide mennesker ikke nedlade sig til, at diskuterer noget så åndssvagt. Det er vores kultur alt for overlegen til. Men sådan et fænomen måtte jo opstå, når vi konstant lukker permanente tabere ind i vores samfund.
Og for det andet er dreadlocks vist ikke engang fra Jamaica. Havde vikingerne dem ikke også, når de ikke havde været i bad i et par måneder..?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Peter Zichau

Ork, det går skam meget længere tilbage – mindst til sidste istid i Europa
( 25 – 30.000 år siden ) – se fx. denne kvindefigur:

https://en.wikipedia.org/wiki/Venus_of_Willendorf

Så det er næppe noget de sorte har patent på – men noget der er blevet

opfundet og genopdaget et hav af gange i alle mulige varianter.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  T. Snorrason

Ja, sådan tænkte jeg faktisk også – så ville de da først få det hårdt for alvor 😉

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Nu hørte jeg faktisk lige det program, selvom jeg godt var klar over, at hele det emne er totalt surrealistisk og umuligt at tage seriøst. Men jeg synes til gengæld ikke det var så slemt. De inviterer tre kulturrelativister ind for at tale om kultur. Det i sig selv er uhørt morsomt og kan selvfølgeligt kun gå galt. Og mon ikke der var en lille mening med det..? De aner jo ikke hvilket ben de skal stå på, fordi de hvide skal jo være skurke – men nu bliver det jo lidt svært det her. Havde de inviteret en djævlens… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Peter Zichau

Tja, måske – så langt tænkte jeg nok ikke lige i farten, mens jeg var ved at kyle
noget tungt efter mit nye TV i opsparet arrigskab 😉

https://www.dr.dk/tv/se/deadline/#!/00:11:41

Men døm selv, I andre 😉

Stenberg?!?!? Er det forresten ikke et europæisk / jødisk navn, hun har approprieret der? 😉
( YouTube-indslag med semisort skuespillerinde fra Hunger Games )

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

https://www.dr.dk/tv/se/deadline/#!/00:11:41

Stenberg?!?!? Er det forresten ikke et meget europæisk / jødisk navn, hun har approprieret der? 😉

( YouTube-indslag med semisort skuespillerinde fra Hunger Games, der leverer en meget velindstuderet svada om “appropriation”, som åbenbart er det nye sort i de “undertrykte” kredse )

Iflg. Wikipedia skulle hun endda have en dansk far 😉

https://en.wikipedia.org/wiki/Amandla_Stenberg

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Lad dem endeligt fortsætte ud af den tangent. Det er det fødte taber-emne. Specielt for venstrefløjen.

Bjørn
Bjørn
6 years ago

I Tyskland er løgnmedierne heldigvis i frit, frit fald. Med skadefryd har jeg læst om de seneste oplagstal (fra Kopp Verlag i engelsk oversættelse) på Charles Bausman’s “Rusland Indefra” 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

http://russia-insider.com/en/germans-are-shunning-mainstream-media-sources-droves/ri14045

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x