21
jul
Seneste opdatering: 21/7-16 kl. 1757
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den canadiske Trudeau regering med de bløde, bøssede værdier var længe ikke parat til at anerkende, der blev begået folkemord på yazidierne. Så kom FN’s rapporten der bekræftede det den 16 juni, og så var der ingen vej tilbage. Nu vil regeringen bare ikke hjælpe yazidierne, men kun deres bødler, sunnierne, og så undrer man sig over, at “humanisme” har fået en dårlig klang.

“Significant increase in the number of jihadist attacks”

Terror i Europa er stort set islamisk. Der er nogle få venstreorienterede terreorhandlinger og nogle få “seperatistiske,” men der er derimod nærmest nul “højreorienterede, nationalistiske og islamofobiske,” selvom journalister og forskere elsker at skrive om dem, navnlig svenske. Fra Europols EU Terrorism Situation and Trend Report (TE-SAT) 2016:

There were 211 “failed, foiled or completed” terrorist strikes reported by six member states – with the highest number logged by the UK, according to Europol. Some 151 people died and more than 360 were injured as a result of terrorism – with the vast majority of fatalities in France, which was hit by the Charlie Hebdo and Paris atrocities in 2015.

The figures are “markedly higher” than in 2014, when four people were killed and six wounded, Europol said. The EU law enforcement agency’s latest Terrorism Situation And Trend Report said the total number of terrorist incidents across the EU in 2015 slightly increased compared with 2014, when there were 201.

Europol director Rob Wainwright said the EU experienced a “massive” number of casualties caused by terrorist attacks in 2015.The so-called Islamic State has demonstrated its ability to strike at will. Terror in Europe laid bare as over 200 attacks have been ‘failed, foiled or completed’

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Oerdoeg
Oerdoeg
5 years ago

En av Norges mest framstående intellektuella och akademiker, Terje Tvedt, historiker och professor i statskunskap, under 1970-talet glödröd maoist, säger några sanningens ord om hoten mot vår civilisation. Sivilisasjonen er truet av islamismen http://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Sivilisasjonen-er-truet-av-islamismen–Terje-Tvedt-600569b.html Ikke bare den vestlige sivilisasjon, men sivilisasjonen overhodet er truet av islamismen. Det er en form for fanatisme og dogmatikk som ikke krever fromhet i livsførselen (som noen later til å tro) og som det er svært vanskelig å forstå logikken bak, men som utallige studier like fullt viser at er i stand til å motivere mange til å ta andres liv på demest bestialske måter.… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Så Saddam Husseins forbrydelse var altså, at han slog hårdt ned på de mennesker, hvis virkelyst nu ikke længere holdes i ave af en handlekraftig leder. Spændende, spændende …

– – –

Møffe
Møffe
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Og derfor burde vi have ladet være med at prøve vælte Assad.
Han er absolut ikke en søndagsskoleelev.. men langt at foretrække, fremfor de forbistrede islamister, som åbenbart kun forstår en knytnæve.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x