15
jun
Seneste opdatering: 16/6-16 kl. 0051
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Et helt forrygende interview med en homoseksuel, der ikke er en venstredrejet hængerøv. En bøsse der forstår lidt af verden omkring sig og kan tænke, og vil bevæbne sig mod sin dødelige, politikerskabte fjende: Islam. At bevæbne sig er i det hele taget den forholdsregel vesterlændinge må tage over for deres vanvittige, fjendtligsindede politikere, også hetero’er og især kvinder, jøder og islamkritikere.

De er ikke lige store idioter allesammen, nu venstrefløjen igen har forlovet sig med en totalitarisme. 32.5 procent af franske homoseksuelle stemmer Front National. Når det gælder liv og førlighed, kommer sandheden på bordet. Undtagen i Sverige, altså: SD inte välkomna på Pride. – Se også Milo at Orlando Shooting Site, begynder min 12:13. Efter Milo taler Gavin McInnes. Drudge: Milo Yiannopoulos Has Been Suspended From Twitter

Lars Hedegaard: Politikere uden ægte visioner

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knut Berg
Knut Berg
5 years ago

Fornøyelig!

Margrethe
Margrethe
5 years ago

Milo er en typisk repræsentant for den type, der er vældig morsom de første 10 minutters bekendtskab. Men begejstringen udvikler sig hurtigt til grøn udslæt bare ved synet af den overgearede, selviscenesættende maniker. Hans iver efter, som homo, at håne lebberne for indbildt identitet og pikhungrende de-ved-det-bare-ikke selv, kunne mangen en psykolog sikkert få noget interessant ud af. Hvorfor er der bare så få homoer – om nogen, der udstråler, at de hviler i sig selv? Det hyssede er altid lige under overfladen. Nå, men det må de selv rode med.

Breidablikk
Breidablikk
5 years ago

Altså: de såkalt moderate, endog vestliggjorte muslimer er alle mot homofili. Andre steder på kloden kaster de homsene ned fra takene. I Vesten er man så “moderat” og så “integreringsvillig” at man bare kaster skamløse kvinner ned fra balkongene og takene, og bare banker opp de homofile. – Det hele er jo så grotesk at den eneste mulige konklusjon er: at de såkalte opplyste, progressive og frihetselskende “Liberale” ikke har oppnådd annet enn å ødelegge noen av verdens beste samfunn å leve i. – Og selv de hjernevaskede tullinger som gir bort alle eiendeler og kler seg i kjortel og… Read more »

Psilly
Psilly
5 years ago
Reply to  Breidablikk

Best for hvem er jo noe man kan spørre seg om. For meg ser det ut til at et stort flertall av innvandrere fra dysfunksjonelle land egentlig ønsker seg samfunn som er mest mulig like de skakkjørte landene de kommer fra og så i tillegg få den bonusen det er å få noen av verdens beste sosiale støtteordninger betalt av altruistiske hvite mennesker. Vi må huske på at vi i Norge allerede i førkristne tider hadde samfunn som aksepterte skilsmisse og at kvinner like mye som menn kunne være landeiere og ledere. Det er hevet over enhver tvil at norske… Read more »

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
5 years ago

Vi kommer til af se meget valgsvindel før politikernes kleptokrati kreperer.

torstein
torstein
5 years ago

Det sosialistisk/kommunistiske demokratiske diktatur ligger på dødsleiet, legene har slått respiratoren av. Hurra, hurra!

River
River
5 years ago

Måske afbødes det værste angreb fra islam, men hele den vestlige verden vil tage den første og bedste sindsyge retning der byder sig. Bløde håndled er ikke nok til at forsvare vestlige værdier. Svaghed vil altid søge at lukrere på andres flid igennem kollektiv afpresning. Kollektivister i enhver afskygning nasser på den kristne kultur der er grundlaget for resterne af det samfund vi besynger så højt. Råddenskaben har nået et sådant niveau at man begynder at øjne den store panik før lukketid. Grenene er desværre ved at være gennemsavet og bøsserne og kvinderne er nogle af dem der mærker de… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago

“En homosexuel…”

Vis venligt lidt aerboedighed naar du taler om hendes majestaet Queen Milo.

T. Snorrason
T. Snorrason
5 years ago

Milo Yiannopoulos er i stand til at pisse enhver venstreorienteret af med sine verbale salver, hvor han ikke lægger fingrene imellem.
En journalistikkens Danny la Rue. 🙂

T. Snorrason
T. Snorrason
5 years ago
Reply to  snaphanen

Milo udlægger islam.
Rene ord for pengene!

https://www.youtube.com/watch?v=xLqkizGtFo0

gå til 12,56

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x