1
maj
Seneste opdatering: 1/5-16 kl. 0036
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“The entire western history thoughout the 20 th century, can be summed up with trying to replace what worked with what sounded nice” (Thomas Sowell)

Black Pigeon er igen skarp her. Når de relativt enkle og få sandheder i disse 17 minutter anerkendes af flertallet, vil det allerede være for sent at forhindre en alvorlig, irreversibel ødelæggelse af vore lande. Sverige har med en 30 procents ændring af sin befolkning passeret et tipping point for mindst ti år siden, Det fortvivlende i Danmark er, at der i Folketinget knapt er nogen bevidsthed om hvilken skæbnesvanger kant vi nærmer os i disse år. Forhør Venstrefolk i indholdet af denne videos forskningsresultater, og de vil knapt ringe en klokke for dem. Merkel fatter det ikke, EU arbejder aktivt for nationers opløsning, og FN mener, vi er “xenofober.” Vi er oppe imod stærke, dødeligt destruktive kræfter.

Der er grund til den allerstørste bekymring for vore efterkommeres Danmark, og det store flertal har end ikke opdaget det, hvorfor man må frygte at også Danmark passerer sit tipping point, uden at opdage det mindste bump på vejen.Frygt Danmarks fremtid, skrev prof. Nyborg forleden, for den der intet frygter, laver ulykker. Vi har lavet en hel del, men de kan blive meget værre, al den stund vi endnu sover. Sådan ser en tragedie ud, mens den bliver til. Se på Sverige, hvor den er længere fremskreden.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
GustaWasa
GustaWasa
6 years ago

Likheterna med 1900-talets början, är många. I Tyskland under nitonhundratalets början så satt en svag politisk regering med politiska partierna socialdemokrater, liberaler, borgare och bönder. I Ryssland så hade bolsjevikerna tagit den politiska makten. Tysklands politiker gjorde ett medvetet val, att stödja kommunisterna på gatorna i Tyskland. Och kommunisterna i Tyskland valde bolsjevikernas politik. Det medvetna valet som tyska politiker gjorde, blev att de övergav det tyska folket. Det var som man vet i det närmaste anarki, svält och svåra umbäranden på gatorna, och i hemmen i Tyskland. I början av 1900-talet så svek “demokratiska” partier det tyska folket, när… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Det er 1. maj i dag. Dagen hvor arbejderne forenede sig, for at stå stærkt.
“Diversity is strengh” er et oxymoron. Selv et barn kan se udsagnet modsiger sig selv. Så langt ud er vi altså kommet, at vores ledere må ty til ren volapyk.

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
6 years ago

Meget kort konkludert; Er mangfold innenfor SAMME etnisitet styrkende. Alt annet er løgn.

Svend
Svend
6 years ago

Du har helt ret. Hvis endelig diversitet styrkede, så havde vi da forlængst være blandet alle til hobe.. Det er helt lige som med kvinder, der får for lidt i løn – Hvis det var tilfældet, ansatte man da kun kvinder.

Men politikerne skal have undskyldninger for de forbrydelser, de påfører det folk , de burde tjene. Lige nu er de så lakajer i det store folkeblandingseksperiment. Senere vil de være i frontlinien for etniske udrensninger. Politik er et sygt foretagende, og det burde som sådan forbydes.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x