28
apr
Seneste opdatering: 29/4-16 kl. 1747
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Politiken får ny chefredaktør, nemlig chefredaktøren fra Information, Christian Jensen. Så kan det kun gå frem, for Christian Jensen er i modsætning til Lidegaard bladmand, og Information er iøvrigt en avis, jeg hellere læser end Politiken. Ligger den foran mig på et bibliotek eller en cafe, læser jeg den nødigt. Det var i Seidenfadens tid, jeg udviklede an afsky for Politiken, men han var dog i det mindste bladmand. Hvad Lidegaard er, udover at være embedsmand, er det svært at blive klog på.

 Politiken var min barndoms avis – jo, børn læste aviser dengang – men det var noget helt andet. Avisen havde masser af ansatte, korrespondenter, den havde fyldige teater, litteratur og filanmeldelser. En omnibusavis dengang, var et helt univers. I dag er aviserne mest et minde over fortids storhed, så når Jeppe Juhl kalder Lidegaard en indflydelsesrig meningsdanner, vil jeg moderere det: Der er ingen avis i dag, som er indflydelsesrig. Desværre, kan en gammel avis-fan sige, men de fører sig frem, som om det var anno 1975. Bo Lidegaard stopper: Politiken får ny chefredaktør

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Snaphanen har noget højere forhåbninger til Christian Jensen end vi tillader os at have her på stedet. […]

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Yougov april – de tre store 😉

http://avpixlat.info/2016/04/28/yougov-april-3/#more-176447

V 7,8 (+0,6)
S 23,5 (+1,6)
MP 5,4 (+0,4)
SD 23,6 (-1,3)
C 6,7 (+1,0)
L 3,6 (-0,1)
KD 2,7 (-0,9)
M 23,6 (-1,0)

MollyM
MollyM
7 years ago

Der er lys forude !

invernes
invernes
7 years ago
Morten - - -
Morten - - -
7 years ago

I firserne holdt mange avisen, “for opinionsstoffets skyld”. – “Resten”, sagde en god ven til mig, “lægger jeg under kattegruset”.

Bo Lidegaard var Politikens “bløde landing” efter Tøger Seidenfaden, som ingen rigtigt kunne lide, men som mange var afhængig af ved hans bortgang, fordi de fejt havde forsvaret hans uforsvarlige synspunkter. Avisen kunne ikke kapitulere straks efter hans død, men måtte om ad Bo Lidegaard. Den proces mener avisen sig nu igennem, og er klar til at tage næste skridt. Forhåbentlig.

– – –

samuelafugglas
samuelafugglas
7 years ago

Kaere redaktion på Snaphanen. Vi sidder i Sverige og lytter til radionyhederna på DR 1 daglig.
Må vi gerne bede dem om at afsløre all den socialistiske lort der vaeltee ud fra DR 1. Vi har sidden mange år lukket for SR P1 og nyt den danske radio. Håber i forstår den triste situation dansker og svensker havnet i og håber I gør noget ved den.
Beste hilsner!

Hestehandleren
Hestehandleren
7 years ago

Politiken, Berlingeren ect ect… MSM generelt, har “misset” deres berettigelse og kører (gudskelov) mod den sikre død… At der endnu ikke er en forretningsmand der har “spottet” hullet/savnet og smidt MIA efter at levere RIGTIG journalistik, fatter jeg ikke.. De millioner som mig/os, der dagligt bruger timer på at få vores nyheder/informationer via blogs og internet… ER et kæmpe marked for den rigtige AVIS…. Alt vi beder om er jo bare OBJEKTIVITET… Derfor læser vi snaphanen mm..

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago
Reply to  Hestehandleren

Kaviar, Champagne og Vodka – Og så er USA vores allierede..?

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago

Politiken bliver vel mest brugt til at lægge på et bord, for at signalerer “pænt hjem”..? De folk jeg kender, der holder det lort, læser kun nyhederne og kulturstoffet. Politik tør de sgu ikke røre med en ildtang. Eller rettere; de kender dogmerne til bevidstløshed. Og de signalerer “pænt hjem… Her taler vi ikke politik – her er vi gode..!”

MollyM
MollyM
7 years ago
Reply to  Peter Zichau

Nu om dage rører jeg kun ved Politiken iført gummihandsker 😉

Rune Hansen
Rune Hansen
7 years ago
Reply to  MollyM

På et tidspunkt kunne jeg lige klare A.T.S., men selv den er det måneder siden, jeg har orket.

MollyM
MollyM
7 years ago
Reply to  Rune Hansen

Ja, ATS var bestemt et lyspunkt – men nu er det længe siden jeg opgav Politiken

Lazze
Lazze
7 years ago

Selv abonnerede jeg på Politiken i mere end 20 år, det gav mig mange gode stunder hvor jeg brast i latter over Lederne og kultursektionen. (har aldrig holdt aviser som bekræftede min egne overbevisninger, det er sågu for kedeligt), men jeg måtte ganske enkelt give op og kaste håndklædet i ringen da Seidenfaden lavede Politikens guddommelige aftale med Muhammads “efterfølgere”. Alting har en øvre grænse og jeg blev da ramt af, hvad jeg vil betegne som et alvorligt Politiken-udmattelses-syndrom.

Rune Hansen
Rune Hansen
7 years ago
Reply to  Lazze

Jeg selv droppede Politiken under Muhammed-krisen. Jeg havde abonneret i mange år, mens jeg boede på Østerbro, men under Muhammed-krisen var jeg meget aktiv som blogger, og det gik det langsomt op for mig, at det der stod i Politiken intet havde at gøre med, hvad der skete i virkeligheden.

Siden da har jeg som ærkekøbenhavner abonneret på JP.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x