24
jun
Seneste opdatering: 24/6-16 kl. 1836
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 24-06-2016 103450

Det engelske folk stemte sig ud af EU. De stemte med hjertet. Endnu engang greb The Battle of Britain ind for europæerne på et afgørende tidspunkt. Englænderne er vores brødre, det har jeg vidst siden jeg var seks år gammel og min sidekammerat og bedste ven, var én.

Jeg har ikke set danske og svenske medier i dag, men jeg ser på Facebook og Twitter, at de er rædselsfulde. Hvor jeg takker mig selv og forsynet for, at jeg ikke blev journalist for 43 år siden, det var snært på. Jeg blev det, men jeg mødte aldrig op i på Olof Palmesgade i Århus fordi vejen var for lang fra det Sydkinisiske Hav. Det kunne være gået mig helt ad Helvede til, hvis jeg var blevet medlem af deres røde, politiske klub. Forestil dig disse politiske kommisæres røvkatar, når nu Trump bliver valgt snart. Det bliver Reagan 1981 om igen, men hvad kommer det os ved?

Valgaftenen på DR 2, som jeg forlod i nat kl. 1, startede i forvisning om, at der kun var ti procents chance for, at “leave” vandt. Den syntes helt sikker for Malene Wind, Martin Krasnik og Ole Ryborg. Den kunne køres hjem på rutinen, selv bookmakerne var overbeviste om et “stay”.

Jeg krøb resigneret til køjs, men vågnede op til et lettere chock til morgen, jeg ikke har overblik over endnu. De gjorde det sgu! Superstaten fik sin værste uppercut hidtil af de frihedselskende englændere, og noget tyder på, det kun er begyndelsen på EU’s trængsler. Grundtanken var god, jeg stemte for den, men det er 44 år siden. Unionen var ikke stendød, viste det sig.

Der er lys for enden af tunnelen. Danmark må ud af dette misfoster af en union, ingen befolkning har stemt for, eller EU må rulles tilbage alternativt opdeles i kernelande og mere  perifere stater. Modstanden begynder her og den fortsætter, når Trump bliver præsident. Da vil de “intellektuelle” se Hitlers genkomst og begyndelsen på 3 verdenskrig, men Margaret Thatcher havde advaret os for længe siden, da hun skrev:

(A unified) ‘Europe’ is the result of plans. It is, in fact, a classic utopian project, a monument to the vanity of intellectuals, a programme whose inevitable destiny is failure: only the scale of the final damage done is in doubt.

Hvilket trængselsår kan det ikke blive for de højrøvede, anstændige, røde “eliter!” Hvilket chock for dem, at deres globalistiske verdensbillede trods alt ikke var skrevet på stentavler. Stakkels Malene Wind, Per Nyholm og Ole Ryborg! Britons never will be slaves, ej heller vi danskere der også har været EU-dissidenter i fyrre år.

Et overvældende flertal vil se en dansk afstemning om medlemskab. De er borgere i en af verdens ældste nationer, og de vil ikke af med den. De vil bevare demokratiet, og de vil ikke invaderes fra den 3. verden, for det står helt klart: Indvandringen var englændernes hovedgrund til at melde sig ud. England og Holland vil stemme om medlemskab, de nordeuropæiske lande som betaler gildet og har mest at miste på det. EU må finde en realistisk formel, eller forsvinde på historiens mødding.

Bryssel er trods alt kun en mindre, belgisk provinsby, om ti år også en muslimsk flertalsby, hvor eurokratmillionærerne kan få svært ved at finde en whisky-pusher, og hvor deres private EU-politistation ikke længere kan beskytte dem mod den belgiske ummah’s Kalashnikovs. Sådan forstiller jeg mig Bryssel synke tilbage i historiens glemsel sammen med islam:

Betonpaladserne vil henligge som et Tjernobyl og et monument over menneskelig forfængelighed, nogle vil være kæmpemoskeer, på boulevarderne vil mænd i djellabaer trække deres æsler og kameler, kun Grand Place vil minde om, at her engang var en europæisk højkultur. Den vil være den stedlige chop-chop square med riste i midten, hvor blodet fra de afhuggede hoveder kan sive ned.

Bryssel år 2100, ingen husker længere Jean Claude-Juncker og lejrkommandant Schultz, den kendte boghandler fra Hehlrath. Ingen husker længere de svenske EU feminister Soraya Post, Cecilia Wikström og Cecialia Malmström, endsige Margot Malmström og familien Kinnock, der skabte deres familieformuer i Bryssel. Bryssel er et muslimsk vejkryds mellem Flandern og Wallonien, man kører udenom. Lars Tvede skriver:

“Bemærk, at oprøret imod katolicismens magtkoncentration kom fra angelsakserne. Ikke fra latinerne, kelterne eller andre. Det samme gør oprøret imod EUs magtkoncentration. Det er ikke ‘Storbritannien’, der har stemt massivt imod EU, men ‘England’, som det ses af det 3. kort nedenfor. Det er det England, der i lange perioder blev regeret af danskere og nord-tyskere, som vi nu kalder Angelsaksere. Angelsaksere har en årtusind gammel tradition for at i højere grad end andre samfund at regere sig selv i små samfund. Dvs. tradition for at individ og nærsamfund har meget at skulle have sagt. Dette gav dem en unikt effektiv og kreativ mentalitet, som de tog med sig til de lande, de senere befolkede, såsom USA, Canada, Australien, New Zealand, Hong Kong og Singapore mm. Det handlede om liberalisme og frihed.” …

Brexit: Begyndelsen til enden – Opdateret: Et flertal af englænderne stemte for udmeldelse af EU – Desperate Juncker makes panic calls to EU leaders just HOURS before referendum vote, Brexit vote will cause a ‘domino effect’ – ‘it is just a matter of time’

PRESSEMEDDELELSE FRA DANSK SAMLING

Storbritannien og Danmark ud af EU

En skelsættende begivenhed har fundet sted. For første gang nogensinde er EU blevet rullet alvorligt tilbage. Det i bund og grund udemokratiske EU, der foragter Europas nationalstater, har mistet et medlemsland, fordi et flertal af briterne har stemt Storbritannien ud ved en folkeafstemning. Betydningen af dette kan ikke overdrives.

Danmark bør som det første følge briterne og melde sig ud af EU. Folketingets flertal må kende sin besøgelsestid og sin pligt og med det samme tage skridt til at forlade EU, som er og altid har været en fremmed fugl i Europas smukke mosaik af nationalstater. Vi ved for længst, at det ikke betyder noget for vores økonomi, eftersom EU gør lige så meget skade som gavn, når EU udelukker Danmark fra de eksportmarkeder, hvor Danmark kan tjene penge.

Og Danmark genvinder efter udmeldelsen sin frihed, og vi kan derpå styre vores eget og dermed tjene det danske folks interesser fuldt og helt. Danmark skal ud af EU NU.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
spirild
spirild
6 years ago

“Islam i Europa er et samarbeid med ultra-globalistene. Islam er en erstatning for en hver nasjonalstat og derfor blir nasjonalstaten det ultimate forsvar mot islam. EU samarbeider med dennne nye moderne muslimske erobringen av Europa. Overalt der globalismen intensiferes, sprer islam seg (globaliseringsprosesser bidrar til å redusere betydningen av avstander og statsgrenser, wikipedia) Nasjonalstatenes oppløsning, satt under formynderi av teknokrater i Brussel resulterer i det samme som en krigserklæring mot de europeiske folkene” Renaud Camus. Dess mer kaos i Europa, dess lettere for islam å spre seg OG mer penger fra felleskassa til “integrering” som det heter så fint, altså… Read more »

spirild
spirild
6 years ago

Hvem stemte hva? I følge http://lordashcroftpolls.com/2016/06/how-the-united-kingdom-voted-and-why/ kan det være slik: White voters voted to leave the EU by 53% to 47%. Two thirds (67%) of those describing themselves as Asian voted to remain, as did three quarters (73%) of black voters. Nearly six in ten (58%) of those describing themselves as Christian voted to leave; seven in ten Muslims voted to remain. Noen spør seg om ikke en muslimsk ordfører i London var “for mye”? I Norge har vi en ved navn S. Sultan som har fått innflytelse i organisasjonen “Nei til EU”. Shoaib Sultan Nestleder, arbeidsutvalget Shoaib er bosatt… Read more »

Steinadler
6 years ago
Reply to  spirild

MDG er tilsluttet European Green Party: Nowadays the majority of the party is European federalist. Its former leader, Daniel Cohn-Bendit, is a member of the federalst The Spinelli Group, and has written with Guy Verhofstadt a book with a federalist manifesto purpose. The European Green Party affiliated to the European Movement International in February 2014. https://en.m.wikipedia.org/wiki/European_Green_Party Spinelli Group is an initiative founded with a view to reinvigorate the strive for federalisation of the European Union (EU), by creating a network of citizens, think tanks, NGOs, academics, writers and politicians who support the idea of a federal and united Europe. Among… Read more »

Anna Svensson
6 years ago

Redan nu har tjatet om en omröstning börjat, hoppas i så fall att nejsidan växer ännu mer.

spirild
spirild
6 years ago

Dette var sabla godt skrevet! Minner om denne: http://www.lemonde.fr/idees/article/2016/03/02/pour-que-l-europe-soit-sauvee-il-faut-lever-le-tabou-sur-les-nations_4875287_3232.html Le Monde, såkalt rød avis..ja, den er det! Eller en av globalistenes propagandakanal. Her skriver tyskeren Wolfgang Streeck (Sociologue de l’économie et professeur à l’université de Cologne) Sosiologøkonom og professor på Køln universitetet « Pour que l’Europe soit sauvée, il faut lever le tabou sur les nations » Skal Europa reddes må man tørre granske tabuet om nasjonalstatene Videre: Les peuples européens vivant en démocratie attendent de leur gouvernement qu’il protège leur attachement à l’autodétermination nationale, y compris contre Bruxelles et, dans tous les cas, contre Berlin De europeiske folkene som… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Vi har ju EU-medlemskapet inskrivet i grundlagen tack vare stridshingsten Reinfeldt. Om ni lyckas gå ur, lovar ni på heder och samvete att sätta en klap i broen?

invernes
invernes
6 years ago
River
River
6 years ago

Dybest set var jeg ligeglad (folk er beviseligt idioter). Men man har stadig den glæde at se journalisternes, politikernes, kommentatorers bigottede fjæs finde de rette folder. Jeg har det på samme måde med Trump. Hvad rager det mig om man ødelægger tingene 10, 20 …% hurtigere eller langsommere.
Selv med den kynisme græder jeg indvendigt. Det er målet, at blive TOTALT ligeglad. Jeg er på bunden og graver stadig :-).

Lotta
Lotta
6 years ago

Många engelsmän spelar denna låt idag!
https://m.youtube.com/watch?v=xEPfSWk0Lsw

torstein
torstein
6 years ago

Stor takk til Englands UKIPs utmelding av EU; men trist å oppleve den norske statsministeren Erna Solbergs famlende forsøk på å brunsverte norsk opposisjon mot EU/EØS som illegitim og høyrepopulistisk mot rådende politiske establishment. Statsminister Erna Solberg fra Bergen bør ta sin nystemte sittar i hende og begi seg ut av norsk politikk: hun blir aldri savnet og ble heller aldri en samlende norsk statsminister. Og det haster.

queuecumber
queuecumber
6 years ago

“Sådan forstiller jeg mig Bryssel synke tilbage i historiens glemsel sammen med islam:”

Nok det mest bidende grinagtige jeg har læst længe. Fantastisk.

invernes
invernes
6 years ago
mjolly
mjolly
6 years ago

Skal ha vært Bremain som vant i går, men poststemmene avgjorde for Brexit, noe som gjør skadefryden enda større. Man hadde visstnok hele 3 mnd å stemme på mot 3 uker ved ordinære valg.

achantus
achantus
6 years ago

Nesten for godt til å være sant. Jeg var så sikker på at britene skulle la denne historiske muligheten glippe. De hadde en siste mikroskopisk mulighet til å redde seg selv, og de grep den. Den som velger tryggheten framfor friheten, vil til slutt miste begge deler. Heldigvis valgte britene friheten og den menneskelige verdighet framfor trelldom under et stadig mer totalitært og korrupt EU. Britene har vist at de er det europeiske demokratiets sanne vugge. Det er en begynnelse.

invernes
invernes
6 years ago

Pressemelding fra Nei til EU:

Brexit – a victory for democracy! 🙂

http://www.neitileu.no/aktuelt/nytt_fra_nei_til_eu/brexit_a_victory_for_democracy

invernes
invernes
6 years ago

På tide at dansker og svensker viser samme mot som Norge / England nå ! kom dere ut av djevelskapen EU så kan vi smadre EØS som djevelen Gro lurte oss inn i.

Ann O Nym
Ann O Nym
6 years ago
Reply to  invernes

Landsmoderen Gro. Fy F for en mor.

jonny_99
jonny_99
6 years ago

comment image?oh=1774f66dd4892a9402b2b1db68f04dc2&oe=57F01207
.

Nu får vi se hur det går.

You can Brexit any time you like.
But you can never leave.

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
6 years ago

Slaveoprøret i Papirpengekongernes Verdensrige vinder sin første afgørende Sejr! Hvilken Glæde og Lettelse, som giver nyt Håb for Fremtiden!

Margrethe
Margrethe
6 years ago

– Jeg gik tudevoren i seng, med ophobet vrede til de “forbandede briter” jeg ellers elsker så højt, men som svigtede så grufuldt da de fik chancen for at melde sig ud af det EU-helvede. Troede jeg. Og se så lige en morgenstund med guld i mund, da jeg vantro læste overskrifter som den første handling efter fødderne ramte gulvet….
Selvfølgelig vil der opstå problemer, der skal overvindes ved denne udmeldelse. Men konklusionen er klart og kort forklaret i omkvædet på dette herlige popnummer, jeg altid har elsket og skrålet med på siden tidligt i morges:)))))))
https://www.youtube.com/watch?v=cLQJVKP3YlM

tavsen
tavsen
6 years ago
Reply to  snaphanen

Malene Wind, Per Nyholm, Martin Krasnik, Ole Ryborg og alle landsdækkende medier plus alle politisk korrekte politikere vil sige nøjagtig det samme ved alle kommende valg, og blive overrasket hver gang.

Skotterne kræver løsrivelse for at blive i EU

http://www.theguardian.com/politics/2016/jun/24/alex-salmond-second-scottish-independence-referendum-is-certain

tavsen
tavsen
6 years ago
Reply to  tavsen

Dagen før gentog diverse medier det samme.

“En måling lavet af Comres for tv-stationen ITV og avisen Daily Mail giver 48 procents opbakning til, at Storbritannien skal blive i EU, mens 42 procent bakker op om at forlade EU. 11 procent har ikke besluttet sig.”

Så alle tvivlerne besluttede sig for at stemme Leave. Imponerende.

Let the dominos fall

http://9gag.com/gag/aop0nbX?ref=mobile.s.cp

Anna Svensson
6 years ago

Vilken underbar dag! Nu hoppas jag bara på att Donald Trump blir president. Glad Midsommar till er alla!

Dogen
Dogen
6 years ago

Dette er en gledens dag! Måtte det være begynnelsen på slutten for EU.

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x