5
jun
Seneste opdatering: 6/6-16 kl. 2127
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hver dag har sine mord og mordforsøg i Sverige, men man skulle nødig miste sin uskyld. Ikke et ondt ord om gammeldassen, jeg har selv nydt godt af det i årtier uden ligefrem at have et erotisk forhold til det. Sverige var det mest velegnede land, til islams erobring. Drømme, idealer og ingen modstandsvilje. Politikerne har ikke haft nogen virkelighedsforankring i 40 år, befolkningen er kun netop ved at få det. Matthias er den lokale Uffe Elbæk. Han kan blive statsminister og religiøs profet en dag. Han er så uskyldig, at han får erektion af en blomst, men han vil leve som en luderkarl:

Drømmen er å bli en megakjent stripper i Las Vegas, og så leve i naturen halve året. Jeg har valgt å leve på denne måten resten av livet.

Dobbeltspillet

kunne Poul Højlunds kronik havde heddet. Det er det mest viderværdige teater EU og vesteuropæiske politikere spiller. De kunne stoppe “flygtningekrisen” i morgen, men de vil ikke. EU vil dele og herske ved at splitte nationalstaternes befolkninger.

Vi føder rigtignok for få børn (til at holde det indenlandske forbrug oppe,) men da 30 procent af alle jobs forsvinder til automatisering de næste 20 år, har vi intet som helst behov for lavt kvalificeret indvandring. Tværtimod, den vi har, er allerede en møllesten om halsen på vore efterkommere. Bare se løjer, svenskerne vil brænde inde med over en million komplet ubrugelige personer, der kun vil koste penge. Politikerne fabler om “behovet for enkle jobs”. En million terapijobs?

Den danske regering, der burde støtte de østeuropæiske stater, lurepasser og slalommer mellem ikke at fornærme EU og FN for meget, og ikke fornærme det danse folk for meget. Venstre mister lidt stemmer, men ikke alarmerende, for befolkningen gennemskuer ikke Lars Løkkes dobbeltspil. Den køber alle Støjbergs afledningsmanøvrer. Oprør over at være blevet sat på udsalg drømmer de ikke om. Et sådant folk vil ikke bestå.

Løkke er ministeren, der står med et eksistentielt valg for Danmark, men som ikke vil vælge. Han er den diskrete landssviger, som også slipper af sted med det. Intet er vigtigere end at stække EU’s magt, og at skaffe en dansk regering til veje, der overhovedet har en klar vilje og tanke om at redde Danmark for mere etnisk-religiøs opsplitning.

Anders Fogh svigtede Danmark, Løkke svigtede, Thorning svigtede, og en Mette Fredriksen vil også svigte os. En perlerække af svigt, der har kostet hundredevis af milliarder, og ikke så få menneskeliv. Men danskerne vil stå og tude ved næste terrorangreb, som om de var dukker der kan trækkes op. For befolkningen forråder også sig selv. Heraf kommer min egen inderlige lede, ved det politiske “liv”, vi ser, der  mest ligner en dårlig sommerrevy. Jeg deltager i det så lidt som overhovedet muligt, mens mit land forfalder i hænderne på taskenspillere og provinskræmmere som Løkke og Støjberg.

Regeringen planlægger at indføre yderligere 100.000-125.000 migranter fra Mellemøsten i løbet af de næste fire år. Regeringen opfører sig, som om indvandringen er en slags naturkatastrofe, som ikke kan standses. Sandheden er den modsatte: Indvandringen er en politikerskabt katastrofe, der kan standses den dag i morgen.

Indvandring er altså en EU-strategi, selvom de danske politikere nødigt vil sige det offentligt. Herhjemme frygter man også for et dalende fødselstal kombineret med en forlænget levetid. Indvandring er også en dansk strategi, selvom vi har haft et lovfæstet indvandringsstop siden 1973. Danmarks befolkning er fra 1960 til 2010 steget med ca. 1 million mennesker. Indvandringsandelen er mellem 60 og 65 pct., heraf igen totredjedele fra ikke-vestlige lande. Det store bedrag: Den muslimske folkevandring forklædes som en flygtningekrise

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Jo færre danskere – desto værre følgerne af masseindvandringen.

Inger Støjberg er den nye “Søren Pind”. Og en efterfølger til Støjberg er klar, når hendes image er slidt op af år med ord uden vilje til handling. Det er et koncept, der virker så fortræffeligt, at det vil fungere for føderalisterne i mange, mange år.

– – –

jasminum
jasminum
5 years ago

Ad “dobbeltspillet”:
Godt beskrevet Snaphanen. Vi blir stående som tllskuere til våre politikeres ambisjoner om å outsource våre land til EU og de bakenforliggende kapitaliske kreftene, som har fusjonert med kommunistliknende ideologitenkning, for kontroll og maktutfoldelse. Vi kan se henimot et totalitært styresett, hvor inkompetable ideologiske Islam nok skal holdes i tømme, alt mens etniske borgere selv skal se til sin egen trygghet.

Norsk regjering (nåværende) ønsker 30.000 migranter velkommen, årlig = det samme som Danmark. Så samstemte de er; Danmark og Norge.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Skal man le / skratta eller græde / gråta? 😉 Der er omkring 56 overvejden muslimske lande – alle beliggende langt sydligere end Sverige! – , som de kunne have valgt at belemre med deres intolerante og krævende ballade- / bråk- religion, men naturligvis vælger de da at flytte helt op til de nordlige Sverige, hvor man næsten har midnatssol på den årstid – hvilket naturligvis giver dem store problemer og gør dem livsfarlige i trafikken, når deres fastemåned falder på samme tid – mageløst! Norrländska ljuset försvårar Ramadan http://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/fastemanad?cmpid=del%3Apd%3Any%3A20160606%3Afastemanad%3Anyh Den ljusa årstiden skapar problem för muslimer inför fastemånaden Ramadan.… Read more »

MollyM
MollyM
5 years ago

Jeg foreslår, at de klager til Gud …. 😉

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
5 years ago

Slige typer vil dø, når socialfantasteriet krakker. Guitaren ja han sikkert heller ikke spille på?

Lenn
Lenn
5 years ago

Hvilken klam homo!
Men faktisk ligner mange svenske ‘mænd’ netop dét – bögar – hedder det vist, og det fimsede går igen på samtlige svenske kanaler; slikket hår, imam-skæg, smalle skuldre og fimset stemme. Testosteron er tydeligvis en mangelvare i Sveristan, men så er det jo godt, at man får nogle stærke mænd fra Arabien ind. Det kan vist kun højne niveauet (på alle måder) i Sverige…… !

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Nogen mænd vil gøre alt for at tækkes kvinder. Tag endelig ikke fejl. Mænd tilpasser sig situationen for at få hvad de vil ha’. Og så langt er Sverige altså nået..?

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago

Hippe 2016.

River
River
5 years ago

….så noget må du altså ikke vise. Kvalmegrænsen er nået. 🙂

torstein
torstein
5 years ago
Reply to  River

Lycka till som underdog/dhimmi i ditt kommande muslimska helvete!

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Svensk statlig uppfostran.

MollyM
MollyM
5 years ago

Han er jo vanvittig, ganske enkelt …

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Vilken jävla dåre! Vem fan har släppt ut honom?

invernes
invernes
5 years ago

Foretrekker ekte humor 🙂
comment image?oh=62c9dc112c67fe812a8ab82418beb53c&oe=57DD7692

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  invernes

Ha ha, denne er genial, jag storskrattar….

torstein
torstein
5 years ago
Reply to  sussebassa

Enig, en god latter forlenger livet og gir håp for fremtiden.

invernes
invernes
5 years ago

Jeg vet ikke om videoen er en parodi eller hva den er ? men vedkommende burde holdt galskapen for seg selv. 🙂

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  invernes

Jag tror det är ett försök att vara kul, en dålig parodi. Det är tyvärr så som man får uppmärksamhet i dagens samhälle.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago
Reply to  Anna Svensson

Håller med dig när humor o parodi blir politik i Sverige. Då har det gått alldeles för långt. Styr folket med alla medel

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Anna Svensson

Jo galare, dessto betre, slikt selger.

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  sussebassa

Eller snarare ju dummare desto bättre.

Mediekonsument
Mediekonsument
5 years ago
Reply to  invernes

Sant, första tanken är parodi, sedan en smart reklamfilm för någon ny produkt.
Karln är spritt språngande……galen!
Eller bara kåt på att hamna i fokus och komma i TV-soffa.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Mediekonsument

I Sverige gjör dom Alt for å komme på TV..Absolutt Alt..ingen sperre.
Så blir dom kjendis, og tjenar mycket pengar.

Ann O Nym
Ann O Nym
5 years ago
Reply to  invernes

Tårene trillet av latter. For en gal og ekkel mann.

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x