16
maj
Seneste opdatering: 17/5-16 kl. 0622
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Av Peder Jensen (Fjordman)

Bosnisk politi har beslaglagt store mengder vÄpen som skulle smugles til Sverige. Her snakker vi om tunge militÊre vÄpen. Dette er Äpenbart ikke noe som skulle benyttes til vanlig gatekriminalitet eller Ä rane personer for sin lommebok. SÄ store mengder tunge vÄpen mÄ ha vÊrt tiltenkt stÞrre og langt mer alvorlige operasjoner.

Antallet militante muslimer i Sverige er i ferd med Ä nÄ en kritisk masse hvor de har infrastruktur og mannskap til Ä vÊre meget farlige. Göteborg er en av de viktigste byene i Europa for Den islamske staten (IS). Belgia eksporterte jihadister i mange Är, inntil noen av dem slo til med blodige angrep midt i hjertet av Belgia. Svenskene kan ikke forvente at de skal importere og eksportere jihadister i sÄ lang tid uten at noen av dem vil slÄ til med terrorangrep i Sverige.

Selvmordsbomberen Taimour Abdulwahab var inkompetent, og klarte heldigvis ikke Ă„ drepe noen andre i Stockholm 11. desember 2010. Andre og mer kompetente personer vil derimot prĂžve igjen. Det er trolig kun et spĂžrsmĂ„l om tid fĂžr Sverige rystes av blodige islamske terrorangrep. Sex gripna för planerad vapensmuggling till Sverige, Police seize weapons ‘en route to Swedish militants’,

Radio- TV-mast i saboteret

En mere end 300 meter hĂžj radio-tv-mast ved BorĂ„s Ăžst for GĂžteborg, blev i gĂ„r nat saboteret. Masten har andre funktioner end radio og tv, men politiet snakker ikke over sig.  Masten er knĂŠkket 100 meter oppe, og de lokale beskriver lyden af en bombe. De efterforsker “et internationalt spor, af nogle der vil stressteste svensk forsvar.” Jeg tror ikke, det er russere der angriber svenske installationer.

“Polisens kommunikationssystem Rakel finns pĂ„ dessa master. Masterna kan Ă€ven anvĂ€ndas för signalspaning och har bland annat anvĂ€nts av KSI (Kontoret för sĂ€rskild inhĂ€mtning) .”

Ethvert vulkanudbrud har forskÊlv. Ingen har ignoreret sÄ mange advarsler som svenske politilikere. HÄkan Johansson skriver:

 Den svenska makteliten har bestÀmt sig för att mÄngkultursprojektet ska genomföras, Àven om vi sjÀlva gÄr under. PÄtvingad mÄngfald kommer i lÀngden inte alls att vara nÄgon styrka. Det Àr en svaghet, en eroderande kraft som sakta men sÀkert ogiltigförklarar det sociala kontraktet, i takt med att de ekonomiska klyftorna och segregationen ökar. Det vi bevittnar Àr kanske hur historiens mest framgÄngrika civilisation gÄr under.

Dan Park hentet og forhĂžrt i fem timer af politiet

Park er blevet den svenske pendant til den Ärelange myndighedschikane af Tommy Robinson. Lars Vilks, der er bedre inde i sagen end de fleste, citerer Äbningslinjerne til Kafkas Processen. Park skriver selv pÄ sin blog

Det gÀllde fem gamla bilder, tvÄ för Hets mot folkgrupp och tre för ofredande som kommer att straffskÀrpas till hatbrott för att de avbildade inte Àr vita.

Ena “hetsen” Ă€r om gruppvĂ„ldtĂ€kten pĂ„ finlandsfĂ€rja (ja det har blivit nĂ„gra fler sedan dess).

Andra “hetsen” Ă€r min bild >This is a cracknigger, or is it< som stĂ€lldes ut pĂ„ galleri och jag hĂ€ktades i tre mĂ„nader vilket redan har avhandlats i hovrĂ€tten, skillnaden Ă€r att det denna gĂ„ng Ă€r foto frĂ„n ett elskĂ„p dĂ€r bilden sitter.

Desperationen lyser igenom nÀr de försöker med en ny Ätalspunkt nÀmligen ofredande och det tillochmed för bilder jag tidigare straffats för men som nu andra publicerar.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Svensson
8 years ago

Men ÀndÄ vÀljer vÄra makthavare att stÀlla sig blind, döv och stum.

Per Pedersen
Per Pedersen
8 years ago

Og alt imens terroristerne bevĂŠbner sig, sĂ„ afvĂŠbner man samfundet til et stort tag-selv-bord, senest er hjemmevĂŠrnet blevet yderligere afvĂŠbnet, fordi – – – – at en terrorist angiveligt brugte et stjĂ„let vĂ„ben!!

SĂ„ burde vi jo afvĂŠbne politiet og militĂŠret ogsĂ„ – de vĂ„ben er da ogsĂ„ brugt til kriminel aktivitet, hvem husker ikke rĂžveriet pĂ„ kasernen i Slagelse?

NĂŠhh, vi skal jo helst gĂžre som vore politikere – lĂŠgge os fladt pĂ„ ryggen, nĂ„r det gĂ„r lĂžs.

Breidablikk
Breidablikk
8 years ago

De som vil faar tak i vaapen andre steder, eller senere. Fremdeles mye kurant krigsvaapen aa faa kjoept i det tidl. Jugoslavia, eller i dagens Ukraina.

invandrare1957
invandrare1957
8 years ago

Sverige liknar en diktatur mer o mer. Nyheter stoppas för det fĂ„r inte visa sanningen att invandrarna begĂ„r brotten. Det Ă€r effektivt för samtidigt sĂ„ trycker man ner svensken. Den korkade svensken som tror att politikerna gör det bĂ€sta för svenskarna. Det har inte stĂ„tt nĂ„gonstans att polisen hade sĂ€ndare i masten utan det fĂ„r man lĂ€sa pĂ„ den sĂ„ kallade fulmedia. Som har blivit den riktiga media eller sĂ„ gĂ„r man in pĂ„ Flashback och ser vad deras detektiver vet dĂ„ brukar man fĂ„ sanningen om mord o vĂ„ldtĂ€kt vĂ€ldigt fort. Sen verkar man inte ta pĂ„ allvar frĂ„n… Read more »

mjolly
mjolly
8 years ago

Om Rakel finns pÄ mastene har nok mange kriminelle interesse av at de faller ned:D Det bÞr ogsÄ det svenske folket ha, ettersom det meste av kriminalitet bÄde i Sverige og andre nordiske land har blitt holdt hemmelig for innbyggerne i kjÞlvannet av at politiets kommunikasjon ble kryptert. Slipp informasjonen fri er en fin parole.

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago

“Her snakker vi om tunge militĂŠre vĂ„pen.”
Hvorforfor hemmeligholde: hvilke tunge vÄben?
Deraf kan jo ses, hvad der planlĂŠgges og deltagernes trĂŠningsniveau – og terroristerne selv har jo allerede oplysningen, sĂ„ hemmeligholdelsen har ingen mening.

É±Ă˜ŃĂ±Îčηg$Ê‡Ă°Ń ©ℹ
Reply to  T. Snorrason

Samtidigt pÄ kÀrnkraftverket.

Ett misstÀnkt föremÄl hittades vid Oskarshamns kÀrnkraftverk.

Fyndet gjordes i samband med en polisiĂ€r – och militĂ€r övning.

– BĂ„de vĂ„ra och försvarsmaktens hundar markerar pĂ„ ett paket som inte ingĂ„r i övningen, sĂ€ger Jimmy Modin, presstalesperson vid polisen region syd.

Vid 19.30 avslutades insatsen.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22828899.ab

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago
Reply to  snaphanen

ikke ligefrem tunge vÄben, men sÄmÊnd effektive nok til kamp mod feks. politi.
Den slags er der tonsvis af pÄ de kanter og sikkert nemme at erhverve mod kontant betaling.

FelixKrull
FelixKrull
8 years ago
Reply to  snaphanen

Det er lette vaaben, de kan baeres af en mand. Tunge vaaben er artilleri, tanks, raketbatterier og den slags – ting det kraever motorkraft at flytte.

Rune Hansen
Rune Hansen
8 years ago

NÄr man ser de to nyheder sammen: Terrorister, som man lukker Þjnene for, og Dan Park, som man forfÞlger nidkÊrt, sÄ forstÄr man, hvorfor det gÄr, som det gÄr.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x