24
jul
Seneste opdatering: 24/7-16 kl. 2305
38 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Her er det lige ved at gå galt for Muhammeds kry soldater, men politiet redder dem.OUTRAGEOUS: Emotional memorial for young #MunichShooting victims disturbed by Muslim repeatedly shouting ALLAH AKBAR, „Allahu akbar“-Rufe stören München-Gedenkveranstaltung. Jeg ser, min video nåede at komme med i Deadline.

“Konstiga ställen”

I spåren av det varma vädret sköljer en våldtäktsvåg över Sydsverige. På åtta dagar har det inträffat sex grova överfall mot kvinnor. Offren är både tonåringar och mogna kvinnor.

Börje Svensson vill inte uppmana kvinnor att begränsa sin rörlighet efter det som hänt. – “Det handlar nog bara om att vara förståndig och inte vara ensam påkonstiga ställen,” säger han. Förklaringen till vågen av våldtäkter i sommar

Enhver der ses svensk TV eller hører svensk radio, er klar over at der har fundet en kvindelig Machtübernahme sted engang i 70 erne. Nu regerer Marx, Muhammed og Mor, og de tre i forening er ved at have gennemført afskaffelsen af Sverige. De mere begavede kvinder ser katastrofen, men håber Sverige holder deres tid ud. De er mindre modige, end de fremstiller sig selv.

Man hører i medierne én mand for hver ti kvinder. Syv ud af tolv chefer i SVT er kvinder. SR’s chef er en kvinde. Der kan gå mange timer, hvor man ikke ser hører en mand. Det er ét stort, pludrende kvindeunivers, og da det også er venstreorienteret betyder det, at dissidenter ikke kommer til mikrofonen. Det er en lukket verden, og entréen er, at mene det samme som dem.

“Jämtställdhet” betyder, at kvinderne overtager magten. I og for sig også politisk, for selv om kun 45 procent i Riksdagen er kvinder, er de fleste af mændene dresserede til at være kvinder. “Kønskampen”, som den svenske stat og medierne opmuntrer sådan til, betyder at mændene skal kapitulere. De må ikke kæmpe tilbage, sådan er reglerne. Selv når man går ind på P 2 for at høre noget musik, man ikke tager skade af, mødes man af et “feministisk, normkritisk, tjejband fra Jokmokk,” så man ender med at tage skade alligevel.

Milo Yiannopoulos har luret den form for ligestilling. Derfor er den svenske venstrefløj – og det er næsten dem allesammen – rasende over at han kommer til Sverige i denne på onsdag kl. 12-14. Svenske “borgerlige bøsser” er rasende. Det bliver virkelig sjovt.

Svenske (overklasse) kvinder har blandt andet brugt deres dominans til at forære 30 procent af landet væk til seksuelle konkurrenter til svenske mænd, og ingen mænd i hele verden er vel blevet påført en så ublu konkurrence af “ligestillingen”, men som man ser af dagens voldtægtsartikel (læse den hele), er det ofte “människor med helt fel moraluppfattning.” De har påført mindre heldigt stillede kvinder ufatteligt med lidelse.

Nu er svenske kvinder fra 12 til 90 år jaget vildt i Sverige, og der er ikke så mange mandlige mænd til at beskytte dem. De er så at sige “på Kvindens mark.” Enkelte af dem vil nok spørge sig selv, om deres politiske begavelse er lige så stor som deres politiske ambitioner, men de fleste vil aldrig være så kætterske over for sig selv. De vil undgå “konstiga ställen,” og “det varma högsommarvädret.” De vil derfor søge ind i politik og arbejde for mere “Jämställdhet.“®

Den svenske kvinde vil sende den svenska mand i krig for første gang i 200 år. En analyse af det, kræver en bedre analytiker end Expressens Börje Svensson. Det bliver en kønskamp, som vil frem i verden.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

38 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivian Clayborn
Vivian Clayborn
7 years ago

Hvorfor skulle svenske mænd vilje kæmpe for feministsverige.?

M. Pedersen
M. Pedersen
7 years ago

Egentlig er det lidt komisk, at man skal have en lettere flamboyant homo til at kæmpe for heteroseksuelle mænds rettigheder.

Lenn
Lenn
7 years ago

De djævle-påkaldende halvaber skulle have været skudt i knæene – good, old mobster-style! Man bliver rasende! Det er dog skønt at se nogle ordentlige, store, muskuløse Mænd, som er klar til at slå en proper næve. Dejligt.. Sådan noget kan man kun drømme om her i Danmark, for her tør de færreste mænd demonstrere… Om ikke ret længe ser vi sikkert snart hævnaktioner, i Tyskland og Frankrig, og jeg siger: Bring it on! Vi har fået nok af det muslimske rakkerpak! Seneste nyt: en kvinde i Sydtyskland er blevet hakket til plukfisk af en machetesvingende ‘mand’. Gæt en ‘religion’ –… Read more »

invernes
invernes
7 years ago

Syrisk migrant dödade kvinna i macheteattack

kvinnen var i tillegg gravid. fy faen .

http://avpixlat.info/2016/07/24/syrisk-migrant-dodade-kvinna-i-macheteattack/

Lenn
Lenn
7 years ago
Reply to  invernes

Havde ikke lige set, at du havde nævnt det, Invernes. Breitbart kører også en artikel om den machetesvingende mohammedaner, og kommentarfeltet eksploderer så vildt, at jeg ikke har set noget lignende! Man kan slet ikke komme til at kommentere derinde lige nu… Amerikanerne er ret ophidsede over, hvad der sker her i Europa. Det er jeg også! Merkel må væk, som Pegida siger. Samme med EU.

jasminum
jasminum
7 years ago
Reply to  invernes

Og det sies ikke å være terrorattach. Nei, det var vel bare et uhell da! Terror = uhell når det ikke følges av Allahu ubrukbar som en sa. Eller kanskje colleteral damage, dette siste er nok det korrekte.

Vivian Clayborn
Vivian Clayborn
7 years ago
Reply to  invernes

Dobbeltmord.

invernes
invernes
7 years ago

Dette fordømte islam pakket må fjernes fra Europa med alle midler ! her en annen grotesk sak som vestlige medier holder kjeft om.

Muslim Migrants BURN 5 British teenagers with ACID, leaving one ‘BLINDED IN ONE EYE’ and 4 others horrifically injured as they waited for a train – See more at: http://pamelageller.com/2016/06/muslim-migrant-acid-attacks-kids.html/#sthash.nhWicURn.qeSKXH8z.dpuf

http://pamelageller.com/2016/06/muslim-migrant-acid-attacks-kids.html/

Lenn
Lenn
7 years ago
Reply to  invernes

De eneste midler er jo krig, og ja, det må vi desværre forvente at få, eller også vil vi se nogle svage politikere, der vil tillade, at Europa islamiseres. Jeg tror, de vælger den sidste udvej – som bliver fatal.

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  Lenn

I 2018 er det valg i Sverige…det viktigste hittil fordi det vil klart indikere hva svenskerne nå vil.. Vil de at det skal ryddes opp i innvandringsgalenskapen…den reinfeldt og løfven har skapt, dvs stemme SD, eller fege ut. Slik de siste målingene ser ut nå, er det SD som er det største partiet..det var før alle voldtektene..terroren ellers i Europa. Er dere klar over at over 2 mill svensker..de som stemte SD..Åkesson.. blir holdt unna enhver diskusjon som løfven har med de andre partier…Demokratiet døde i Sverige ved siste valg..Løfven kuppet riksdagen. For egen regning tror jeg at SD blir… Read more »

Ann O Nym
Ann O Nym
7 years ago
Reply to  invernes

Putt jævlene i bur og tenn på. IS-oppskrift.

FelixKrull
FelixKrull
7 years ago

Stigningen i voldtaegter skyldes altsaa global opvarmning. Hvorfor er jeg mon ikke overrasket?

spirild
spirild
7 years ago

Muslimer er EKSTREMT opptatt av sex. Akkurat som jøder.
Les om alle de syke greiene deres når det gjelder kvinner, omskjæring + +- men overalt, hele tiden er det katolikkene og deres synder det skal snakkes om.

Og i Reims, som nå er en plass der afrikanere og arabare dominerer har en feriekoloni bestemt at…4 åringene skal ha short på under sine sommerkjoler. For deres egen frihets skyld! Det har ingenting med at 11 – 12 åringer er påtrengende!

http://tempsreel.nouvelobs.com/societe/20160720.OBS5006/ils-demandent-aux-fillettes-de-porter-un-short-sous-la-jupe-sexisme-ou-maladresse.html
http://www.egaliteetreconciliation.fr/Scandale-pedophile-au-sein-de-la-communaute-juive-de-Brooklyn-9546.html
https://www.altermedia.info/france-belgique/gnral/et-les-rabbins-pdophiles_34419.html
https://fr.wikipedia.org/wiki/P%C3%A9dophilie_chez_les_rabbins

Vivian Clayborn
Vivian Clayborn
7 years ago
Reply to  spirild

Jeg har aldrig hørt, at jøder begår voldtægt mod ikke-jøder.
De israelske soldater blev (også) for nogle år siden beskyldt for racisme af venstremafian, eftersom de ikke voldtager fjendens, “pestilensernes”, kvinder.

spirild
spirild
7 years ago

Hvem har du “ikke hørt det fra”?

Pressen, som har store jødiske eiere?

spirild
spirild
7 years ago

PS OG det jeg har HØRT er at jøder med innflytelse setter pris på EN ting i Europa: Dets vakre kvinner!

Lenn
Lenn
7 years ago

OT – men vigtigt, at folk ved, at ‘nogen’ (Merkel/EU??) beder medierne om at lave coverup-historier om muhammedaneren i München den anden dag. http://www.barenakedislam.com/2016/07/24/merkel-government-cover-up-of-real-identity-of-the-muslim-gunman-who-killed-9/

Andre udenlandske medier har også skrevet om de sære cover-ups, fx jihadwatch.org og Breitbart.com. Alvorligt, hvis der begås en sådan form for censur.

jasminum
jasminum
7 years ago
Reply to  Lenn

Det ville jo være som man forventer det av nettopp denne kanzzzleren, derrrr frau Merrrrkel.

Vivian Clayborn
Vivian Clayborn
7 years ago
Reply to  Lenn

Det gør det, og i Sverige har det pågået mindst et årti. Media må ikke rapportere noget negativt om invadrerne, ikke engang om de myrder.

sussebassa
sussebassa
7 years ago

PK eier media i Sverige som i Norge, som i resten av Europa.
Kun deres sanning er sanning…altså ren propaganda…det de vil vi skal tro på.

sussebassa
sussebassa
7 years ago

Haha…Vi har hatt veldig varmt vær i Sverige før, men inte nogon voldtekter, så hva er endret…
Jo Løfven har fylt opp landet med barbariske muslimske flyktninger som har lært at det bare er å forsyne seg i Sverige, og siden det er statsministerens beste venner, velger han ikke å gi politiet utvidede rettigheter til å ta og straffe disse…Løfvens gullgutter, mere voksne menn.
Ut med løfven og hans skitt i 2018…heja SD.. friatider.se

Felix
Felix
7 years ago
Reply to  sussebassa

Og glem ikke Fredrik Reinfeldt – den største landsvikeren som Norden noensinne har hatt.

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  Felix

Vær du trygg, han er Ikke glemt…Reinfeld og Løfven har ødelagt Sverige og er landsforrædere..bør straffes etter det.

Ann O Nym
Ann O Nym
7 years ago
Reply to  sussebassa

Senile typer. Ta bleie på dem straks. Det er sengetid på pleiehjemmet nå.

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  Ann O Nym

Livsfarlige typer for Sveriges framtid.

kjellM
kjellM
7 years ago
Reply to  Felix

Forbildet til Erna Solberg.

sinnamor
sinnamor
7 years ago

I stor deler av midtøsten er kvinner er pålagt å ikke bevege seg ute uten følge av mannlige slektninger eller ektemenn. På grunn av sammfunns- og religiøst pålagte begrensninger. Kan noen vennligst forklare meg hvordan det kan ha seg at svenske kvinner er kommet dithen at de, for å kunne være trygge, blir pålagt det samme.

Ser ikke folket og svenske myndigheter at der er noe som er riv rav ruskende galt?

kort sagt: har de mistet det vettet de hadde?

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  sinnamor

..ja, mistet det lille vettet de hadde…muslimene presser på og svenske myndigheter feger ut.

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  snaphanen

Svenske kvinner vil etterhånden lære at sosserna er kommidrittstøvlar som vil ha kvinnene tilbake til heimen, og om de vil ha tilbaka sin frihet stemme på SD i 2018…dereas enda sjanse

invandrare1957
invandrare1957
7 years ago

Inte vara ensam på konstiga ställen. Men för fasen hela Sverige är ju konstigt. Var ska kvinnor vara då.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  invandrare1957

Under burkan givetvis.

sussebassa
sussebassa
7 years ago

..på kjøkkenet, lage mat og fø unger…alt iflg islam.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  sussebassa

När dom är ute får hon gå bakom i koppel som en hund.

Vivian Clayborn
Vivian Clayborn
7 years ago
Reply to  sussebassa

Så er det lykkedes for den politiske eliten.

sussebassa
sussebassa
7 years ago

Nei, vi har nyss børjat..valet i 2018 vil bli avgjørande..så brett opp ermene og sett hjernen på allert.
Kommer aldrig bøye meg for tilhengere av den pedofile mohammed.

invandrare1957
invandrare1957
7 years ago

Det är den stora frågan i Löfvens feministiska regering. Hur mycket måste dom anpassa sig. Troligen som du skriver för han verkar inte bry sig.

38
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x