17
jul
Seneste opdatering: 17/7-16 kl. 1927
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi lever i en tid af fede overskrifter, men hvis man vi se hvor langt samfundsopløsningen i Frankrig er skredet, skal man se samtlige, samtidige begivenheder i hele Frankrig den 13-15 juli i år: Omerta médiatique autour des violences urbaines du 14 juillet : plusieurs commissariats attaqués.

Kan Frankrig reddes? Næppe. Det bliver langvarigt, men det er en dødskamp, man mest tænker på. Se også Enzensberger, Andersen, Hastings och andra om vad som pågår i Europa og Nice jihad mass murderer has three family members who are jihadis

Spengler: Få tusinde deportationer er nok

 The way to win the war is to frighten the larger community of Muslims who passively support terror by action or inaction–frighten them so badly that they will inform on family members. Frightening the larger Muslim population in the West does not require a great deal of effort: a few thousand deportations would do. Western intelligence services do not even have to deport the right people; the wrong people know who they are, and so do many of their neighbors. The ensuing conversation is an easy one to have. “I understand that your nephew is due for deportation, Hussein, and I believe you when you tell me that he has done nothing wrong. I might be able to help you. But you have to help me. Give me something I can use–and don’t waste my time by making things up, or I swear that I’ll deport you, too. If you don’t have any information, then find out who does.” Nice attack: Why the terrorists are winning the intelligence war — Spengler

Front view of the truck attack

Dramatic moments when terrorist drives through the promenade, swerving left and right …. Truck heading straight towards cameraman …. Rest in Peace.

‘My daughter, my daughter’: Horrifying new footage shows victims’ eye view of moment terror truck ploughs into Nice crowd and woman’s blood-curdling screams for her missing child

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago

Man skal ikke underkende dumheden i folkedybet… Mange af mine venner synes at “muslimer er; åh så gode mennesker”… Mens de sviner etniske tyskere, Italiener, Grønlændere osv til…. Det er IQ +100 mennesker, der er blevet syltet ind i “tolerance” og “stakkels flygtninge”… Når jeg snakker om Paris, Nice, Orlando osv, med dem. Jeg har familie der er venligboere… Og kontaktpersoner til “Syriske familier”… Og, åh… De er allesammen hjernekirurger og raket ingeniører… Fakta vil ingen vide af.. og hvis talen kommer på det… Så var NIce terroristen… jo Franskmand og Orlando terroristen Amerikaner…. De havde jo Fransk og Amerikansk… Read more »

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
5 years ago
Reply to  Hestehandleren

Intet som ikke kan løses med tæsk og huskekager.
Så kan selv de kloge genfinde fornuften.

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Tak for det velmente forslag til, Hvad Der Bør Gøres. Men der er overhovedet ikke behov for forslag til Hvad Der Bør Gøres. Der er alene behov for forslag til: Hvordan Når Vi Overhovedet Dertil, At Vi Kan Gøre Noget Som Helst. For når vi først dertil, kan vi gøre Hvad Som Helst, Der Tjener Formålet.

Altså: Hvordan kommer vi dertil?

– – –

T. Snorrason
T. Snorrason
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Her kommer løsningen, hvis politikerne ikke tager sig sammen.
Der er kun en løsning, ideolgien må udryddes fra jordens overflade.
https://www.youtube.com/watch?v=BTrYK08MZ0Y
Når USA er blevet ramt af lidt mere terror og Obama væk, kommer svaret – de øvrige storstater er utvivlsomt klar, man skal blot først enes om, hvorledes diverse landområder og naturressourcer fordeles.

mjolly
mjolly
5 years ago

Et annet råd som jeg leste et sted er å deportere 1000 muslimer for hver innbygger de dreper.

oladunk
oladunk
5 years ago
Reply to  mjolly

Samtlige muslimer må ut av Europa ! dette svineriet må fjernes helt.

TheReligiousCynic
TheReligiousCynic
5 years ago

Ingen frykter den hvite mann mer – og så vokser de andres hybris.

Jeg sier “den hvite mann” og ikke “vestens mennesker” for utenfor vesten er det det helt riktige begrep.

invernes
invernes
5 years ago

De dumme velgerne i Vest Europa får det helvete de fortjener ! de stemmer på de politikerne som elsker islam og dens terror, de jubler for diktaturet EU.

Fransk högerpolitiker: Totalförbjud slöjor, kasta ut utlänningarna och stäng jihadisternas moskéer.

En politiker som sier sannheten, han hadde trengt franskmenns stemmer, hvor er de dumme velger sauene ?

http://www.friatider.se/fransk-hogerpolitiker-forbjud-slojor-kasta-ut-islamisterna-och-stang-moskeer

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x