16
jul
Seneste opdatering: 17/7-16 kl. 1315
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Puds brillerne, Søren Blind!

af Henrik M.Jensen

Endnu engang har et muslimsk terrorangreb ramt Europa, og endnu engang har diverse ‘menere’, ‘eksperter’ og politikere travlt med at finde alle mulige og umulige forklaringer, der går uden om den indlysende: At terror begået af muslimer først og sidst har udgangspunkt i ideologien, som ligger bag muslimernes handlinger. Islam.

Blandt de mange vestlige politikere, fra Bush og Blair til Merkel og Obama, der nægter at se denne virkelighed i øjnene, har nu også landets justitsminister meldt sig. Hør bare her fra hans facebook-opdatering efter den muslimsk terrordåd i Nice:

“Vi er i krig med en dødskult, ikke islam.” For “Bliver det til krig med islam, slutter den aldrig”.

Justitsministerens argument for ikke at være i krig med islam er altså, at det er en krig, der aldrig vil slutte. Men det er ikke et argument, der bygger på kendsgerninger, men frygt!

At justitsministeren selv ikke mener at være i krig med islam, ændrer ikke ved den kendsgerning, at islam er i krig med alle ikke-muslimer (inklusiv justitsministeren), og at krigen har varet i foreløbig 1400 år.

Og at der ikke er nogen modsætning mellem dødskult og islam, kan justitsministeren og andre ‘eksperter’ nemt overbevise sig om, hvis de gad ulejlige sig med at læse den tekst, som er selve grundlaget for Muhammeds og hans tilhængeres krig: Koranen.

Nu er det sin sag at kæmpe sig igennem en bog, der ikke er redigeret ud fra kronologiske eller tematiske hensyn, men ud fra længden af de enkelte kapitler.

Men for at hjælpe lidt på klarheden har en barmhjertig eftertid givet numre til bogens kapitler og vers, så selv en fortravlet og stundesløs politiker kan finde rundt i den forvirrede og forvirrende tekst.

Her er til orientering et lille udpluk af de mange skriftsteder, der direkte opfordrer Muhammeds tilhængere til had og vold mod de vantro, dvs. alle os, der ikke er muslimer:

3:62 4:89 5:53 9:5 9:73 9:123 12:29 22:19-22 33:27 47:36 48:17 98:6

Så puds brillerne, Søren Blind, og kom i gang med læsningen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago

Jeg blev ærligtalt lidt deprimeret over Karl Olov Anstbergs musikvalg, der var ikke meget fædrelandskærlighed til Sverige i det.

odd norbom
odd norbom
5 years ago

Husker i komiske Ali fra Irak-krigen? Søren Pind synes at have ham som forbillede. I modsat fald er han måske lidt ufrivillig komisk. Det er ikke tvivl om at Pind tror på sin egen ufejlbarlighed og situationsgornemmelse. Tror han har mange spejle på væggen derhjemme.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  odd norbom

Speil hjelper nog ikke..
Her trengs en grundig “hjernoprasjon”

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Sommarpratare som jag vill ha dom. Finns väl inte en människa som kan kalla dom här sommarpratarna för rasister o högerextrema efter att ha lyssnat på programmen speciellt musiken för den säger väldigt mycket om en människa tack till alla sommarpratare.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Venstrefløjen og storkapitalen er de aller mest racistiske der overhoved findes. De har for længst konkluderet, at hvide mennesker kan manipuleres ved hjælp af skam – og de vil alligevel stadig lægge pengene. De sorte og brune skal derimod lokkes ind i folden ved at gøres til ofre, så de også bliver glade og tager pungen op. Men det var et sidespring. Vi må ikke gå i krig med noget storkapitalen og venstrefløjen har brugt et halvt århundrede på, at gøre til potentielle købere af alskens infantile produkter. Sådan er det bare. Så må ganske almindelig sund fornuft, historie og… Read more »

Polka Charlie
Polka Charlie
5 years ago

Søren Pind har sat kikkerten for glasøjet…

Det er meget betryggende med en så ustabil justitsminister…

TaSedenDitDuKommer
TaSedenDitDuKommer
5 years ago

No muslims= No Terror!

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Så er det, historien beviser det…sist nå i Nice.
La oss sende alle dessa tilbak hvor de kom ifrån..opprinnelsesland så kan de myrde og lemleste uskyldige småunger der…det mest groteske med hendelsen i Nice.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
5 years ago

Søren Pind er et flæbende, inkompetent skvat.
Således afviger han ikke fra resten af folketinget.

disqus_1zmadoZq4O
disqus_1zmadoZq4O
5 years ago

Liberale globalister, som Søren Pind og Venstre, kan selvfølgelig ikke konfrontere virkeligheden hvad angår islam og masseindvandring. Da de er hovedsponsorer for begge i Vesten. Masseindvandring betyder et evigt influx af billig arbejdskraft og velfærdsnedbrydelse, som den nyliberale vestlige magtelite aldrig kunne finde på at vinke farvel til frivilligt. Hælder de vand ud af ørene fordi de bange?? Ja, men ikke for terroren! Men for at indfødte europæere skulle finde på at lukke ned for en superfed forretning.

Henrik Petersen
Henrik Petersen
5 years ago

Søren Pind er en lille bange mand der fortvivlet plaprer løs. Hans facebook opdatering er en ren tilståelsessag. Han vil under ingen omstændigheder forholde sig til virkeligheden, han er som et lille barn der holder hænderne for øjnene og tror at så kan ingen se det.

Morten Dreyer
Morten Dreyer
5 years ago

Jeg tror, at Søren Ping lidt meget om Svend Auken. Om ham vidste embedsmændene, at alle rapporter måtte være på max 1 A4 side, og konklusionen skrevet på de første 3 linjer.

Du burde måske have nøjes med en suna på en gang.

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  Morten Dreyer

Om ham vidste embedsmændene, at alle rapporter måtte være på max 1 A4 side.

Det er det samme for alle ministre, ikke kun Svend Auken.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x