14
maj
Seneste opdatering: 15/5-16 kl. 1943
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Videoreportage følger.Trykkefrihedsselskabets ytringsfrihedspris, Sappho-prisen, gives til en person, der “har forenet journalistisk dygtighed med uforfærdethed og kompromisløshed.” Scruton mere end opfylder kriterierne.

Han er en filosof, der har været meget offentlig i hele sit liv: Han var på Cambridge “proletarian, rightwing and heterosexual.” Fra begyndelsen helt udelukket af det gode, marxistiske selskab, som stadig hersker i politik og på universiteter i dag. Navnlig i Sverige har det “sejret ad Helvede til, godt”, som Thomas Nielsen sagde. Hør hvilke hjernevaskede, svenske, unge Stefan Torsell skal lægge øre til. De unge er de troende, de ældre er de tvivlende. Scruton omtaler om det i sin forelæsning, der kommer her snart.

Her er alle, der har fået den. Roger Scruton i Trykkefrihedsselskabet om ytringsfrihed og politisk korrekthed. Scruton er også i DR 2 Deadline. Tilgængeligt online kl 23.30. Se også Roger Scruton i Danmark: “Nationalfølelser er naturlige for os. De knytter os til vores hjem…”Katrine Winkel Holm skriver om Scruton: Ytringsfrihed kræver moralsk mod.
IMG_0034IMG_0055

vermundP1020844IMG_0029P1020908IMG_0050IMG_0061IMG_0003IMG_0022 IMG_0046

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Se også: Roger Scruton fik Sappho-prisen. […]

Polka Charlie
Polka Charlie
7 years ago

Tror nærmere: “Lower class, rightwing and heterosexual” – han omtalte næppe sig selv som proletar.

Polka Charlie
Polka Charlie
7 years ago
Reply to  snaphanen

Okay, det overrasker mig alligevel.

Polka Charlie
Polka Charlie
7 years ago
Reply to  snaphanen

Steen, det var “Lower class”, jf. videoen du har postet i dag (ca. 26:38). – Ikke det gør alverdens forskel.

Polka Charlie
Polka Charlie
7 years ago
Reply to  snaphanen

Modtaget. Tænkte blot at gennemsnitspersonen næppe ville tale nedsættende om sig selv eller sit ophav. Men Scruton er ikke gennemsnitlig og det er jo nok det der gør udslaget.

bjørn
bjørn
7 years ago

Husk på, at de antirascistiske moddemonstranter demonstrerer imod, at højrepopulister misbruger og instrumentaliserer særtilfælde af forbrydelser begået af indvandrer til at blæse en politisk hetz-kampagne mod fremmede op – I højrepopulistiske hetzere!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x