18
jul
Seneste opdatering: 19/7-16 kl. 1358
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Politikerne leger med ilden

Sonja Kruger er en australsk “TV-personlighed,” der ligesom Trump erkender, at vi endnu ikke har et apparat, der kan scanne for hjerner for jihadi, og Nice-jihadisten blev radikaliseret på en weekend, hvad der  gør det hele endnu værre. Frankrig er så hårdt ramt, af den enkle grund, at der er så mange muslimer. Jo flere, desto mere jihad. Derfor vil blodbadet der også fortsætte. Prioritet nr. for ansvarstagende 1 må i Danmark nu være, at holde antallet muslimer så langt nede som muligt.

Vestlige politikere har et ubehageligt valg nu. Stop muslimsk indvandring helt, eller risikérer gengældelse og borgerkrigslignende tilstande. Vi kan ikke befinde os ret langt væk fra gengældesaktioner fra europæere, der ikke vil se passivt til på flere muslimske massemord – nuværende og tidliger soldater og politifolk, for eksempel. Så kan vi have en ukontrollerbar snebold, som ruller. En mareridtstanke.

Gør noget i tide, for I er ikke i god tid længere. I har været heldige længe, og det vil ikke vare ved, og hvor langt kan der i grunden være, til at nogen vil hævne sig på politikerne? Der er sparet op til noget grimt, det  kræver ikke megen fantasi. Det er ikke sikkert befolkningernes og politikernes smertegrænse falder sammen, det er ikke engang sandsynligt. Herfra ligner det lotteri af politikerne. Gambling med alles sikkerhed.

PET må have tænkt tanken, hvis politikerne ikke har. Det kunne bedst ligne dem. Svenskerne har regnet ud, de ikke har sygehuspladser nok ved et muslimsk terrorangreb i Sverige. Det er et helt anderledes jordnært, logistisk regnestykke. “The worst tragedy in the history of Nice” – but many more are to come., Nice attack propels anti-immigrant sentiments into France’s mainstream. – Fjordman: Western Leaders Should Halt Muslim Immigration or Resign

Richard Dawkins:’To hell with their culture’

TOP academic and atheist Richard Dawkins has attacked western society’s relaxed attitude to radical Islam in an extraordinary outburst.

Express.UK

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
5 years ago

Det muslimske problem i Vesten kan kun løses ved deporteringer eller krig. Truslerne mod vores samfundsform har været tydelige i mindst to årtier.

https://www.youtube.com/watch?v=G1RieIRFqN0

invernes
invernes
5 years ago

Jeg kunne ikke være mer enig ! “Stop muslimsk indvandring helt. Nu!” men dette kommer til å fortsette helt til det blir et folkekrav i Vest Europa, politikerne i Vest Europa er terrorister.

Møffe
Møffe
5 years ago

Richard Dawkins er for sej!.. Og Sam Harris er også en guttermand… og så savner jeg Christopher Hitchens.. RIP.

Møffe
Møffe
5 years ago
Reply to  snaphanen

?.. Ja hun er kommunist. Og nej hun er ikke liberalist. 😉

River
River
5 years ago

Ja Breiviks handling var dybest set et angreb på establisment.
Og angående Dawkins så hævder han at oprindelsen til livet er intelligente rumvæsner. Hvad er så den store forskel på det og en skaber. Manden er en klovn af rang. Men det skal nok passe at det er toppen af akademiet. Komikeren er der betydelig mere bund i.
Problemet for os er med et billede fra Kierkegaard at vi ingen køl har på skibet. Vi forstår ikke hvorfor skibet er på vej rundt.

Møffe
Møffe
5 years ago
Reply to  River

Angående Dawkins.. Det er ikke rigtigt at han har hævdet at livet kommer fra “Alien design”.. Han er videnskabsmand og ville aldrig sige sådan noget uden beviser.. det er hele hans grundlag og spydspidsen af hans angreb på troende (at de tror uden beviser). Han har diskuteret at livet KUNNE være kommet fra “Alien design” (en ide uden beviser) og det er sagt i en diskussion om “Intelligent design” (religiøses forsøg på at undergrave videnskaben med tro). Han fastholder at han selv finder det mest sandsynligt at livet er skabt på jorden eller kommet hertil på kometer eller lign. Han… Read more »

Møffe
Møffe
5 years ago
Reply to  River

Det er ikke rigtigt at Dawkins hævder at livet er skabt af “Ineligente væsener fra rummet”. Han nævner det nogle gange som en hypotese som han finder mere sandsynlig end “Intelligent design” (at vi er skabt af en gud).
Han er en videnskabsmand og ville ikke sige sådan uden beviser. Det er netop spyspidsen i hans angreb på religion.
Der netop pointen i hans tale.. hvad er forskellen på det og en gud: Et eksempel her: https://www.youtube.com/watch?v=QYb8gliZZEA

mjolly
mjolly
5 years ago

comment image

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Vi har ikke brug for forslag til Hvad Der Bør Gøres. Vi har brug for forslag til Hvordan Vi Overhovedet Bliver I Stand Til At Gøre Noget Som Helst.

Det er lige meget, hvilke skrækscenarier, der udmales. Det er lige meget, hvilke “horrible valg” politikerne står overfor. Vi ved udmærket godt, at føderalistiske politikere ikke vil handle. Og at vi selv ikke formår at handle.

Vi har ikke brug for flere fantasifulde forslag til Hvad Der Bør Gøres. Vi har ikke brug for flere “advarsler”. Der er alligevel ikke noget, vi ikke allerede ved.

– – –

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Vi har heller ikke brug for initiativløse, handlingslammede jammer-kommoder, hvis eneste bidrag er: “jamen hvad kan vi gøre?”

torstein
torstein
5 years ago

Nogen siger der er magt i de foldede hænder, så la oss be vår sidste bøn…

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Chingachgook: Dem er der heller ingen af i debatten. Der er kun initiativløse fantaster, der linder på deres ventiler ved at drømme deres opiumsdrøm om “borgerkrigen” højt. Når trykket falder, falder deres blodtryk også. Det samme gør ethvert momentum.

– – –

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Bovlamme rablehul.
Hvad skal vi med dit impotente nonsens?

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Jamen du godeste ! Jeg anede ikke, at du var sådan et handlekraftigt menneske, der står i begreb med at foretage store ting! Jeg var ganske sikker på, at du bare lindede på ventilerne, ligesom alle de andre, så det hele var noget, der fes ud af din indre trykkoger. For jeg skal sige dig: Jeg har læst store ord og “advarsler”, fremsat af små, indebrændte mænd, der til forveksling lyder som dig, i mange år, så jeg er slet ikke forberedt på mødet med én, der virkelig kan og vil lade dåd følge på tanke … Jamen så vil… Read more »

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Tak.

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Defaitisme? Nej, det kan man ikke læse ud af mine kommentarer. Der står bare: “Vi må prøve noget andet end de hidtidige hævnfantasier, der involverer en handlekraft, vi ikke besidder”. Men du er krænket nu, og det kan jeg godt forstå. Jeg tog jo helt åbenbart fejl af dig.

– – –

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Du er blot en sørgelig jammerkommode og et bovlamt rablehul, men ikke en krænker.
Så tør dine øjne.
Fortsat god aften.

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Nej, en person, der hviler i visheden om sin egen virkning i verden lader sig vel næppe krænke af hvem som helst, kan jeg tænke. Jeg vil så træde til side for dig, så du kan vise os, hvordan det hele tiden bare skulle have været gjort. Løsningen er vel simpelthen at sende muslimerne hjem. “Sæt i værk!” ikke sandt?

Sjovt som jeg kommer til at tænke på Pernille Vermund, når jeg læser dine ord. Jeg tror I ligger helt på linje. Det er dig og Pernille, ikke sandt? “Stem på Pernille!” Yes, yes …

– – –

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Nu ved jeg det!

Du er en kvinde, der identificerer sig med den smukke, lyshårede Pernille
med de kompromisløse udmeldinger!

Eller … du er en mand, der har ladet dig besnære af den blonde
forførerskes narkotiske forjættelser … Så dine synspunkter, dig selv uafvidende, tager farve efter hendes. Er det dét, jeg kan mærke?

Under alle omstændigheder har du ret: Nye Borgerlige er partiet for de
beslutsomme og de målrettede, som ikke vil nøjes med fagre ord.
– – –

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
5 years ago

Jeg vil i hvert fald fælde tørre tårer, når politikerne begynder høste hvad de har sået.
De kommer til at se sig over skulderen resten af deres dage, efter det folk de har forrådt.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
5 years ago
Reply to  snaphanen

Jeg er helt enig.
Dog tror jeg ikke at politikerne sigter efter andet, end en plads ved den store EU-buffet.
De evner simpelthen ikke at konsekvensberegne resultaterne af deres handlinger.
De “italesætter” verden – tror de selv.

mjolly
mjolly
5 years ago
Reply to  snaphanen

For at det skal bli endring må politikerene bli mer redd de resterende 95% av folket enn for de 5% muslimene de har hentet til landet. Det kan nok ta sin tid.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Ser jag en politiker på stan jag känner igen så kommer jag inte försitta den chansen. Jag bryr mig inte om konsekvenserna.

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x