14
jun
Seneste opdatering: 15/6-16 kl. 0509
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mark Steyn erindrer en bar i København sidste år, og en bemærkning af Douglas Murray, der bringer ham til en bar Orlando. Ved verdens ende.

“Abu Bakr al-Baghdadi ‘killed in US-led air strikes in Syria'”

Troligt, men ikke endeligt bekræftet. ISIS lakker mod enden, som terror-bevægelse i Europa er den kun lige begyndt takket være “migrantkrise” og egne politikeres uansvarlighed. Når man lukker en ræv ind i en fåreflok, vil får dø. Giver vi ræven skylden?

Abu Bakr al-Baghdadi has reportedly been killed in air strike in Raqqa .If confirmed it would be a huge blow to ISIS, as he leads the terror group .It comes only days after a man supporting ISIS killed 49 people in Orlando. But the U.S. and their coalition partners are yet to confirm if he is dead . ISIS leader Abu Bakr al-Baghdadi ‘killed in US-led air strikes in Syria‘, Has ISIS leader Abu Bakr al-Baghdadi been killed in US air strike? Reports say he has died in Raqqa but no confirmation from coalition.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] dem, nægtede at tage imod dem, fordi de ikke ville have politibeskyttede gæster som kunder, se her, så ønsker jeg inderligt, at vi i en ikke alt for fjern fremtid vil kunne undvære al […]

Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago

Hvilken smuk og poetisk beskrivelse af den tilstand vi befinder os i….. Mark Steyn og Douglas Murray… slår hovedet på sømmet…. Mens bøsserne og de “progressive” danser videre, til det bliver deres tur… Hvorefter deres “venner” intet fatter….. og stiller sig næst i køen….

invernes
invernes
5 years ago

Europe will be political correct until it has gone down. It is an insane and self-destructive policy to keep the Islamic Extremists happy forbidding people to oppose them or challenge them because they might feel offended. Europe is on a suicide mission with its bribed politicians hungry for the Islamic money.

By Samantha Herron…
comment image

invernes
invernes
5 years ago

Enten bekjemper vest Europas folk islam / EU nå eller så går landene under , Øst Europa vil overleve uansett.

invernes
invernes
5 years ago
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x