15
jul
Seneste opdatering: 16/7-16 kl. 0642
65 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Terroristen identificeret som tuneseren Mohamed Lahouaiej Bouhlel

(Video, grafisk, mange dĂžde, mange  kvinder og bĂžrn.) Terroristen, der myrdede mindst 84 pĂ„ Promenade des Anglais, var en 31-Ă„rig tunesisk, karrierekriminel, der boede i Nice. Han skreg “Allahu Akhbar” til orientering for svenske journalister. Ingen af dem kalder det terror, selvom Hollande gjorde det kl 2.30 i nat. Hvad med en rubrikker som “Nice i chock efter lastbilsdĂ„d,” eller “Frankrike i chock efter dödligt dĂ„d“. De holder hĂ„nden over denne fascistiske  voldsideologi, der ogsĂ„ vil ramme Sverige hĂ„rdt.

Det er Frankrigs syvende store terrorangreb pÄ 18 mÄneder. Frankrig havde lige meddelt, at de ophÊver undtagelsestilstanden. Det er annulleret af Hollande i TV talen i nat. Hollande lignede et punkteret cykeldÊk, han ved, han er overmatchet.

I Nice, Frankrigs femte-stĂžrste by, er der panik og kaos. “Jeg sĂ„ menneskekroppe flyve rundt som kegler pĂ„ en bowlingbane”, skriver en tysk journalist. “Knuste ben og hoveder.” (formodet foto af terroristen Mohamed Lahouij Bouhlel)

Hvordan vil 500 mio europĂŠere reagere imod deres politikere, nĂ„r alle forstĂ„r, hvad de har sendt dem ud i? At de ikke bare ikke kan beskytte os, men aktivt har fremkaldt situationen gennem Ă„rtier. Er det i virkeligheden for sent at fĂ„ kontrol over Europa’s skĂŠbne? Hvor lĂŠnge vil det lykkes de eneskyldige politikere at inddĂŠmme tilstanden til “kronisk, muslimsk terror” og hvor lĂŠnge vil de bevare magten?

Svarene er nedslÄende, nÄr man ser hvad der igen og igen rammer et Frankrig i allerhÞjeste beredskab. Angreberne kommer i bÞlger nu, og det vil over tid vende det politiske liv i Vesten fuldstÊndig pÄ hovedet. Folk vil slutte, at politikerne fÞrer krig imod dem, det er kun et spÞrgsmÄl om tid.

Det er ogsÄ kun et spÞrgsmÄl om tid, inden europÊere brÊnder moskeer ned og myrder muslimer. Fra den dag er borgerkrigen ankommet, og fra den dag vil selv venstreflÞjen forstÄ rÊkkevidden af, hvad de har gjort imod os. Den er formentlig allerede hinsides politikernes pÄvirkning. Politikernes kontroltab vil vÊre komplet, og befolkningerne vil have mistet den sidste tillid til dem. Det gamle regime vil ryge ud, og EU vil ryge ud med det.

Endnu et ekstremt angreb har ramt Frankrig. En kÊmpe lastbil er tilsyneladende kÞrt bevidst ind i en menneskemÊngde med den hensigt at drÊbe flest mulige uskyldige. Vi ved det ikke med sikkerhed, men det er mere end nÊrliggende at tro, at det drejer sig om et terrorangreb begÄet af muslimske ekstremister.

Det kom for ganske kort tid siden frem, at chefen for den interne sikkerhed i Frankrig, Patrick Calvar, advarer mod borgerkrigslignende tilstande i Frankrig. BĂ„de radikale muslimer og ekstreme grupper pĂ„ hĂžjreflĂžjen er ifĂžlge Patrick Calvar klar til at slĂ„ til. Er der meget mere at sige? Store dele af Europa truer med at synke ned i anarki og lovlĂžshed som fĂžlge af en grotesk uansvarlig udlĂŠndingepolitik. Morten Uhrskov, France is ‘on the verge of a civil war’ , intelligence chief warns. – France 24, live.

Moment police stormed and killed truck driver

Desperate screams as gunmen exchange shots with police

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

65 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Svensson
7 years ago
Reply to  jonny_99

Det kan bli spÀnnande, tÀnk om detta ocksÄ hÀnde i Sverige, men vi har ju ingen militÀr lÀngre.

visionaeren
visionaeren
7 years ago

Du borde nog byta bild pÄ barnamördarfanskapet Steen.

http://www.bbc.com/news/live/world-europe-36799172

jonny_99
jonny_99
7 years ago
Reply to  visionaeren

http://ichef.bbci.co.uk/live-experience/cps/512/cpsprodpb/vivo/live/images/2016/7/15/8815ce44-1b0e-4a74-9cab-bf6b52e401d2.jpg http://ichef.bbci.co.uk/news/624/cpsprodpb/139CB/production/_90413308_mediaitem90413305.jpg Our Tunisia correspondent Rana Jawad is in the town of Msaken, where Mohamed Lahouaiej-Bouhlel grew up. She says the town is in shock. Many people who are in the town actually live in Nice, she says. “The whole town is full of Tunisian expats so to speak, who only come back during the holiday.” Bouhlel’s father Monthir: “He took his treatment, his medicine, and we thought he was doing well – here’s the medical certificate. I took him to the psychologist, he followed his treatment but sometimes he would have nervous breakdowns and he would break everything and… Read more »

visionaeren
visionaeren
7 years ago
Reply to  jonny_99

Tack Jonny.
M.h.t. farsans tĂ„rdrypande utsago: Om han nu var sĂ„ obalanserad och opĂ„litlig som görs gĂ€llande, varför glömde han inte bort att ropa “gud Ă€r stor” mitt i sitt massakrerande av smĂ„ barn och kvinnor nĂ€r han körde lastbilen fram genom folkhopen?
V

sussebassa
sussebassa
7 years ago

Er det nĂ„ muslimer i Frankrige skal gĂ„ i demonstrasjonstog…og ta avstand ifra denne IS terroren samme som i resten av Europa…

spirild
spirild
7 years ago

http://breizatao.com/2016/07/15/nice-le-terroriste-tunisien-devait-purger-6-mois-de-prison-mais-ete-libere-par-le-gouvernement/ Breizinfo forteller at mannen hadde en dom pĂ„ 6 mĂ„neder. (breiz er ok som kilde, seriĂžs) Fra artikkelen: “BREIZATAO – ETREBROADEL (16/07/2016) Le terroriste tunisien Mohamed Lahouaiej Bouhlel qui a perpĂ©trĂ© l’attentat de Nice Ă©tait placĂ© sous contrĂŽle judiciaire et avait Ă©tĂ© condamnĂ© Ă  6 mois de prison. Une victime ayant Ă©tĂ© agressĂ©e Ă  la batte de base-ball par le maghrĂ©bin a tĂ©moignĂ© sur Facebook (voir ici) ” Terroristen fra Tunisia MLB var satt under jurudisk kontroll (sic) og var dĂžmt til 6 mĂ„neders fengsel. Offeret var angrepet med baseballballtre og vitner her pĂ„ facebook. (jeg er ikke pĂ„… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
7 years ago

Tack för ett av dom bÀttre reportagen om det som hÀnde i Niece. Jag trÀnar pÄ att lÀsa danska som blivande flykting i framtiden. Man mÄste hitta ett tryggt stÀlle istÀllet för Stockholmstrakten o Sverige.

jonny_99
jonny_99
7 years ago
Reply to  invernes

Som nÄgon skrev pÄ en amerikansk sida
“Good thing the Nazis were defeated. Otherwise France would be speaking German instead of Arabic.”

invernes
invernes
7 years ago

Skrider Frankrig hen imod borgerkrig? ikke bare Frankrike hele Vest Europa Skrider hen imod borgerkrig.

jonny_99
jonny_99
7 years ago

HĂ€nvisar till mitt inlĂ€gg om artikeln frĂ„n 1964. Mohamed Lahouaiej Bouhlel var det polisen kallar “smĂ„kriminell”, vilket innebĂ€r att han “had previous convictions for armed theft, conjugal violence and threatening behaviour.” He was known to the police for assault with a weapon, domestic violence, threats and robbery but had no previous convictions for terrorism. Investigating sources said his last appearance in a criminal court was as recently as March and had previous convictions for armed theft, conjugal violence and threatening behaviour. Despite this, he had no known links with terrorism and was not under surveillance. http://www.telegraph.co.uk/news/2016/07/15/who-is-the-nice-terror-attacker-everything-we-know-so-far/ . Annars Ă€r det… Read more »

spirild
spirild
7 years ago

AldoSterone, en algerier, bosatt i London, er verdt Ă„ lytte til.
Her viser han oss temperaturen pÄ de sosiale medier. Han er IKKE en av dem.
comment image:large

spirild
spirild
7 years ago

Og som forventet, muslimsk grundertiltak. DĂžr til dĂžr aksjon for Ă„ samle inn penger til ofrene…viser seg Ă„ vĂŠre araberracaille.
comment image

spirild
spirild
7 years ago

Og her figurerer Frankrike:
IS forteller:
comment image

spirild
spirild
7 years ago
spirild
spirild
7 years ago

Her kan man lese og se hva andre arabere i Frankrike mener.
comment image:large

spirild
spirild
7 years ago

NÄ er bildet publisert, men det samsvarer ikke med det pÄ snaphanen.
Og jeg fÄr fremdeles ikke lastet opp bilder.
comment image:large

jonny_99
jonny_99
7 years ago

Problemen med icke-europeisk invandring har varit uppenbara sedan den dag dessa mĂ€nniskor i stora skaror satte sin fot pĂ„ europeisk mark. En tysk artikel frĂ„n 1964 visar detta. Obs att detta var innan islam hade möjlighet att fullt ut visa sitt sanna anlete. Den Pariserinnen wird das PlĂ€tschern vergĂ€llt. Wo ein vereinzelter Bikini im Frei-Bassin paddelt, ist er bald von brĂ€unlichen Schwimmern eingekreist und angetaucht. Zehn, zwanzig Algerier-HĂ€nde zerren an den VerschlĂŒssen des BadekostĂŒms und rauben der TrĂ€gerin das Textil. .. Die Pariser Polizei sah sich bald vor der Aufgabe, mit einer Kolonie von 200 000 Algeriern fertig zu werden,… Read more »

spirild
spirild
7 years ago

Hva sier “Nicematin” om morderen? Jo, han er araber, fra Tunisia. Han hadde 3 barn og ble skilt pga VOLD. Han fikk besĂžksforbud i 2012. Han var budsjĂ„fĂžr, hadde voldelige episoder pĂ„ rullebladet. Man tror aksjonen var planlagt. Han hadde leid lastebilen onsadg. Man leter nĂ„ etter eventuelle medskyldige. Mohamed Lahouaiej Bouhlel est un Niçois d’origine tunisienne ĂągĂ© de 31 ans, pĂšre de 3 enfants. Son ancien domicile, dont il a Ă©tĂ© exclu en 2012 Ă  cause de violences conjugales et oĂč vit son ancienne compagne, a Ă©tĂ© perquisitionnĂ© ce matin avenue Henri-Sappia, Ă  Nice nord. L’homme qui exerce la… Read more »

sussebassa
sussebassa
7 years ago

IS truer nÄ at Tyskland blir neste terrormÄl friatider.se
Hvem blir det neste land, neste..
Dette er udugelige politikeres skyld..ingen kontroll pÄ hvilke flyktninger man har i landet..
For egen del venter jeg pĂ„ den fĂžrste borgerkrigen… la den begynne.

Lenn
Lenn
7 years ago

Det er bar’ multikultur. Her er billederne, som europĂŠiske medier ikke viser: http://pamelageller.com/2016/07/80-day-nice.html/

spirild
spirild
7 years ago

GÄ inn pÄ twitterkontoen til NYtimes.

De har en grafisk fremstilling av dÞdsruten og mener det var en muslimsk kvinne som ble fÞrste offer. Les kommentarene. De er ikke nÄdige. NYT fÄr gjennomgÄ.
Med rette.
Hver, hver eneste gang resulterer disse muslismke drapsorgiene i at…muslimer er de stĂžrste ofrene. Tenk pĂ„ islamophobien de utsettes for bla, bla.

Detter medienes krig mot oss!

spirild
spirild
7 years ago

Var han alene? Denne personene er ogsÄ ettersÞkt.

Hvorfor fÄr jeg ikke lagt inn bilder?????????

spirild
spirild
7 years ago
Reply to  snaphanen

PÄ min data gÄr det ikke.

Pluto
Pluto
7 years ago
Reply to  spirild

Har du en lenke til nettsiden(e) som viser bilde/info pÄ en eventuell medsammensvoren, Spirild?

Tunisieren Antwan Kumiya sitt hjem ransakes av politi;

http://www.aftenposten.no/verden/Direkteblogg-Fa-siste-nytt-om-angrepet-i-Nice-600164b.html

http://www.hotrecentnews.com/en/news/offender-assessment-identified-nice/12745
comment image

spirild
spirild
7 years ago
Reply to  Pluto

Bare twitter og er usikker pÄ om den er riktig nÄ i etteretid. Skal sjekke mer.

spirild
spirild
7 years ago
Reply to  Pluto

Hei Pluto. Jeg leser aldri aftenpostenwc og akkurat nÄ summer i bakgrunnen nrkwc. Helt utrolig hvor rÄttent denne dagsnytt18 er.
De bÞr fÄ skammens pris, men den mÄ jo deles pÄ flere.

Jeg har lest Hege Storhaugs kronikk om mordene i Nice.
Jeg skal prĂžve Ă„ si noe om den, det.

Jeg er litt paralysert.
spirild

Pluto
Pluto
7 years ago
Reply to  spirild

Hallo, godeste Spirild. Beklager litt sent svar, som delvis beror pĂ„ reise-tekniske omstendigheter nĂ„ i sommerferien. 🙂 FĂžrst og fremst, sĂ„ hĂ„per jeg at det stĂ„r bra til med deg, etter omstendighetene – i denne tragiske tid for vĂ„rt kjĂŠre Europa. «Jeg er litt paralysert» skriver du, og akkurat dĂ©t er en passende reaksjons-beskrivelse overfor all den vold, lidelse og dĂžd vi alle opplever her i det vestlige Europa for tiden, og, som nu kan ramme nĂ„r som helst og hvor som helst her pĂ„ vĂ„rt kontinent grunnet det innvandrerpolitiske Selvmordsparadigmet som er pĂ„tvunget oss av det global-politiske partikartellet og… Read more »

spirild
spirild
7 years ago
Reply to  Pluto

Hei godeste Pluto! FĂžrst, tusen takk for dine gode ord og omtale. Ganske ufortjent, men du er en gentleman og jeg setter selvfĂžlgelig pris pĂ„ slik luksus 😉 Nice ja. Dette nesten siste myrderiet, for det skjer hele tiden barbariske overfall og mord pĂ„ franskmenn begĂ„tt av innvandrere med muslimsk bakgrunn, var Ă„ forvente. Vi husker alle for et par Ă„r tilbake muslimen som kjĂžrte inn i et travelt marked full av mennesker, husker ikke utfallet og han som kjĂžrte mot enveiskjĂžringen foran Elysee, resultat, en dĂžd. Men, vil det bli en krig i Frankrike og hvordan vil den krigen… Read more »

Snappe
Snappe
7 years ago
Reply to  Pluto

God sommer Pluto. Jeg har kommet over noe MEGET interessant i sommer om etnisitet i Teksten “Historia de Antiquitate Regum Norwagiensium” Du vet kanskje at under den franske revolusjon, sĂ„ ble “The Abbey of St Victor” vuggen til Paris Universitet, et sted med stor boksamling, og et sted hvor Kong Luis VII gav rike gaver til, Ăždelagt. Dette handler om noe som skjedde fĂžr Snorre var 10 Ă„r. Der i Paris var det boksamlinger, med lenkede bĂžker, og det var en plass som vĂ„r erkebiskop i Nidaros besĂžkte, Øystein Erlendson ( dĂžd 1188) Det som er interessant er at dette… Read more »

Snappe
Snappe
7 years ago
Reply to  Pluto

NĂ„ skal jeg ikke plage dere med historiedetaljer mer. Bare det som jeg fant i dag om utseendet 🙂 + dette sitatet om Huneren Attilla og Skyterne som slo seg sammen mot Rom. Var ikke han fra Hun-gary ? 🙂 “…he had recently conquered Attila, who had invaded the Roman domain with a great army of Massagetae and the other Scythians” http://www.gutenberg.org/files/16765/16765-h/16765-h.htm#PageIII_iv_20 ( 20-28)(28-33 sĂžk Attila i teksten) “There were many Gothic nations in [2-8] earlier times, just as also at the present, but the greatest and most important of all are the Goths, Vandals, Visigoths, and Gepaedes. In ancient… Read more »

Pluto
Pluto
7 years ago
Reply to  Snappe

KjĂŠre Snappe. Tusen takk for dine to kommentarer her over til meg i dag. Jeg har begynt Ă„ lese litt via lenkehenvisningene, og dette er jo et omfattende historisk materiale som du her har funnet fram til. Jeg er imponert. 🙂 Og nei; du “plager” hverken meg eller andre med dine vel opplysende “historiedetaljer” – tvert om, sĂ„ er dette kjempeinteressant stoff som berĂžrer vĂ„re indoeuropeiske aner pĂ„ hvem vi er og hvor vi stammer fra. Vi taler om vĂ„re forfedres stemmer, deres Ă„nd og blod, som har formet oss gjennom vĂ„r lange historie. – VĂ„re rĂžtter langt tilbake har… Read more »

Snappe
Snappe
7 years ago
Reply to  Pluto

Tusen takk Pluto.

Den historiske henvisningen var om bosetningene rundt Ister som er denne elven opp igjennom her :
comment image

Snappe
Snappe
7 years ago
Reply to  Pluto

Da mÄ jeg fortelle at jeg fant rette person pÄ Elverum i dag, og ja, de hadde faktisk en gammel bok, med munkeskrift kopert av han der Hugh st Victor . se her :

«The study of wisdom» er et munkeskrift fra siste halvdel av 1100-tallet. Dette er det eldste hÄndskriftet i samlingen. Skriftet er fÞrt i pennen av munkene Hugo av St. Victor (1096-1141), Richard av St. Victor (dÞd 1173) og Bernard av Clairvaux (1090-1153) og er pÄ hele 120 sider.
Her er ogsĂ„ bilder av noen sider 🙂 http://glomdalsmuseet.no/manuskripter

Snappe
Snappe
7 years ago
Reply to  Pluto

Hei Pluto. Her om dagen tror jeg at jeg identifiserte Vanene som var med Odin pĂ„ vei oppover fra Svartehavet (Snorre) da jeg svarte Tore her pĂ„ denne linken. Det er kjempespennende. HĂ„per du kan lese kommentaren pĂ„ denne linken. ( jeg mĂ„ gjĂžre det sĂ„nn for linkene fungerer dĂ„rlig nĂ„r man kopierer. ) https://disqus.com/home/discussion/spikerscorner/ingen_fred_i_var_tid_spikers_corner/#comment-2956802753 Det er litt lenger nede begynner sĂ„nn : Snappe Tore ‱ 3 days ago Jeg tror jeg bare kan bidra muligens med en brikke . Har ikke engang kjĂžpt bĂžkene til Texe Marrs. Jeg har jobbet litt med Ă„ belyse det, men har ikke satt… Read more »

spirild
spirild
7 years ago

Her er “berikeren” tunisieren som drepte 84 barn og voksne i Frankrike i gĂ„r.
https://m.reddit.com/r/opieandanthony/comments/4sxato/alright_reddit_its_time_to_expose_the_nice/

spirild
spirild
7 years ago
Reply to  spirild

AltsÄ, denne personen er ikke identisk med drapsmannen i Nice.

spirild
spirild
7 years ago

(Jeg fĂ„r ikke lagt inn bilder….) I Østerrike har man en annen type politikere. Frankrike er et meget korrupt land og korrupsjonen gjelder de som sitter i Elysee. De tillater feks venstevoldelige grupper Ă„ angripe bĂ„de mennesker og sykehus. Et barnesykehus fikk smadret alle sine vinduer forleden. Ingen er pĂ„grepet. Dette var voldsvenstre i ledtog med araberracaillen. To menn som beviselig hadde forsĂžkt Ă„ myrde en politimann ble lĂžslatt etter noen timer. Foreldrene bodde i de hyppe strĂžkene og “kjente noen”. De var IKKE mindreĂ„rige. Østerrike etterlyser disse 4 karene for mordforsĂžk. 17 Ă„rige GI, generation identitaire gutten Maximillian fikk… Read more »

River
River
7 years ago
Reply to  spirild

Fin opsummering. MÄske er Frankrig vÊrre end Sverige, men kun mÄske.
Har bÄde familie i Frankrig og Sverige og det har undret mig hvor lidt man Þnsker at tale hvad det handler om, ligesom i Danmark. Og i go aften Danmark, og DR og TV2.

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  spirild

SĂ„ lĂŠnge vi ikke besidder enighed, solidaritet, og handlekraft, trĂŠnger vi ingen anden lĂžsning end den proces, der leder til disse tre dyder.

– – –

achantus
achantus
7 years ago
Reply to  spirild

En deprimerende rapport. Man mÄ spÞrre seg hvor det har blitt av franskmennenes revolusjonÊre iver.

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  spirild

Toppen innlegg..helt enig.
Jeg elsker den franske “atmosfĂŠren”..avslappende, duftene og vennlig.. fĂžr..reiste dit ofte…fĂžr.
NĂ„ reiser jeg kun ..kjĂžp av franske antikviteter…fremdeles utrolig mye flott Ă„ finne…hvis jeg vĂ„ger.

torstein
torstein
7 years ago
Reply to  sussebassa

Du mÄ vÊre en meget rig kvinde, formoder jeg?

hilde61
hilde61
7 years ago
Reply to  spirild

NÄr korrupsjonen fÄr utbre seg uten at noen forsÞker Ä stoppe det, da vet vi at landet er pÄ vei utfor stupet. Da har ledere og politikere gitt opp og forsÞker Ä grabbe til seg sÄ mye de kan.
NÄr jeg leser om store konserner som selger unna eiendom og bedrifter, sÄ tror jeg at det har med framtiden Ä gjÞre, eller mangel pÄ den.

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago

Hvis man skal analysere sandsynligheden for borgerkrig i Frankrig skal man holde sig fĂžlgende faktorer for Ăžje: – Frankrig er “et hus, splidagtigt med sig selv”. Reaktionerne pĂ„ begivenheder som disse er stadig i hĂžj grad forceret “selvkritik” og bortforklaringer. UnderlĂŠgningsmusikken er oftere “Imagine there’s no heaven” end den er Marseillaisen – Casus Belli er ikke et objektivt fĂŠnomen, men findes kun i “Ăžjet, der ser”. Moderne franskmĂŠnd er nĂŠsten lige sĂ„ utilbĂžjelige til at drage i felten, som du og jeg (moderne betyder, i fĂžlge salig Mads Holger, “noget, som ikke er”) – Der er ikke tilstrĂŠkkeligt mange franske… Read more »

jonny_99
jonny_99
7 years ago
Reply to  Morten - - -

Varför menar du att kamp vore omöjlig, i det att icke tillrÀckligt mÄnga kvinnor stöttar sin folkgrupps mÀn? Skulle du kunna utveckla den tanke?

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

Som skrevet fĂžr:
Enhver fÊrdsel udenfor afspÊrringer frarÄdes. KonvojfÊrdsel om muligt med vÊbnede styrker tilrÄdes.
Fjenden er i landet.

É±Ă˜ŃĂ±Îčηg$Ê‡Ă°Ń ©ℹ

Det Ă€r lĂ„ngt försent att lösa problemet med demokratiska medel. Det gĂ„r inte att rösta bort problemet. Det finns bara ett enda sĂ€tt att rĂ€dda kontinenten och det Ă€r att gĂ„ in med paramiltĂ€ra trupper och rensa omrĂ„de för omrĂ„de, stad för stad, tills ohyran Ă€r borta. Det kommer kosta lĂ„ngt mycket mer blod Ă€n vĂ€rldskrigen men konsekvenserna blir evigt slaveri om vi inte gör det. Med tanke pĂ„ alla feminiserade hens vi har, sĂ„ har jag svĂ„rt att se att det kommer bli nĂ„got större motstĂ„nd. Förmodligen bara frĂ„n högerextrema grupperingar men inte ens dom Ă€r starka nog att… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago

https://www.youtube.com/watch?v=G-byNJXSHYI Der snakkes og snakkes, men pĂ„ et et eller andet tidspunkt koger det over. Terror bekĂŠmpes med modterror, intet nyt i det. SĂ„dan har det altid vĂŠret. Og mĂ„ske er det i virkeligheden det, som Merkel og kompagni reelt arbejder hen imod, nĂ„r man tĂŠnker nĂŠrmere over de oplysninger om hendes personlige forhold, som blev oplyst her pĂ„ sitet senest? Disse enkeltstĂ„ende terrorangreb mod civilbefolkningerne globalt er ikke af stĂžrre tabsmĂŠssig og Ăžkonomisk betydning, de Ăžkonomiske og politiske samfundsomkostninger er vĂŠrre. Der er reelt kun en lĂžsning, total udryddelse af islam, det vil sige militĂŠre angreb pĂ„ Mekka og… Read more »

mjolly
mjolly
7 years ago

Unconfirmed reports suggest that the terrorist was a 31-year-old from Nice with Tunisian origins.

Med tanke pÄ at europeerne ikke klarer Ä fjerne sine egne forrÊderiske ledere engang, sÄ vet jeg ikke helt hvordan de skal klare en borgerkrig. Kriger gÄr i sykluser og man fÄr bare forberede seg pÄ en ny, altfor fÄ tar lÊre av historien.

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  mjolly

Det er helt korrekt, at vi er langt fra at vĂŠre manifest handlekraftige. Ja, krigen bevĂŠger sig i cyklusser, men i spiralform, for der er ogsĂ„ et lineĂŠrt aspekt: Totalkrigen er udryddet i vor civilisation. Vi er ikke lĂŠngere villige til at ofre hele Ă„rgange for nogen som helst sag. Vi er overgĂ„et til udelukkende “professionelle militĂŠroperationer” (HĂžflig Krig). Man kan derfor argumentere for, at: Ja, vi oplever en krigsimpuls – og dĂ©t, den bevirker er, at vores retorik bliver hĂ„rd og fordĂžmmende, og at vi nĂŠgter at forstĂ„ modparten. Ikke andet. Vi jager stadig hekse – men vi brĂŠnder… Read more »

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
7 years ago
Reply to  mjolly

Borgerkrige opstÄr ikke kun af lysten og evnen dertil, men i sÊrdeleshed af nÞd.
Og nÞdvendigheden af borgerkrig kan opstÄ som en flash-fire. Ikke uventet men forudsigeligt.
Inden da vil politikerne dog blive de fÞrste ofre, hvis ikke de nÄr at stikke af.
Men hvor vil de gemme sig i deres elskede globale verden? Hvem vil forsvare dem?
Afregningens time nĂŠrmer sig.
Men nu kommer Lars LÞkke nok snart pÄ banen og fortÊller os at der IGEN er nogen der har voldtaget islam.
Og folkedybet nĂŠrmer sig kogepunktet.
Det er sÄ uholdbart og amatÞragtigt som noget kan vÊre.

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago

Vi er ikke engang dĂ©r, hvor valghandlingerne indikerer, at “folkedybet” er “pĂ„ kogepunktet”. Nej, det er det langt fra, “folkedybet”. Vi kan ikke tage initiativ til en borgerkrig. Slet, slet ikke. Men sĂ„ antyder du, at den kan opstĂ„ af faktorer uden for os selv … Nuvel, i sĂ„ fald kun derved, at en modpart tager initiativ til den, og udpeger os som fjender, der skal bekĂŠmpes – omtrent som i Burundi. Udover, at det scenarie ligeledes er temmelig urealistisk, er det ikke godt at vide, hvordan vi ville reagere. Ét kan du dog bide spids pĂ„: Den dag, en… Read more »

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
7 years ago
Reply to  Morten - - -

Jeg ser borgerkrigen som uundgÄelig. SpÞrgsmÄlet er kun hvor lÊnge den multikulturelle tryk-koger holder tÊt.
Det er sjĂŠldent flertallet der instigerer en borgerkrig, endsige udkĂŠmper den. Det starter med smĂ„ militante grupperinger, og sĂ„ ruller lavinen, hvis samfundsforholdene tillader det. Og det gĂžr de desvĂŠrre i stigende grad, takket vĂŠre en infantil “elite”, som “italesĂŠtter” verden imod bedre vidende.
Det bliver grimt og blodigt, uanset hvilken part der byder op til dans.
Men vi fÄr se hvem der stÄr tilbage nÄr musikken stopper.

spirild
spirild
7 years ago

Det vil ta tid, men det synker inn mer og mer, hos stadig flere at utsendelse av muslimer er den fredelige veien Ă„ gĂ„. La mediene, politikerne synke mer og mer ned i SIN egen mĂžkk mens deres kjĂŠre innvandrere fĂ„r utdelt sine iphones og andre vestlige merkeklĂŠr med vĂ„re penger. La deres kultur blomstre, la vĂ„re dĂžtre bli voldtatt, krafset pĂ„, la oss alle bli belĂžnnet med deres fantastiske skikker og tradisjoner. La oss bli beriket av deres akademiske prestasjoner. De er jo her for Ă„ ARBEIDE, vedlikeholde samfunnet vĂ„rt. NĂ„r folket endelig har skjĂžnt at politikerne ikke vil… Read more »

mjolly
mjolly
7 years ago

Allerede for 5 Är siden forsÞkte Breivik Ä initiere en slags motstand, han sprengte faktisk det norske regjeringskvartalet i luften. Han var ogsÄ villig til Ä ofre seg selv, inspirert av islamistenes offervilje, sÄ det finnes unntak. Men politikerne vurderte det ganske korrekt som en enkelt black-swan hendelse, og fortsatte videre i samme spor.

River
River
7 years ago
Reply to  mjolly

Ja den dag er ikke langt vÊk hvor nogle vil hÊvde at Breivik havde en pointe, syg eller ej. Hvis han er syg, hvad sÄ med det norske samfund, det svenske, det franske, det danske.

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  River

Han er mentalt sjuk.
Stoltenberg ville ha han frisk…ifht alle de kollegaene han drepte/skadet…derfor gav juryen etter.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
7 years ago
Reply to  mjolly

Modstanden spirer i sÊrdeleshed pÄ grund af politikernes utopiske egenrÄdighed. Og det tror jeg de kommer til at tage ved lÊre af pÄ den hÄrde/fatale mÄde.
Det er ogsÄ derfor at politikernes sikkerhedsudgifter eksploderer i Þjeblikket.
De gemmer sig for folket bag et voksende sikkerhedspparat.
Men de vil alligevel blive indhentet af virkeligheden, tror jeg.

achantus
achantus
7 years ago
Reply to  mjolly

Det er uansett en krig som ikke kan ende i noen form for seier. I beste fall kan vi redde noen omrÄder, byer, regioner. Men Europa som helhet? Nei, det tror jeg er umulig pÄ dette tidspunkt.

65
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x