10
maj
Seneste opdatering: 10/5-16 kl. 1745
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Ravn Fredensborg er fra Dansk Samling og sidder i byrådet i Herning.

Divisions sparked by mass immigration could lead to catastrophe

Når man taler om katastrofer og borgerkrig, og det gør stadig flere intellektuelle, når de taler om fremtidens Europa – en af de tidlige advarsler, var faktisk af en svensk officer (Aftonbladet har fjernet originalartiklen fra 2008, svenske mediers historierevisioner er legendariske) –  er det foruroligende træk ved det hasardspil europæiske politikere har spillet, at vi faktisk ikke ved, om de allerede har anlagt demografien til borgerkrig, for at den kan komme til udbetaling en generation senere, når de skyldige beklageligvis er døde.

Hvis det er tilfældet, vil det være Nordeuropa, der er hårdest ramt. De bedste lande, England, Frankrig, Holland og især Sverige. Måske Danmark og Norge. Det burde indgyde politikerene nogen ydmýghed, for det bliver ikke sjovt at være den ansvarlige, hvis det bliver tilfældet. Så får ordet “politikerlede” en helt anderledes, konkret mening.

Befolkningerne vil ikke have noget stort medejerskab til en sådan ulykke, da de aldrig blev spurgt. (Se Hvem ejer multikulturen?) Europa synes at være nået til skadebegrænsningsfasen. Den vil betyde “ikke mere islam.” Islam er konflikfaktor nr. 1: A world without islam would be pretty peaceful. Trevor Phillips i dag:

BRITAIN could “sleepwalk to a catastrophe” unless it takes “a more muscular” approach to tackling the divisions which large-scale immigration has opened up, a former equalities watchdog has warned. His rallying cry is part of a pamphlet, Race and Faith: The Deafening Silence, published today by the thinktank Civitas.

Trevor Phillips says Britain could ‘sleepwalk to a catastrophe’.Trevor Phillips forecast conflict between communities and the undermining of Britain’s rights and values unless the country abandoned past “squeamishness, complacency and liberal self-delusion” about the problems which racial, religious and cultural differences can produce.

He wrote: “In my view, squeamishness about addressing diversity and its discontents risks allowing our country to sleepwalk to a catastrophe that will set community against community, endorse sexist aggression, suppress freedom of expression, reverse hard-won civil liberties, and undermine the liberal democracy that has served this country so well for so long.

“And still, our political and media elites appear not to have scented this new wind.We maintain a polite silence masked by noisily debated public fictions such as ‘multiculturalism’ and ‘community cohesion’. Rome may not yet be in flames, but I think I can smell the smouldering whilst we hum to the music of liberal self-delusion.” Divisions sparked by mass immigration could lead to CATASTROPHE, says ex-equalities chief

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

http://www.aftonbladet.se/hyper-assets/e7bfb25705864bfb902deaafe50dd929.png

ABs besked er jo nærmest ufrivilligt komisk og selvudleverende 😉

Tim Pallis
Tim Pallis
6 years ago

Der dukker hele tiden nye stemmer op, som med klar røst beskriver situationen og de fremtidsudsigter vi har, hvis vi ikke foretager os noget politisk fornuftigt. Denne gang var det Ravn Fredensborg fra Dansk Samlings repræsentation i Herning byråd, som talte på For Friheds møde i Nyhavn til et kor af onde ånder fra anti-fascisterne. Næste gang fascisterne kommer kalder de sig anti-fascister sagde salig Churchill. Det er godt at Dansk Samling viser sin profil. Gør en indsats for at de kan komme ind på tinge.

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago

“20 procent” er ikke det relevante tal, for en stor del af kolonisterne er til den tid bortdefineret som “danskere”. Derfor er andelen af muslimer det relevante tal, og det er man ikke villig til at dele med os. Ikke-vestlige indvandrere vil udgøre langt flere end “20 procent” af de fertile og førfertile årgange til den tid. Måske en majoritet.

Og disse vil ikke interessere sig for, hvad oldinge stemmer om bag deres små forhæng.

– – –

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
6 years ago

Har lige set Ross Kemp i Papua new Guinea. En håbløs voldelig stat. Han forklarer ondets rod: Det er forskelligheden dvs. de mange (vist 800) stammer, der er problemet. Det ved vi godt! Men store dele af befolkningen er tryllebundet af ordet mangfoldighed. Det tjener en lille elite, der som græshopper kan flyve fra sted til sted – tage hvad de vil og så af sted til næste….

KjellHakansson
KjellHakansson
6 years ago

Den felande artikeln kan läsas på the wayback machine, man skall bara ha lite tålamod, den laddar långsamt:
https://web.archive.org/web/20120202235403/http://www.aftonbladet.se/debatt/article11450153.ab

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  snaphanen

At virkeligheden har vist sit ubehagelige ansigt kanske? 😉

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x