20
jul
Seneste opdatering: 20/7-16 kl. 1702
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Renate Falck kom som liten flicka till Sverige. Hennes föräldrar inpräntade i henne att hon skulle uppföra sig – att de var gäster i detta land. Nu är Renate pensionär och sörjer det förlorade Sverige. Missa inte denna starka berättelse.

Renate Falcks forældre indvandrede til Sverige fra Østrig i 50 erne. Hun beskriver det Sverige, som eksisterede dengang, og sammenligner det med Sverige (Malmø) i dag (sidste tredjedel af programmet) Det er en ældre dame, der næsten ikke tør forlade sit hjem af frygt for “nysvenskere.” 40 procent af kvinder i feministlandet har det sådan. Hver 10 går slet ikke ud, når det der mørkt, hver anden tør ikke motionere alene.

Jeg tænker på dirigenten Herbert von Karajan, der havde flycertifikat. Han sagde engang om symfoniorkestret: “Det er en kompliceret organisme, når det først flyver, forstyr det ikke!” Det samme med et samfund. Da Sverige var nærmest perfekt i 1975, så politikerne sig om efter, hvad de nu kunne gøre. Jo, de kunne jo ødelægge det som et sandslot, og som sagt så gjort. Alt det værste fra 68, blev mainstream i Sverige blandt alle politikere.

Jeg fatter ikke, hvorfor de hovedansvarlige ikke sidder i fængsel nu. Intet ville være mere opmuntrende, end at se dem buret inde. Især Fredrik Reinfeldt og samtlige chefredaktører i landet. Desværre medfører politik et minimum af ansvar, men tiltrækker så mange desto flere halvhjerner – “kolbøtter”, som Asger Aamund lidt venligere siger.Sverige er i vidt omfang ødelagt, og ingen bliver stillet til regnskab.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
sussebassa
sussebassa
5 years ago

Flere triste nyheter ifht til være fattigpensjonist i Sverige..
Ca 12000 er så fattige at de ikke har penger igjen til mat når v utg er betalt..
Det som gjør at de overlever er å få et varmt måltid på misjonen i Stockholm.
Ingen tvil om at de svageste i vårt samhelle betaler for Løfvens flyktningegalskap..på alle områder..
Inget skamvett på denne typen.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  snaphanen

..takk…på landsbasis stemmer nog det.
Mine tall var kun ifra Stockholm.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Med en tår i ögat lyssnade jag på Renate tror alla vi invandrar ungar har fått samma uppfostran vi som växte upp på sextio o sjuttiotalet. Precis som Renate säger så kom det en förändring. Glömmer aldrig när vi gick genom aulan i Blombackaskolan i Södertälje på åttiotalet man hörde svennehora överallt och det var mellanstadieungdomar sen kom man till tvåtusentalet när jag skulle hämta pizza på lokala pizzerian i byn där vi bor och det satt ett gäng etniskt svenska 18-20 åringar där sega efter festen kvällen innan. Jag lyssnade på dom en stund och det fanns inte en… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago
Reply to  snaphanen

Så sant så sant. Vi är gäster i den humanitära stormakten.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  invandrare1957

Ikke jeg iallaf…jeg tvangsforsørger de..skatt/avg

Møffe
Møffe
5 years ago

Hvis politikerne boede nogen af nedenstående steder ville problemerne blive løst med det samme. Men så længe de ikke bor der og ikke færdes blandt alm. mennesker.. så skal vi nok vente længe på en løsning.. hvis ikke det ender med krig først.

København: Mjølnerparken, Tingbjerg/Utterslevhuse, Stærevej mv. (NY)
Høje Taastrup: Tåstrupgård, Charlotteager, Gadehavegård
Greve: Askerød (NY),
Køge: Karlemoseparken
Roskilde: Æblehaven/Rønnebærparken
Holbæk: Agervang mv.
Slagelse: Ringparken, Motalavej
Odense: Vollsmose,
Svendborg: Byparken/Skovparken
Esbjerg: Præstebakken/Syrenparken, Stengårdsvej-kvarteret
Fredericia: Korskærparken
Horsens: Sundparken
Kolding: Munkebo, Skovparken/Skovvejen
Vejle: Finlandsparken
Aarhus: Bispehaven, Gellerupparken/Toveshøj
Aalborg: Løvvangen (NY), Sebbersundvej mv.

tavsen
tavsen
5 years ago

Det er sørgeligt, at et helt folk ønsker at begå kollektiv selvmord. Der er masser af eksempler på overfald på kvinder. Jeg kender til en gammel jødisk kvinde på Nørrebro, der blev overfaldet på gaden af 4-5 tapre muslimske soldater. Hun turde heller ikke gå ud, og endte med at begå selvmord. Samme kvarter ringede det på en 82 årig dames dør. Hun undlod at åbne. De tapre “unge” sparkede døren ind. Gennembankede den gamle dame som straf for at gøre det besværligt for dem at røve hende. For et par år siden kom en 92 årig hjem til sit… Read more »

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  tavsen

Alle normale mennesker kjemper for eget land og folk unntatt svenskene, men egentlig gjelder dette hele Vest Europa.

Møffe
Møffe
5 years ago
Reply to  invernes

Bare vent til krisen bliver så stor at vores nuværende uduelige politikere bliver smidt på porten. Det er det eneste som holder os tilbage for tiden.

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Eldre, handikappede på handel er tydelig et mål for muslimske kjeltringer/overgripere..
Leser om det dagligen, friatider.se, samt ved å bo i Skåne…venners utsagn..så det er sanning.
Polisen gjør inget…dom er ju bara barn og kan inte straffas…
barn på 25-30 år..jojomensann.
Men hvor er Løfven…gømmer seg…den fegingen..
Rydd opp i Sverige, NÅ…du har redan tapt valet i 2018…
Åkesson klarer å rydde opp etter deg og Reinfeldt.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x