11
jun
Seneste opdatering: 13/6-16 kl. 2356
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

med Karl Olof Arnstberg, Jan Tullberg og Jan Sjunnesson. Meget af det, jeg frygtede ville ske i begyndelsen af 2000 tallet, er sket, men jeg havde ikke forudset at Sverige ville få de største alternative medier, som f.eks. svensk Web TV. Da det også lå i den tekniske udvikling, er man måske lovlig undskyldt. Men det havde de svenske medier, der er skyld i det, heller ikke set.

Hvad der ikke har ændret sig, er at demokratiet stadig ikke fungerer. Hvad der udgår fra øvrigheden, er stadig “følelsessovs” og fornægtelse. “Vi, svenske politikere, har lavet den værste bøler i vores lands historie, men vi agter ikke at betale for den, og vi agter ikke at tale sandhed om den.”

– Går klyftan mellan de som styrs av sina känslor och de som styrs av sitt förnuft?
– Har politik ersatts av moralism?
– Har demokrati ersatts av minoritetsstyre?
– Är feminismen en trojan? Avpixlat

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
S Pdlr
S Pdlr
5 years ago

Brexit får bli signalen till att dårskaperna bringas på fall. Efter den kommer DutchExit, sedan DaneExit, sedan kollapsar EU, och massinvandringen med den. Nationalstaterna stänger till om Europa, enda räddningen.

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Vi går en meget “hendelsesrik” tid imöte.. Först avgjörelsen om England forlater EU, som jeg tror og håper, hva vil skje da, og det faktum at det er mange offentlige samlinger/festivaler mm overalt i Europa. Jeg tenker da på terrorbombing…hvor vil det slå til og når..og hva vil det bakenforliggende väre, så en trygg sommer..best å holde seg i sommerhuset med familien hvor man kjenner naboene godt…skjönt helt sikker er man ikke her heller no mere..det var innbrudd hos en nabo bare for 1 uke siden..så mine Rottweilere er i alerten..finnes ikke bedre alarm eller motstand ovenfor uönskede enn de…de… Read more »

Rune Hansen
Rune Hansen
5 years ago
sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Rune Hansen

Jeg håper England går Ut av EU…så rasar resten av dritten som dominobrikker…
Europa får en ny sjanse.

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Rune Hansen
Leisha Camden
Leisha Camden
5 years ago
Reply to  snaphanen

“Vi har tatt fatalt feil, og det er vi ikke villige til å innrømme for noen pris.”

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Löfvens feministiska regering är världens största trojanska Nato häst. Sverige har infört en tyst politik för att svenskarna anses för dumma för att klara av att ta beslut. Vi lever i en lögn styrd av globalister.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  invandrare1957

Nå har svenskerna börjat tenka så det knakar…
SD går framöver i oppslutning..igjen
For bare 10 år sedan var dom totalt hjerntveddad..Inte nu mera.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago
Reply to  sussebassa

Hoppas svensken har börjat vakna eller tänka. Det här vakra landet får inte förstöras.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  invandrare1957

Båda…det går retta vegen hoppas vi..med vettet i behold.
SD er vårt enda hop, med större oppslutning ved nesta val.
Då er det “väre eller ikke väre” for svenskene och landet.
Ikke lett med 200 år av fest og fyll.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x