28
jun
Seneste opdatering: 29/6-16 kl. 1915
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den sidste halvdel er tidligere postet materiale. Edwin Wagensvelds tale er også kommet op.

Svenske asylcentre – et katastrofeområde

Mordfrekvensen i Sverige är ungefär 1 på 100 000 invånare och år. För de boende i Asylköping är frekvensen, om året fortsätter som det börjat med ett misstänkt mord i månaden, fjorton gånger högre. Som i delar av Latinamerika.

En svensk stad med samma mordfrekvens skulle betraktas som ett katastrofområde. Det offentliga Sverige väljer i stället att placera barn och kvinnor där.Tycker regeringen att detta är acceptabelt? Leder i SvD af Gudmundsson

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Var i Helsingör igår och trodde att jag skulle få se jazzen på torget med glada danskar. Men det regnade så vi satte oss ner under parasoll och tog ett glas vin. En bit ifrån oss satt det en svensk familj med två barn minsta 2-3 år gammal bara gallskrek rakt ut. Sen släppte dom ner ungen som började springa efter duvorna och sparka mot dom när han kom nära. Så jag sa åt föräldrarna att ta hand om ungen ska inte sparka efter duvor. Jävlar vad föräldrarna blev arga på mig. Morsan började hacka om duvorna satt på borden… Read more »

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Padeia har hitttills snott åt sig 40 miljoner av våra skattepengar.

T. Snorrason
T. Snorrason
5 years ago
invernes
invernes
5 years ago
invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Svenskarna vill inte se sanningen. Och maktfullkomligheten är stor och då är en stol i FN viktigare så man kan styra hela världen. Sen är det lugnt som politiker på sommaren fotbolls EM och nu börjar ju allsång på Skansen och Lotta på Liseberg. Då glömmer svenskarna allt annat då ser man svenskar på TV. Sen kommer så ska det låta så hur i helskotta ska svensken orka bry sig om muslimer som ett hot. Dom är upptagna av viktigare saker än sin framtid. Det drömmande folket.

invernes
invernes
5 years ago

Men dette kommer til å spre seg over hele det svenske samfunnet ! da tenker jeg sovende svensker våkner opp.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x