21
jun
Seneste opdatering: 21/6-16 kl. 1029
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Douglas Murray og Milo Yiannopoulos i storform, alle får et fur, ikke mindst kvinder og genusideologer. Man glemmer næsten den lamme omgang, Martin Krasnik havde i Deadline med tre LGBT folk den 21, hvor alle Obama og Clintons løgne blev gentaget og islam ikke nævnt med ét eneste ord. Desuden lidt om Trump og Brexit.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago

Fantastisk Deadline med Krasnik… 3 LGBT personer, kryber under “dynen” sammen med 1,6 MIA muslimer som tilbeder en ideologi, der agiterer for dødsstraf til LGBT personer… 🙂

Jeg græder “tørre tårer” over LGBT’ernes skæbne fremover… Sammen med jøden Krasnik, står de først i rækken… næst i rækken bliver vores kvinder, der kommer til at “kende” deres plads som muslimkvinderne allerede gør… Sidst i rækken står jeg (og min søn)… og tror på at “fornuften” har sejret inden vi står for skud.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x