13
jul
Seneste opdatering: 14/7-16 kl. 1303
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Gangster Islam,” a crime wave packing prisons and overtaking Europe, is a problem the mainstream media will not report. Ordinary Europeans — for fear of being called “racist” or even being imprisoned for “hate speech” — are afraid even to talk about it. Timon Dias, Distinguished Senior Fellow at the Gatestone Institute, discusses the issue in our latest video:

Karl Lagerfeld: “Paris er et mareridt”

Jeg diskuterede netop med en veninde, at tage en septembertur til Paris. Jeg boede der i 70’erne og fik mit daglige tyrkiske bad i Grande Mosque nær Jardin des Plantes. Jeg kunne ikke svare hende, om Paris er så meget forandret til det værre, men jeg plejer ikke at være bange for noget, selvom jeg har været millimeter fra at være midt i et muslimsk terrorangreb. Selvbilledet af at være usårlig, har jeg stadig trods indfundne begivenheder. Hun må selv læse vurdere situationen her.

One of Paris’ most famous adopted sons Karl Lagerfeld has decried the French capital saying it is a different world to the city he began to call home in the 1950s. Having been heavily targeted by terrorists in the last 18 months, notably in November when 130 people were slaughtered by ISIS, Paris has gained a feeling of danger, said the fashion legend. ‘Paris by night is a nightmare now. It is not a cliché anymore,’ the 82-year-old at the helm of Chanel said.

When he first set eyes on the city, he told CNN the scene was idyllic, and that it looked like an old French movie. Fast-forward more than half a century and what Lagerfeld sees is very different. He condemned the weather, demonstrations and strikes, saying the Paris of today is like another world.’There was no feeling of danger, and not even a boy of 16 years old could not walk in the street,’ he said. ‘I must say, in my whole life I never saw Paris that gloomy.’ ‘Paris is a nightmare now. I lived in a world that no longer exists’: Fashion legend Karl Lagerfeld decries the French capital and says it now has a ‘feeling of danger’

Se også: ISIS truer med at sprænge Eiffeltårnet og slå til mod badegæster i Middelhavet.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
mjolly
mjolly
5 years ago

Mer fra Frankrike, om han har rett vil jeg tro Sverige og til dels Norge er enda nærmere borgerkrig, med titusener av afghanske asylungdommer i landet.

French Intel Chief’s Stunning Warning: Europe Is “On Brink Of Civil War” Due To Migrant Sex Attacks

In a shockingly non-politically-correct outburst, Patrick Calvar, chief of the Directorate General of Internal Security, told members of the French parliamentary commission that thanks to the increasing frequency of sexual assaults by islamic migrants, “Extremism is growing everywhere… We are on the brink of civil war.”

http://www.zerohedge.com/news/2016-07-13/french-intel-chief-warns-migrant-sex-attacks-push-nation-brink-civil-war

mjolly
mjolly
5 years ago
Reply to  snaphanen

Ah nice.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  mjolly

Norge…tveksamt, fordi vi har helt andre “gener” enn svensker..WW2.
Dom ville bli oppsamlet og sendt ut.
Nordmenn glømmer aldrig WW2 och konsekvenserna ..så aldrig skal nogon få ta vårt land igjen..
La dom bare prova seg.

jonny_99
jonny_99
5 years ago
Reply to  sussebassa

https://www.youtube.com/watch?v=KLNkN6O4ifY Det er bare noen uker siden, sier han, – jeg kommer ut i skolegården. De går løs på Lars. De er en gjeng. De er alltid en gjeng. De er bikkjer, de jager i flokk. De banker ham. Jeg løper inn mellom dem. Jeg kliner til en av dem. Så kommer noen og skiller oss, og igjen blir jeg dratt opp på rektors kontor, og igjen får jeg høre at selv om de slår oss, så skal ikke vi slå dem. Du prøver deg bare ikke på en pakistansk jente, men norske jenter er tilgjengelige for innvandrergutta. Norske jenter… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x