15
jul
Seneste opdatering: 16/7-16 kl. 0642
65 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Terroristen identificeret som tuneseren Mohamed Lahouaiej Bouhlel

(Video, grafisk, mange døde, mange  kvinder og børn.) Terroristen, der myrdede mindst 84 på Promenade des Anglais, var en 31-årig tunesisk, karrierekriminel, der boede i Nice. Han skreg “Allahu Akhbar” til orientering for svenske journalister. Ingen af dem kalder det terror, selvom Hollande gjorde det kl 2.30 i nat. Hvad med en rubrikker som “Nice i chock efter lastbilsdåd,” eller “Frankrike i chock efter dödligt dåd“. De holder hånden over denne fascistiske  voldsideologi, der også vil ramme Sverige hårdt.

Det er Frankrigs syvende store terrorangreb på 18 måneder. Frankrig havde lige meddelt, at de ophæver undtagelsestilstanden. Det er annulleret af Hollande i TV talen i nat. Hollande lignede et punkteret cykeldæk, han ved, han er overmatchet.

I Nice, Frankrigs femte-største by, er der panik og kaos. “Jeg så menneskekroppe flyve rundt som kegler på en bowlingbane”, skriver en tysk journalist. “Knuste ben og hoveder.” (formodet foto af terroristen Mohamed Lahouij Bouhlel)

Hvordan vil 500 mio europæere reagere imod deres politikere, når alle forstår, hvad de har sendt dem ud i? At de ikke bare ikke kan beskytte os, men aktivt har fremkaldt situationen gennem årtier. Er det i virkeligheden for sent at få kontrol over Europa’s skæbne? Hvor længe vil det lykkes de eneskyldige politikere at inddæmme tilstanden til “kronisk, muslimsk terror” og hvor længe vil de bevare magten?

Svarene er nedslående, når man ser hvad der igen og igen rammer et Frankrig i allerhøjeste beredskab. Angreberne kommer i bølger nu, og det vil over tid vende det politiske liv i Vesten fuldstændig på hovedet. Folk vil slutte, at politikerne fører krig imod dem, det er kun et spørgsmål om tid.

Det er også kun et spørgsmål om tid, inden europæere brænder moskeer ned og myrder muslimer. Fra den dag er borgerkrigen ankommet, og fra den dag vil selv venstrefløjen forstå rækkevidden af, hvad de har gjort imod os. Den er formentlig allerede hinsides politikernes påvirkning. Politikernes kontroltab vil være komplet, og befolkningerne vil have mistet den sidste tillid til dem. Det gamle regime vil ryge ud, og EU vil ryge ud med det.

Endnu et ekstremt angreb har ramt Frankrig. En kæmpe lastbil er tilsyneladende kørt bevidst ind i en menneskemængde med den hensigt at dræbe flest mulige uskyldige. Vi ved det ikke med sikkerhed, men det er mere end nærliggende at tro, at det drejer sig om et terrorangreb begået af muslimske ekstremister.

Det kom for ganske kort tid siden frem, at chefen for den interne sikkerhed i Frankrig, Patrick Calvar, advarer mod borgerkrigslignende tilstande i Frankrig. Både radikale muslimer og ekstreme grupper på højrefløjen er ifølge Patrick Calvar klar til at slå til. Er der meget mere at sige? Store dele af Europa truer med at synke ned i anarki og lovløshed som følge af en grotesk uansvarlig udlændingepolitik. Morten Uhrskov, France is ‘on the verge of a civil war’ , intelligence chief warns. – France 24, live.

Moment police stormed and killed truck driver

Desperate screams as gunmen exchange shots with police

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
65 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Svensson
6 years ago
Reply to  jonny_99

Det kan bli spännande, tänk om detta också hände i Sverige, men vi har ju ingen militär längre.

visionaeren
visionaeren
6 years ago

Du borde nog byta bild på barnamördarfanskapet Steen.

http://www.bbc.com/news/live/world-europe-36799172

jonny_99
jonny_99
6 years ago
Reply to  visionaeren

http://ichef.bbci.co.uk/live-experience/cps/512/cpsprodpb/vivo/live/images/2016/7/15/8815ce44-1b0e-4a74-9cab-bf6b52e401d2.jpg http://ichef.bbci.co.uk/news/624/cpsprodpb/139CB/production/_90413308_mediaitem90413305.jpg Our Tunisia correspondent Rana Jawad is in the town of Msaken, where Mohamed Lahouaiej-Bouhlel grew up. She says the town is in shock. Many people who are in the town actually live in Nice, she says. “The whole town is full of Tunisian expats so to speak, who only come back during the holiday.” Bouhlel’s father Monthir: “He took his treatment, his medicine, and we thought he was doing well – here’s the medical certificate. I took him to the psychologist, he followed his treatment but sometimes he would have nervous breakdowns and he would break everything and… Read more »

visionaeren
visionaeren
6 years ago
Reply to  jonny_99

Tack Jonny.
M.h.t. farsans tårdrypande utsago: Om han nu var så obalanserad och opålitlig som görs gällande, varför glömde han inte bort att ropa “gud är stor” mitt i sitt massakrerande av små barn och kvinnor när han körde lastbilen fram genom folkhopen?
V

sussebassa
sussebassa
6 years ago

Er det nå muslimer i Frankrige skal gå i demonstrasjonstog…og ta avstand ifra denne IS terroren samme som i resten av Europa…

spirild
spirild
6 years ago

http://breizatao.com/2016/07/15/nice-le-terroriste-tunisien-devait-purger-6-mois-de-prison-mais-ete-libere-par-le-gouvernement/ Breizinfo forteller at mannen hadde en dom på 6 måneder. (breiz er ok som kilde, seriøs) Fra artikkelen: “BREIZATAO – ETREBROADEL (16/07/2016) Le terroriste tunisien Mohamed Lahouaiej Bouhlel qui a perpétré l’attentat de Nice était placé sous contrôle judiciaire et avait été condamné à 6 mois de prison. Une victime ayant été agressée à la batte de base-ball par le maghrébin a témoigné sur Facebook (voir ici) ” Terroristen fra Tunisia MLB var satt under jurudisk kontroll (sic) og var dømt til 6 måneders fengsel. Offeret var angrepet med baseballballtre og vitner her på facebook. (jeg er ikke på… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago

Tack för ett av dom bättre reportagen om det som hände i Niece. Jag tränar på att läsa danska som blivande flykting i framtiden. Man måste hitta ett tryggt ställe istället för Stockholmstrakten o Sverige.

jonny_99
jonny_99
6 years ago
Reply to  invernes

Som någon skrev på en amerikansk sida
“Good thing the Nazis were defeated. Otherwise France would be speaking German instead of Arabic.”

invernes
invernes
6 years ago

Skrider Frankrig hen imod borgerkrig? ikke bare Frankrike hele Vest Europa Skrider hen imod borgerkrig.

jonny_99
jonny_99
6 years ago

Hänvisar till mitt inlägg om artikeln från 1964. Mohamed Lahouaiej Bouhlel var det polisen kallar “småkriminell”, vilket innebär att han “had previous convictions for armed theft, conjugal violence and threatening behaviour.” He was known to the police for assault with a weapon, domestic violence, threats and robbery but had no previous convictions for terrorism. Investigating sources said his last appearance in a criminal court was as recently as March and had previous convictions for armed theft, conjugal violence and threatening behaviour. Despite this, he had no known links with terrorism and was not under surveillance. http://www.telegraph.co.uk/news/2016/07/15/who-is-the-nice-terror-attacker-everything-we-know-so-far/ . Annars är det… Read more »

spirild
spirild
6 years ago

AldoSterone, en algerier, bosatt i London, er verdt å lytte til.
Her viser han oss temperaturen på de sosiale medier. Han er IKKE en av dem.
comment image:large

spirild
spirild
6 years ago

Og som forventet, muslimsk grundertiltak. Dør til dør aksjon for å samle inn penger til ofrene…viser seg å være araberracaille.
comment image

spirild
spirild
6 years ago

Og her figurerer Frankrike:
IS forteller:
comment image

spirild
spirild
6 years ago
spirild
spirild
6 years ago

Her kan man lese og se hva andre arabere i Frankrike mener.
comment image:large

spirild
spirild
6 years ago

Nå er bildet publisert, men det samsvarer ikke med det på snaphanen.
Og jeg får fremdeles ikke lastet opp bilder.
comment image:large

jonny_99
jonny_99
6 years ago

Problemen med icke-europeisk invandring har varit uppenbara sedan den dag dessa människor i stora skaror satte sin fot på europeisk mark. En tysk artikel från 1964 visar detta. Obs att detta var innan islam hade möjlighet att fullt ut visa sitt sanna anlete. Den Pariserinnen wird das Plätschern vergällt. Wo ein vereinzelter Bikini im Frei-Bassin paddelt, ist er bald von bräunlichen Schwimmern eingekreist und angetaucht. Zehn, zwanzig Algerier-Hände zerren an den Verschlüssen des Badekostüms und rauben der Trägerin das Textil. .. Die Pariser Polizei sah sich bald vor der Aufgabe, mit einer Kolonie von 200 000 Algeriern fertig zu werden,… Read more »

spirild
spirild
6 years ago

Hva sier “Nicematin” om morderen? Jo, han er araber, fra Tunisia. Han hadde 3 barn og ble skilt pga VOLD. Han fikk besøksforbud i 2012. Han var budsjåfør, hadde voldelige episoder på rullebladet. Man tror aksjonen var planlagt. Han hadde leid lastebilen onsadg. Man leter nå etter eventuelle medskyldige. Mohamed Lahouaiej Bouhlel est un Niçois d’origine tunisienne âgé de 31 ans, père de 3 enfants. Son ancien domicile, dont il a été exclu en 2012 à cause de violences conjugales et où vit son ancienne compagne, a été perquisitionné ce matin avenue Henri-Sappia, à Nice nord. L’homme qui exerce la… Read more »

sussebassa
sussebassa
6 years ago

IS truer nå at Tyskland blir neste terrormål friatider.se
Hvem blir det neste land, neste..
Dette er udugelige politikeres skyld..ingen kontroll på hvilke flyktninger man har i landet..
For egen del venter jeg på den første borgerkrigen… la den begynne.

Lenn
Lenn
6 years ago

Det er bar’ multikultur. Her er billederne, som europæiske medier ikke viser: http://pamelageller.com/2016/07/80-day-nice.html/

spirild
spirild
6 years ago

Gå inn på twitterkontoen til NYtimes.

De har en grafisk fremstilling av dødsruten og mener det var en muslimsk kvinne som ble første offer. Les kommentarene. De er ikke nådige. NYT får gjennomgå.
Med rette.
Hver, hver eneste gang resulterer disse muslismke drapsorgiene i at…muslimer er de største ofrene. Tenk på islamophobien de utsettes for bla, bla.

Detter medienes krig mot oss!

spirild
spirild
6 years ago

Var han alene? Denne personene er også ettersøkt.

Hvorfor får jeg ikke lagt inn bilder?????????

spirild
spirild
6 years ago
Reply to  snaphanen

På min data går det ikke.

Pluto
Pluto
6 years ago
Reply to  spirild

Har du en lenke til nettsiden(e) som viser bilde/info på en eventuell medsammensvoren, Spirild?

Tunisieren Antwan Kumiya sitt hjem ransakes av politi;

http://www.aftenposten.no/verden/Direkteblogg-Fa-siste-nytt-om-angrepet-i-Nice-600164b.html

http://www.hotrecentnews.com/en/news/offender-assessment-identified-nice/12745
comment image

spirild
spirild
6 years ago
Reply to  Pluto

Bare twitter og er usikker på om den er riktig nå i etteretid. Skal sjekke mer.

spirild
spirild
6 years ago
Reply to  Pluto

Hei Pluto. Jeg leser aldri aftenpostenwc og akkurat nå summer i bakgrunnen nrkwc. Helt utrolig hvor råttent denne dagsnytt18 er.
De bør få skammens pris, men den må jo deles på flere.

Jeg har lest Hege Storhaugs kronikk om mordene i Nice.
Jeg skal prøve å si noe om den, det.

Jeg er litt paralysert.
spirild

Pluto
Pluto
6 years ago
Reply to  spirild

Hallo, godeste Spirild. Beklager litt sent svar, som delvis beror på reise-tekniske omstendigheter nå i sommerferien. 🙂 Først og fremst, så håper jeg at det står bra til med deg, etter omstendighetene – i denne tragiske tid for vårt kjære Europa. «Jeg er litt paralysert» skriver du, og akkurat dét er en passende reaksjons-beskrivelse overfor all den vold, lidelse og død vi alle opplever her i det vestlige Europa for tiden, og, som nu kan ramme når som helst og hvor som helst her på vårt kontinent grunnet det innvandrerpolitiske Selvmordsparadigmet som er påtvunget oss av det global-politiske partikartellet og… Read more »

spirild
spirild
6 years ago
Reply to  Pluto

Hei godeste Pluto! Først, tusen takk for dine gode ord og omtale. Ganske ufortjent, men du er en gentleman og jeg setter selvfølgelig pris på slik luksus 😉 Nice ja. Dette nesten siste myrderiet, for det skjer hele tiden barbariske overfall og mord på franskmenn begått av innvandrere med muslimsk bakgrunn, var å forvente. Vi husker alle for et par år tilbake muslimen som kjørte inn i et travelt marked full av mennesker, husker ikke utfallet og han som kjørte mot enveiskjøringen foran Elysee, resultat, en død. Men, vil det bli en krig i Frankrike og hvordan vil den krigen… Read more »

Snappe
Snappe
6 years ago
Reply to  Pluto

God sommer Pluto. Jeg har kommet over noe MEGET interessant i sommer om etnisitet i Teksten “Historia de Antiquitate Regum Norwagiensium” Du vet kanskje at under den franske revolusjon, så ble “The Abbey of St Victor” vuggen til Paris Universitet, et sted med stor boksamling, og et sted hvor Kong Luis VII gav rike gaver til, ødelagt. Dette handler om noe som skjedde før Snorre var 10 år. Der i Paris var det boksamlinger, med lenkede bøker, og det var en plass som vår erkebiskop i Nidaros besøkte, Øystein Erlendson ( død 1188) Det som er interessant er at dette… Read more »

Snappe
Snappe
6 years ago
Reply to  Pluto

Nå skal jeg ikke plage dere med historiedetaljer mer. Bare det som jeg fant i dag om utseendet 🙂 + dette sitatet om Huneren Attilla og Skyterne som slo seg sammen mot Rom. Var ikke han fra Hun-gary ? 🙂 “…he had recently conquered Attila, who had invaded the Roman domain with a great army of Massagetae and the other Scythians” http://www.gutenberg.org/files/16765/16765-h/16765-h.htm#PageIII_iv_20 ( 20-28)(28-33 søk Attila i teksten) “There were many Gothic nations in [2-8] earlier times, just as also at the present, but the greatest and most important of all are the Goths, Vandals, Visigoths, and Gepaedes. In ancient… Read more »

Pluto
Pluto
6 years ago
Reply to  Snappe

Kjære Snappe. Tusen takk for dine to kommentarer her over til meg i dag. Jeg har begynt å lese litt via lenkehenvisningene, og dette er jo et omfattende historisk materiale som du her har funnet fram til. Jeg er imponert. 🙂 Og nei; du “plager” hverken meg eller andre med dine vel opplysende “historiedetaljer” – tvert om, så er dette kjempeinteressant stoff som berører våre indoeuropeiske aner på hvem vi er og hvor vi stammer fra. Vi taler om våre forfedres stemmer, deres ånd og blod, som har formet oss gjennom vår lange historie. – Våre røtter langt tilbake har… Read more »

Snappe
Snappe
6 years ago
Reply to  Pluto

Tusen takk Pluto.

Den historiske henvisningen var om bosetningene rundt Ister som er denne elven opp igjennom her :
comment image

Snappe
Snappe
6 years ago
Reply to  Pluto

Da må jeg fortelle at jeg fant rette person på Elverum i dag, og ja, de hadde faktisk en gammel bok, med munkeskrift kopert av han der Hugh st Victor . se her :

«The study of wisdom» er et munkeskrift fra siste halvdel av 1100-tallet. Dette er det eldste håndskriftet i samlingen. Skriftet er ført i pennen av munkene Hugo av St. Victor (1096-1141), Richard av St. Victor (død 1173) og Bernard av Clairvaux (1090-1153) og er på hele 120 sider.
Her er også bilder av noen sider 🙂 http://glomdalsmuseet.no/manuskripter

Snappe
Snappe
5 years ago
Reply to  Pluto

Hei Pluto. Her om dagen tror jeg at jeg identifiserte Vanene som var med Odin på vei oppover fra Svartehavet (Snorre) da jeg svarte Tore her på denne linken. Det er kjempespennende. Håper du kan lese kommentaren på denne linken. ( jeg må gjøre det sånn for linkene fungerer dårlig når man kopierer. ) https://disqus.com/home/discussion/spikerscorner/ingen_fred_i_var_tid_spikers_corner/#comment-2956802753 Det er litt lenger nede begynner sånn : Snappe Tore • 3 days ago Jeg tror jeg bare kan bidra muligens med en brikke . Har ikke engang kjøpt bøkene til Texe Marrs. Jeg har jobbet litt med å belyse det, men har ikke satt… Read more »

spirild
spirild
6 years ago

Her er “berikeren” tunisieren som drepte 84 barn og voksne i Frankrike i går.
https://m.reddit.com/r/opieandanthony/comments/4sxato/alright_reddit_its_time_to_expose_the_nice/

spirild
spirild
6 years ago
Reply to  spirild

Altså, denne personen er ikke identisk med drapsmannen i Nice.

spirild
spirild
6 years ago

(Jeg får ikke lagt inn bilder….) I Østerrike har man en annen type politikere. Frankrike er et meget korrupt land og korrupsjonen gjelder de som sitter i Elysee. De tillater feks venstevoldelige grupper å angripe både mennesker og sykehus. Et barnesykehus fikk smadret alle sine vinduer forleden. Ingen er pågrepet. Dette var voldsvenstre i ledtog med araberracaillen. To menn som beviselig hadde forsøkt å myrde en politimann ble løslatt etter noen timer. Foreldrene bodde i de hyppe strøkene og “kjente noen”. De var IKKE mindreårige. Østerrike etterlyser disse 4 karene for mordforsøk. 17 årige GI, generation identitaire gutten Maximillian fikk… Read more »

River
River
6 years ago
Reply to  spirild

Fin opsummering. Måske er Frankrig værre end Sverige, men kun måske.
Har både familie i Frankrig og Sverige og det har undret mig hvor lidt man ønsker at tale hvad det handler om, ligesom i Danmark. Og i go aften Danmark, og DR og TV2.

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  spirild

Så længe vi ikke besidder enighed, solidaritet, og handlekraft, trænger vi ingen anden løsning end den proces, der leder til disse tre dyder.

– – –

achantus
achantus
6 years ago
Reply to  spirild

En deprimerende rapport. Man må spørre seg hvor det har blitt av franskmennenes revolusjonære iver.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  spirild

Toppen innlegg..helt enig.
Jeg elsker den franske “atmosfæren”..avslappende, duftene og vennlig.. før..reiste dit ofte…før.
Nå reiser jeg kun ..kjøp av franske antikviteter…fremdeles utrolig mye flott å finne…hvis jeg våger.

torstein
torstein
6 years ago
Reply to  sussebassa

Du må være en meget rig kvinde, formoder jeg?

hilde61
hilde61
6 years ago
Reply to  spirild

Når korrupsjonen får utbre seg uten at noen forsøker å stoppe det, da vet vi at landet er på vei utfor stupet. Da har ledere og politikere gitt opp og forsøker å grabbe til seg så mye de kan.
Når jeg leser om store konserner som selger unna eiendom og bedrifter, så tror jeg at det har med framtiden å gjøre, eller mangel på den.

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago

Hvis man skal analysere sandsynligheden for borgerkrig i Frankrig skal man holde sig følgende faktorer for øje: – Frankrig er “et hus, splidagtigt med sig selv”. Reaktionerne på begivenheder som disse er stadig i høj grad forceret “selvkritik” og bortforklaringer. Underlægningsmusikken er oftere “Imagine there’s no heaven” end den er Marseillaisen – Casus Belli er ikke et objektivt fænomen, men findes kun i “øjet, der ser”. Moderne franskmænd er næsten lige så utilbøjelige til at drage i felten, som du og jeg (moderne betyder, i følge salig Mads Holger, “noget, som ikke er”) – Der er ikke tilstrækkeligt mange franske… Read more »

jonny_99
jonny_99
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Varför menar du att kamp vore omöjlig, i det att icke tillräckligt många kvinnor stöttar sin folkgrupps män? Skulle du kunna utveckla den tanke?

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Som skrevet før:
Enhver færdsel udenfor afspærringer frarådes. Konvojfærdsel om muligt med væbnede styrker tilrådes.
Fjenden er i landet.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Det är långt försent att lösa problemet med demokratiska medel. Det går inte att rösta bort problemet. Det finns bara ett enda sätt att rädda kontinenten och det är att gå in med paramiltära trupper och rensa område för område, stad för stad, tills ohyran är borta. Det kommer kosta långt mycket mer blod än världskrigen men konsekvenserna blir evigt slaveri om vi inte gör det. Med tanke på alla feminiserade hens vi har, så har jag svårt att se att det kommer bli något större motstånd. Förmodligen bara från högerextrema grupperingar men inte ens dom är starka nog att… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago

https://www.youtube.com/watch?v=G-byNJXSHYI Der snakkes og snakkes, men på et et eller andet tidspunkt koger det over. Terror bekæmpes med modterror, intet nyt i det. Sådan har det altid været. Og måske er det i virkeligheden det, som Merkel og kompagni reelt arbejder hen imod, når man tænker nærmere over de oplysninger om hendes personlige forhold, som blev oplyst her på sitet senest? Disse enkeltstående terrorangreb mod civilbefolkningerne globalt er ikke af større tabsmæssig og økonomisk betydning, de økonomiske og politiske samfundsomkostninger er værre. Der er reelt kun en løsning, total udryddelse af islam, det vil sige militære angreb på Mekka og… Read more »

mjolly
mjolly
6 years ago

Unconfirmed reports suggest that the terrorist was a 31-year-old from Nice with Tunisian origins.

Med tanke på at europeerne ikke klarer å fjerne sine egne forræderiske ledere engang, så vet jeg ikke helt hvordan de skal klare en borgerkrig. Kriger går i sykluser og man får bare forberede seg på en ny, altfor få tar lære av historien.

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  mjolly

Det er helt korrekt, at vi er langt fra at være manifest handlekraftige. Ja, krigen bevæger sig i cyklusser, men i spiralform, for der er også et lineært aspekt: Totalkrigen er udryddet i vor civilisation. Vi er ikke længere villige til at ofre hele årgange for nogen som helst sag. Vi er overgået til udelukkende “professionelle militæroperationer” (Høflig Krig). Man kan derfor argumentere for, at: Ja, vi oplever en krigsimpuls – og dét, den bevirker er, at vores retorik bliver hård og fordømmende, og at vi nægter at forstå modparten. Ikke andet. Vi jager stadig hekse – men vi brænder… Read more »

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
6 years ago
Reply to  mjolly

Borgerkrige opstår ikke kun af lysten og evnen dertil, men i særdeleshed af nød.
Og nødvendigheden af borgerkrig kan opstå som en flash-fire. Ikke uventet men forudsigeligt.
Inden da vil politikerne dog blive de første ofre, hvis ikke de når at stikke af.
Men hvor vil de gemme sig i deres elskede globale verden? Hvem vil forsvare dem?
Afregningens time nærmer sig.
Men nu kommer Lars Løkke nok snart på banen og fortæller os at der IGEN er nogen der har voldtaget islam.
Og folkedybet nærmer sig kogepunktet.
Det er så uholdbart og amatøragtigt som noget kan være.

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago

Vi er ikke engang dér, hvor valghandlingerne indikerer, at “folkedybet” er “på kogepunktet”. Nej, det er det langt fra, “folkedybet”. Vi kan ikke tage initiativ til en borgerkrig. Slet, slet ikke. Men så antyder du, at den kan opstå af faktorer uden for os selv … Nuvel, i så fald kun derved, at en modpart tager initiativ til den, og udpeger os som fjender, der skal bekæmpes – omtrent som i Burundi. Udover, at det scenarie ligeledes er temmelig urealistisk, er det ikke godt at vide, hvordan vi ville reagere. Ét kan du dog bide spids på: Den dag, en… Read more »

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Jeg ser borgerkrigen som uundgåelig. Spørgsmålet er kun hvor længe den multikulturelle tryk-koger holder tæt.
Det er sjældent flertallet der instigerer en borgerkrig, endsige udkæmper den. Det starter med små militante grupperinger, og så ruller lavinen, hvis samfundsforholdene tillader det. Og det gør de desværre i stigende grad, takket være en infantil “elite”, som “italesætter” verden imod bedre vidende.
Det bliver grimt og blodigt, uanset hvilken part der byder op til dans.
Men vi får se hvem der står tilbage når musikken stopper.

spirild
spirild
6 years ago

Det vil ta tid, men det synker inn mer og mer, hos stadig flere at utsendelse av muslimer er den fredelige veien å gå. La mediene, politikerne synke mer og mer ned i SIN egen møkk mens deres kjære innvandrere får utdelt sine iphones og andre vestlige merkeklær med våre penger. La deres kultur blomstre, la våre døtre bli voldtatt, krafset på, la oss alle bli belønnet med deres fantastiske skikker og tradisjoner. La oss bli beriket av deres akademiske prestasjoner. De er jo her for å ARBEIDE, vedlikeholde samfunnet vårt. Når folket endelig har skjønt at politikerne ikke vil… Read more »

mjolly
mjolly
6 years ago

Allerede for 5 år siden forsøkte Breivik å initiere en slags motstand, han sprengte faktisk det norske regjeringskvartalet i luften. Han var også villig til å ofre seg selv, inspirert av islamistenes offervilje, så det finnes unntak. Men politikerne vurderte det ganske korrekt som en enkelt black-swan hendelse, og fortsatte videre i samme spor.

River
River
6 years ago
Reply to  mjolly

Ja den dag er ikke langt væk hvor nogle vil hævde at Breivik havde en pointe, syg eller ej. Hvis han er syg, hvad så med det norske samfund, det svenske, det franske, det danske.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  River

Han er mentalt sjuk.
Stoltenberg ville ha han frisk…ifht alle de kollegaene han drepte/skadet…derfor gav juryen etter.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
6 years ago
Reply to  mjolly

Modstanden spirer i særdeleshed på grund af politikernes utopiske egenrådighed. Og det tror jeg de kommer til at tage ved lære af på den hårde/fatale måde.
Det er også derfor at politikernes sikkerhedsudgifter eksploderer i øjeblikket.
De gemmer sig for folket bag et voksende sikkerhedspparat.
Men de vil alligevel blive indhentet af virkeligheden, tror jeg.

achantus
achantus
6 years ago
Reply to  mjolly

Det er uansett en krig som ikke kan ende i noen form for seier. I beste fall kan vi redde noen områder, byer, regioner. Men Europa som helhet? Nei, det tror jeg er umulig på dette tidspunkt.

65
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x