19
jul
Seneste opdatering: 21/7-16 kl. 1724
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Nu undertekstet) Det “17-årige flygtningebarn” forklarer, hvordan han vil angribe vantro. 17 år, yeah, right! Han siger angiveligt: “Vi vil slagte alle vantro og overtage deres lande. Jeg er kalifatets soldat, og jeg vil  gennemføre et selvmordsangreb.” Det viser sig onsdag, at han er pakistaner, men også har løjet om det.

ISIS tager æren for “uledsaget flygtningebarns” terror. Fire Hong Kong kinesere alvorligt såret, toget lignede et slagtehus. Politikerne inviterer fjender i læssevis, og de går naturligvis til angreb: Økseangrebsmand efterlod afskedsbrev til sin far og tekst, der opfordrer muslimer til at sætte sig til modværge. Meget mærkeligt, ikke?

Ved et feriested nær Montpellier, blev en mor og hendes tre døtre stukket med kniv af en muslim, for “ikke at have tøj nok på.” De blev temmelig hårdt såret, men nu om stunder blir det ikke til meget andet end en notits. Pak et våben i strandtasken, sværere er det ikke.

Multiple people were injured after a teenage Afghan refugee went on a slashing spree armed with an axe and knife on a train in southern Germany on Monday night before he was shot to death by police, officials said.

Wuerzburg police said on their Facebook page that three of the victims suffered serious injuries and one was slightly injured. Another 14 people were being treated for shock.

Bavaria’s top security official, state Interior Minister Joachim Herrmann, told Germany’s ARD television that the attacker had been identified as a 17-year-old Afghan refugee. FOX

Nice spit on spot where Bastille Day attacker died

Passersby dropped debris and spat on the spot where Bastille Day attacker Mohamed Lahouaiej Bouhlel was gunned down by police, on the Promenade des Anglais in Nice, Monday.The spot where police stopped and killed Bouhlel was initially closed off to the public, but after the promenade was cleared and reopened, locals proceeded to desecrate the area writing “assassin” on the ground and littering the area with rubbish.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
5 years ago

Godt at se, at franskmændene spytter på svinets aflivningssted! De skulle placere et grisehoved der også! Nu mangler vi ham den danske, vanvittige kunstner til at lægge en ordentlig gang fæces der….

Lenn
Lenn
5 years ago

Det er også kuriøst, at MSM kalder muhammedaneren for ‘barn’, og det har jeg netop hørt gentaget på TV2 i aften kl. 19. Hvis det var enhver anden end en ussel, djævledyrkende muhammedaner, mon han så var blevet kaldt et ‘barn’? Don’t think so… I dag har jeg læst en grufuld historie på pamelageller, om tre perkere, der har voldtaget en lille pige på 5 år, og den ene af voldtægtsmændene var en 7-årig perker fra Iran!! Selv som helt bittesmå er de farlige! Han havde bl.a. urineret i hendes mund, som de havde tvunget åben… Og nej, USA, som… Read more »

Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago

Gad vide hvad der skal til for at politikerne ikke længere kan lyve og bliver nødt til at handle..? Flere døde..??? eller Flere indfødte Europæere der viser deres åbenlyse foragt..????

Jeg har selv taget en rejse de sidste 10 år.. Fra tolerant, vedr. muslimer, til at ville deportere ALLE muslimer der er kommet til Europa siden 1950 (også deres børn og børnebørn mm.)… Zenia og Skipper er velkommen til at følge deres ynglingsborgere, hjem til sandørkenen… Så kan de ved selvsyn se hvilken berigelse denne “mangfoldighed” resulterer i… Tak for lort… 🙂

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Hestehandleren

Siden jeg boede i Paris for mere end 25 år siden, har jeg vidst, hvor farlige og psykopatiske disse vilde barbarer er. Vi vil aldrig-aldrig kunne leve med dem, fordi de hader os, og fordi de ikke ønsker at leve med os; de ønsker at nedbryde vores samfund og helst udrydde os helt for derefter at indføre de selvsamme syge og depraverede regimer, som de påstår at være flygtet fra. Der siges at være flere tusinde isis-terrorister blandt de såkaldte ‘flygtninge’, så ordensmagten i Europa vil ikke kunne holde stand, når det for alvor begynder at gå løs. Man bør… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x